Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by kyrgyzhaha, moze, moze... XD
za tebe mali moj moze sve...cim snimak prodje digitalnu obradu mozes ga dobiti...o nadoknadi cemo se dogovoriti...moze i robna razmena...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Originally posted by Tungie pa kad TI to kazes, onda nema sumnje
E stvarno je koncert bio nenadmasan
Originally posted by Kittrie
Originally posted by Tungie pa kad TI to kazes, onda nema sumnje
E stvarno je koncert bio nenadmasan
![]()
![]()
a recenzija koncerta mi hebe kevu![]()
Originally posted by sofia
N E P O N O V LJ I V O ! ! !
Originally posted by spliffnext time
Originally posted by sofia
N E P O N O V LJ I V O ! ! !
wish i was there
Originally posted by dukkehjemu pravu si, treba razmisljati tako, pozitivno (mada ja ne mogu da zamislim da bude sto ti kazes perfektije od onoga sto je bilo.. meni je ipak prvi njen koncert..)
Meni je prvi koncert na kome sam bio bio onaj u SC, i tada sam mislio jao, pa ona je genijalna nemoguce bolje, onda dodjem u Nis i tek poludim, a sada u Sapcu - perfektno! Ali sve se nadam da ce biti i jos boljih, nekako volim da razmisljam da Josipa uvek ima keca u rukavu (posebno sto je do sada svaki bio bolji od prethodnog)... I ja sam i dalje pod utiskom, a tvoja recenzija mi se jako dopala Kittrie![]()
Sto se tice godista, ja ne mogu da zaboravim onu kul baku, koja je rekla neto kao "pa tako je deco, putujte i slusajte dok ste mladi, zazmuris na jedno oko, prespavas i na zemlji, samo da ima necim da se pokrijes, al treba sve proziveti dok mozete"da, bakica je brutalno genijalnacarica...
Originally posted by Kittriemmm, znam kako se osecas
u pravu si, treba razmisljati tako, pozitivno (mada ja ne mogu da zamislim da bude sto ti kazes perfektije od onoga sto je bilo.. meni je ipak prvi njen koncert..)![]()
Originally posted by Kittriehehe, fala
da, bakica je brutalno genijalna![]()
svaka cast kako si sve zapamtio od reci do reci sta je rekla !!
![]()
Originally posted by kyrgyzuh, da sam krenuo, mverovatno bih je pojeo kolko obozavam tu zenu
trebao si bre da joj poljubis ruku....![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!