Originally posted by Dina
Meni to cak i smeta, na neki nacin. Naravno da mi je drago sto poznajem puno forumasa i forumasica
ali same diskusije su bolje po meni kad se ne zna mnogo a ni lik. Onda se skoncentrises samo na misli, reci. Ovako koliko god zelis to, znas iz realnog zivota da li je osoba privlacna/neprivlacna/mlada/stara/nedrustvena/drustvena itd i sve to utice (ne)svesno na dozivljaj odgovora.
Mada glasam za, ali ovo shto je rekla Dina ima i te kakvog smisla. Samim tim podsvesno/svesnim dozivljajem postovanog, kvalitet diskusije je na gubitku. Vishe nije bitno shta je recheno, vec ko je rekao. Naravno, ne odnosi se na svakog pojedinca ali sam ubedjen da ima dosta korisnika koji su dovoljno povrshni da bi se ovo desilo.
No, ipak sam i za tu mogucnost, jer mi i samom u X navrata dodje trip da vidim kako izgleda osoba koja je napisala neshto shto mi je interesantno/intrigantno.
Mala sugestija adminima:
Kako je u pitanju forum, a ne Romeo, onima koji se reshe na kachenje svoje fotke dozvoliti samo uploud fotke lica, nikako delova tela. Za one koji reshe da se sprdaju i sa ovom opcijom, opomena...