Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Ne volim Vozdovac i Karaburmu,nekako su mi bez duse.
Novi Beograd mi isto nije omiljen.
Zemun mi je lep,podseca me na Vojvodinu,a nju obozavam...
Najlepsi deo grada mi je Dorcol.Nije zato sto je moj,vec volim Dunav koji mi je ispred nosa,setaliste,Kalis i svu tu prirodu...
Volim ulicu mog detinjstva,Majke Jevrosime,volim taj drvored i sva ona dvorista na pocetku ulice,prepuna zelenila.
Korisnikov avatar
By sofia
Najvise sam uvek volela Zvezdaru, okolinu Liona, pa Bulevarom do Vuka i te okolne ulicice...
Ne volim potez od Zelenjaka ka zeleznickoj stanici.
By faxsimil
Volim Dedinje i mogu satima da setam onim ulicama. Takodje, Dorcol i onaj dio ispod studnetskog trga. Mada volim i Bulevarom da setnem...Ne volim Zvezdaru, Mirijevo i ta okolne krajeve.

I sada pada jutarnja kisa u BG...smor !!!!
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ali seva opasno.. :uplasen:

deja vu...:kesa:
Korisnikov avatar
By Dina
Kisa :kisa: :peva:

I ne znam sta radim na sajtu kad je ovako divno vreme - odoh da gledam kisu... :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gde ces bre..??Sedi gde si:lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Mrzim deo kod Autobuske/Zeleznicke stanice...tako je dirty i ew! :D

a volim Bezanijsku Kosu,NBG,Kalish,Knez i Terazije :)
By Ulix
Najviše volim Novi Beograd. Volim takvu arhitekturu, volim što je ravan.
Korisnikov avatar
By Galateja
Što se tiče estetike, najlepša mi je ruta Slavija-Terazije-Kalemegdan. Volim stare građevine izgrađene za vreme kneževa i kraljeva.

Što se tiče života, volela bih da imam kuću na Dedinju, Senjaku ili stan na Banjici ili Voždovcu iz razloga što je lep i miran kraj, ima prirode, a opet, centar je u blizini. Nervira me 'fenserizacija' pomenutih krajeva, tj. što su postali sabirni centar raznog estradnog mulja. O materijalnoj nedostupnosti da i ne govorim. :sigh:

Novi Beograd je praktičan i tu je reka, ali, lično, ne volim tu vrstu arhitekture, a i nisam ljubiteljka ravnice.

Kada je reč o manje voljenim delovima Beograda, recimo da sam tolerantnija prema južnom obodu (Kumodraž, Jajinci...), dok gajim izrazitu averziju prema naseljima koja su u pravcu Pančevu. Sve te Ovče, Borče, Krnjače i slična naselja su mi izrazito odbojna.
Ne podnosim ni Batajnicu.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Najvise volim Vracar: Milesevska, Krunska, Topolska, Tomasa Jeza, Molerova, Prote Mateje, Njegoseva, Kralja Milutina, Svetozara Markovica...

Na Vracaru ne volim Slaviju - suvise mi je haoticno izgradjena.

Takodje ne volim cenu kvadrata na Vracaru. :lol:

Volim obale obe reke, Adu, Tasmajdan, Kalimegdan, Senjak, NBG od Usca do Kineskog Zida, levo do autoputa, a desno do rukavca Dunava, Plato, Knez, Terazije, Trg Nikole Pasica...

Ne volim sva ona nedovoljno urbanizovana sela (MML, VML, Marinkovu baru i brdo, Brace Jerkovica, Medak 1,2,3), betonske blokove (NBG blokove, Ustanicku, Banijcu) i sve ono iza zeleznizke pruge sto hoce da bude grad.

Ne volim Dedinja jer nije politicki korektno.

Ne volim Zemun jer je i dalje austrougarska palanka.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Volim Novi Beograd, i tesko mi pada aktuelni odnos vlasti prema njegovoj daljoj urbanizaciji. :sigh: :placko:

Volim Kalemegdansku tvrdjavu i strogi centar grada (ignorishuci Slaviju i ostale urbanistichki nereshene delove).

Volim Adu, Topcider...

