Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pucanje veze!?

Udaljenost
13
25%
Uvek sam u potrazi za novim avanturama
2
4%
Prevario/la me
8
15%
Smara me "vecna ljubav"
5
9%
Dok menjam partnere osecam da sam IN
Nema glasova
0%
Dok menjam partnere osecam da sam IN
Nema glasova
0%
Prevario/la sam ga/je
4
8%
Sve ostalo
21
40%
Korisnikov avatar
By Mage
Moje veze pucaju kada skontam da mom partneru nije stalo do mene.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pucaju kada shvatim da to nije to - odljubim se ili shvatim da veza nema nikakvu buducnost... i cim to shvatim, gotovo je, ne mogu ni sebe ni druge da zavaravam da je sve u redu... zato i nisam imala nikad duge veze
Korisnikov avatar
By Sunce
Boze oprosti, ali "smara me vecna ljubav".
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Moja prva velika veza je pukla jer sam se nekako smorila, ponajvise spoznajom o dosadnoj buducnosti. Ovo malo glupo zvuci. U jednom momentu sam shvatila da sa tom osobom vise nema uzbudjenja, nema niceg novog, niti ima izgleda da ce biti.

Sledeca veza je pukla jer smo se opako posvadjali, pa terali inat tako sto niko nikom nije hteo da se javi. Posle skoro 2 godine smo ponovo bili zajedno, i to je potrajalo mnooogo, a puklo je kad sam ja saznala za jednu jako veliku i ozbiljnu laz koju mi je ta osoba servirala svo vreme, a ticalo se zdravstvenog stanja te osobe (da ne preterujem sa info na forumu). Jednostavno nisam mogla da predjem preko te lazi.

Naredna veza je pukla zbog bivse koja nikada nije napustila neciju glavu, iako jeste (prividno) zivot, pa se pojavljivala tu svakodnevno preko chata, sms-ova i sl. Nikad uzivo i nikad nista nije bilo sexualno u tom kontaktu, ali je bilo planova da idu zajedno na odmor (!?) (ovo je bilo krisom od mene, ali sam saznala, psole su mi potvrdili), bilo je vozanja novim kolima po gradu (i to krisom od mene, naravno, pa kad sam saznala, bilo je jako lose) i jos mnogo takvih nekih situacija koje se meni nisu ni malo dopadale, a koje su mi opravdavane recima - ali, izmedju nas sada nema vise nista, mi se samo druzimo. Meni je to postalo toliko iritantno da je dovelo do tacke razlaza.
Ovo me je jako pogodilo i izuzetno mi je tesko palo, ali nisam mogla (ni zelela) vise da prelazim preko izjava tipa "mi se samo dopisujemo preko chata, ja mogu da se dopisujem sa kim ja hocu i ako ti meni to pokusavas da ogranicis, onda cu pre da odaberem nju", pa onda - "to sta ja sa njom radim je moja privatna stvar", mozda vise od svega toga dogadjaj 8 dana nakon saobracajne nesrece koju sam imala, recenica: "Sa njom cu da se dopisujem, a sa tobom cu da se razidjem".
Pri tom, njene slike izdvojene u poseban folder (ni jedne druge nisu izdvojene, nego slozene po datumima, ali za nju folder sa njenim inicijalima, i sve slike tu ubacene, ali ne prebacene, nego kopirane), svi imaju isti ringtone u mobilnom, samo za nju i dalje drugaciji i tako gomila nekih stvari koje su same za sebe sitnice, ali zbirno cine nepremostive prepreke. Bar su za mene bile nepremostive. Samo sam jednog dana prestala da imam strpljenja i snage da se sa "sitnicama" borim.
Korisnikov avatar
By Madonna
zvao me na kafu ali onda on nije bio tamo
Korisnikov avatar
By Azdaja
Dok menjam partnere osecam da sam IN :awesome:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
"beleške u mobilnom primetila autorka"... to za anketu :D zašto pucaju? može se naći hiljadu i jedno opravdanje, ali kao što je rekao za period srednje škole omiljeni autor - na početku zaljubljenosti opraštamo sve svojim partnerima, na kraju ništa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
prevare, ali ne fizicke, vec psihicke prirode...
kad te neko gleda u oci i laze :shamar: preko svega mogu da predjem, ali laz i to vise puta, ne
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Najcesce mi pucaju zbog nedostatka komunikacije, lazi, kad pokusava da upravlja sa mnom, kad pocnu da mi smetaju i najmanje sitnice (preko nekih stvari covek zaista ne moze da predje)... :jbg:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hahahahaha, meni veze ne mogu pošteno ni započeti zbog udaljenosti.