Ne volEm Zemun, mozda bash iz istog razloga koji je Njuskalo naveo... :)

I naravno, ogorchen sam na pojavu Kaludjerice i sva slichna naselja koja na isti nachin stihijski nichu, bez izgleda na korekcije (chak i da ima para za to)... :sigh:
Korisnikov avatar
By Island
Ne volim prvi deo Vojvode Stepe, zatim Ruzveltovu, posebno zimi, vrh Bulevara,Tosin bunar je isto grozan... onda deo oko sajma, buvlje pijace na NBG.
Dopada mi se atmosfera na Neimaru, Ustanicka, Zemun i kej, Pozeska, Kosutnjak, Ada, Bulevar JNA (ne znam kako se sada zove), Banjica, Kosancicev venac. Omiljena mesta: Kalemegdan i Terazije a omraženo: Pancevacki most.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by sing&dunum

Volim Novi Beograd, i tesko mi pada aktuelni odnos vlasti prema njegovoj daljoj urbanizaciji. :sigh: :placko:

Volim Kalemegdansku tvrdjavu i strogi centar grada (ignorishuci Slaviju i ostale urbanistichki nereshene delove).

Volim Adu, Topcider...

Ne volEm Zemun, mozda bash iz istog razloga koji je Njuskalo naveo... :)

I naravno, ogorchen sam na pojavu Kaludjerice i sva slichna naselja koja na isti nachin stihijski nichu, bez izgleda na korekcije (chak i da ima para za to)... :sigh:

Palo mi na pamet da volim zemunski kej (mada sam naveo da ne volEm Zemun)... :)

A, od centralnih ulica muka me hvata na Ulicu 29. novembra (danas Bul. despota Stefana), nesto manje na Savsku... :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix

Najviše volim Novi Beograd. Volim takvu arhitekturu, volim što je ravan.
Nekada nisam voleo Novi Beograd, a danas ga volim. Mislim da je idealan za zivot zbog mogucnosti rekreiranja.

Volim deo od Slavije do Kalemegdana, standardno, posebno Andricev venac sa onim klupicama, fontanom i spomenikom Ive Andrica. Svidja mi se Vracar, pre svega Njegoseva ulica.

Dorcol mi je nikad dovoljno istrazen, a posebno je zanimljiv u toku letnjih, nocnih setnji. Ulica kralja Petra je toliko raznovrsna, da uvek zaboravim gde se nalazim.

Volim jako i Kosancicev venac, Zemunski kej, i deo Bulevara.

Ne volim Resnik, Rakovicu i ta naselja - sela, deo oko zeleznicke stanice, Karaburmu itd. Banovo Brdo vise ne volim - zbog familije koja je tu, zbog mirisa koji potice od neke fabrike i zbog toga sto se sve vrti oko Pozeske.

:sunce: :sunce:
Korisnikov avatar
By IriS
Volim Novi Beograd. jako ga volim, jer su blizu reke i jer mogu bicikl i rolere da vozim do besvesti i nazad. i što je ravan... sa širokim ulicama.
najvolim deo izmedju autoputa i zemunskog keja. volim i deo oko studenjaka... tamo sam sve što se moglo istražiti istražila.

volim Banovo brdo. to mi je nekako grad u gradu. ima neki šmek, meni prepoznatljiv i primamljiv.

volim Vidikovac, zato što je prostran, lepo uredjen i nekako opušten. ne znam. isto tako i filmski grad, tj. onaj deo izmedju Vidikovca i Ceraka.

volim deo grada izmedju Slavije i Kalemegdana... kao i ulicu Kneza Miloša i Trg Nikole Pašića. to mi je nekako, Beograd... tako ostalo od detinjstva.

volim Crveni krst, i tamo bih najradije (pored NBG) živela.

volim bulevar od Takovske do Vuka. jako volim da šetam tuda...

obožavam kejove, sve, samo da su pored reke. voda me opušta.

volim Košutnjak, volim da šetam po toj šumetini i da se svaki put iznenadim gde sam izašla.

ne volim Karaburmu, Mirijevo, Braće Jerković, Voždovac, Medak, sva ona naselja preko Pančevačkog mosta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Obožavam Novi Beograd, zato što je sve prostrano, veliko... ulice, trotoari, zgrade, kite... :awesome:
Kejovi su cool, ponekad.

Prednost takve navike je što preletim na nogama ceo centar.

Volim potez od Savskog mosta, preko Glavne železničke, Slavije do Hrama... Ili od Zelenog venca, ili Kneza, preko Terazija, do Slavije.

Ne volim Bulevar... previše ljudi i buke, premalo mesta za šetnju!