A, ako se to valjda premosti, onda ostali razlozi su nebitni... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:sigh: i nije tako... ja sam sa bivsom mislila da nam je jedini problem udaljenost. kad jelte ona se pomiri sa bivsom koja je btw bila moja najbolja drugarica 5 godina :trep:

Life is a bitch :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Zato sto ih cesto lose procijenim na startu, pa se onda razocaram.
Ili zato sto sam high-maintenance.
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
pa, udaljenost, najvise.

ali ne fizicka udaljenost, vec psihicka. na pocetku je lepo, ali kasnije postaje dosta monotono. dosta puta sam se osecao kao da pricam sa uvenulim kaktusom o Lapovu, a ne sa nazovi voljenom osobom.
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Pa, neko jednostavno vise ne zeli da radi na vezi, i neko izvisi, i tako...
:)

mada udaljenost isto mnje..
:_)
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Moje veze pucaju kada skontam da osoba sa kojom sam ne moze da me prati i kada nema zivotne ciljeve.. To mi je jako bitno i to trazim u svima.
A pored toga- samozavaravanje. Mislim da taj termin ne moram da objasnjavam :domino:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pucaju iz 154873 razloga.

Moja prva i najduza veza je pukla zbog NE rada na istoj od strane mog tadasnjeg decka. Covek je valjda mislio da smo tu gde smo, zajedno smo vec 5god., sve je isto, nema vise potrebe da se cima i sl.. :wtf:

Moja druga veza je pukla, zbog stalnih svadja, neslaganja, isuvise smo razlicite osobe, moralo je kad tad da pukne upravo iz tog razloga.

Sto se tice moje sadasnje veze tacno znam zbog cega bi mogla da pukne. Ne bi to bili neki trivijalni razlozi, tipa prevara, laz, pravljenje budalom zbog kojih ljudi pucaju. Mogla bi da pukne zbog nerazumevanja moje devojke oko nekih stvari kojima zelim da se bavim i nedavanja podrske u tom smislu, koja je meni mnoooogoo bitna od nekoga sa kime sam. Zbog ogranicavanja bilo koje vrste (ne mislim da sada izadjem u klub i pojebem sve zivo i sl.),jer ako smo u vezi ne posedujemo se, nemoj me ogranicavati, ne ogranicavam te. I zbog monotonije, da sve postane isto, kao u prvoj vezi, da se ne trudimo, tu smo gde smo, volimo se i dovoljno je, to bi me oteralo brzinom munje.
Korisnikov avatar
By Torry
vecina mojih veza je pucala zbog moje nezainteresovanosti, ali i to je moja greska jer sam uletala u veze znajuci da ce kad tad biti kraj

a u onoj u kojoj sam zelela da ostanem, bila sam jako zainteresovana, ali...svasta je tu bilo
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Obicno mi se desavalo da nakon nekog vremena shvatim da nismo kliknuli ili mi jednostavno osoba dosadi, pocne da me zivcira i slicno (moja najgora karakteristika). Onda raskinem, jer ne volim da izigravam nekoga, a ni sebe. Rijetko se trudim (uvijek nekako vucem na prijetelje i vidim partnera ko prijetnju kojoj ako se posvetim necu imati vremena za prijatelje i familiju) a onda obicno neka visa sila sjebe sve! :balon:

Eh sad, kod poslednje veze nije bilo niceg od navedenog. Stavise, meni je bilo predivno i mislio sam da ima potencijal da potraje a i vec je bilo bas ozbiljno, ali onda nas je sudbina razdvojila daljinom :( preselili se oboje :( e to je sjebano! Kad raskine neko od partnera onda bar znas da je neko nesto zajebao, a ovako se pitas zauvijek sta bi bilo da je bilo... :( :placko:
By Kragi
u najsirem mogucem smislu zbog nepostovanja. Veliki sam planer, detaljista blah, blah, blah ...
Dosta toga se mora definisati verbalno pre nego se udje u jedan odnos zvani veza. Ne volim da stvari prepustim slucaju, niti da dopustim da se spontano razvijaju u meri u kojoj to nije neophodno :kragi:
Sve ostalo je postovanje onoga sto smo se dogovorili. :wundy:
Zvuci grubo, al' uopste nije tako :D samo nikada nisam zeleo 'veze' od dva meseca ili da se ne daj Boze zatelebam u tipa kojeg sam savatao na chatu za ons.

Moje veze su propadale onda kada se dogovor prekrsi. :dj:
Korisnikov avatar
By unic0rn
jer su, realno, nastajale iz nedefinisanih ili pogresnih pobuda i pojebane selekcije, i kao takve imale duzi ili kraci rok trajanja.
Korisnikov avatar
By Galateja
Imam fobiju od pucanja bilo čega, makar to bio i lastiš na gaćama, a ne prijateljstvo ili ne daj Bože veza.

:saksofon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!