Periferiju ne bih pominjao, nemam ni potrebe da često zalazim tamo, pa ni ne znam sve.

Neka bude da mrzim sve sem navedenog. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By zachary85
Volim Novi Beograd, tako ravan, tako širok, naročito noću, obožavam tada da šetam... ( samo što sam sada na drugoj obali reke )

Ne volim: deo oko Kalenić pijace. Stalno je prljavo i smrdi.
Korisnikov avatar
By svejedno
Zvezdara

!

Xe..sta da kazem...kraj ,) Tu kod sume.

..

Stari grad, Krunska, Vracar uopsteno, volim i NBG.

..

Ne volim Mirjevo i njemu slicne krajeve.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Danas sam pešačio od Hrama, preko Slavije, Terazija i Kneza do Brankovog, i preko njega... obišao TC Ušće i hvatao prevoz stanicu posle Sava Centra.

To me podseti da obožavam da prelazim Brankov most, stranom od grada ka NBG-u, prelep pogled i na reku i na Nbg.

Takođe me podseti da ne volim Savski most, ni pešaka ni nikako.
Lep je iz daljine, dok je radilo osvetljenje... :shtap:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Najodvratniji kraj NBG ubedljivo.. Ne bi tamo zivela, pa da mi poklone Jk za BFF! :hvala:

Najlepsi deo Bg je stari Vracar i stari grad, koliko lepih zgrada, zelenila... :love:
Korisnikov avatar
By bas bleu
omiljeni deo departures na surcinu.

najmrskiji take a pick...

btw, da, naravno da vidim sise, cak i sastojke za idealno whatever, ali nikako ne vidim dva limuna nego dve polovine.
i otkud odjednom tolike kamiserije po gradu?
By Manboy
Obozavam citav potez oko Ceraka, Vidikovca, Filmskog grada...Prelepo...A blizu je i Kosutnjak naravno...:love:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Autokomanda I Banjica. Obozavam autokomandu, kada se vracan predvece i gledam kroz tramvaj.

Banjica mi je skroz cuttie, u gradu je, a opet tako spokojna, ma predivna je. :cuddle:

Najmanje volim Karaburmu, jednom me je neki decak zaustavio i trazio telefon. Buduci da mi je to bio tek 2. put u Bg, isprepadoh se ziv. :no: :tamoamo:
By Kragi
nisam beogradjanin ali ono sto sam mogao da primetim je: (uz malu generalizaciju)
novi bgd je najlepsi :D i sto se mene tice izgleda i lepse i modernije nego neki 'novi' delovi nekih evropskih metropola :sweet: , dok mi je recimo stari grad urbanisticki haos :cupakosu:
volim i karadjordjev park :love: uvek ti podigne samopouzdanje. cetrnaest njih te juri a realno su bar cetvorica super hot :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dirrty

Danas sam pešačio od Hrama, preko Slavije, Terazija i Kneza do Brankovog, i preko njega... obišao TC Ušće i hvatao prevoz stanicu posle Sava Centra.

To me podseti da obožavam da prelazim Brankov most, stranom od grada ka NBG-u, prelep pogled i na reku i na Nbg.
I ja volim da prelazim Brankov most. Najcesce to radim kada idem u Sava centar ili TC Usce, dakle obrnuto - od Novog Beograda ka starom. Onda skrenem ka Kosancicevom i Obilicevom vencu, pa na Knez, pa do Slavije. Juce sam tako parohijao.
Korisnikov avatar
By Torry
lep mi je Vracar i deo Dorcola, tj Silikonska dolina...ulice su prelepe i jako je mirno
volim i Cerak i Vidikovac

ne volim Nbg i Karaburmu
Korisnikov avatar
By m..
Volim Vracar, Stari Grad sa sve Dorcolom, Savski Venac do Banovog Brda, Novi Beograd i deo Zemuna oko Gardosa. Ne volim Vozdovac, Medakovice i Jerkovice, Zvezdaru i Palilulu. Za Rakovice, Zeleznike i tako to ne znam, jer nisam bas bila tamo.

Najvise volim Dorcol (i gornji i donji), Vracar oko Kalenica, Neimar, Senjak i NBG. Volim i B. Kosu, jer je predivno zelena, jedino sto je bogu iza nogu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Volim Čukaričku padinu i Banovo brdo i najradije bih se preselio tamo.
Ne volim centar ni jebenu Savamalu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!