Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by m..
Angie rekla ne voli dugacak jezik, ti se slozila. Ja sam apsolutno morala da stanem u odbranu dugackih jezika, izmedju ostalog sto imam jedan takav primerak, a drugo imale su ga i razne pa nisam imala problema.
Ja ne volim devojke sa cmiljavim usnama koje grizu. (cmiljave ovde = tanke i suvise mekane).
Pa imam i ja dugacak jezik (kad bih ga izvadila i izmerila, sigurno nije mali). Problem se javlja jedino ako se to cudo skroz izbaci. Sigurno neko i to voli, ali ja bogami ne.

citiracu ponovo ono sto je angie napisala /mozda nekome zatreba :P :giggle: /
ne volim dugacke jezike, niti pregled krajnika, sljapkanje, olizavanje ....

vise volim poljubac usnama (jos ako su pune i meke), a jezik da bude u drugom planu.
:up: :kiss: :kiss: ;)
Korisnikov avatar
By maka
nikad se nisam ljubila.

:retard:
Korisnikov avatar
By tintily
jesam li ja pisala vec ovde??
Poljubac je kod mene u istom rangu sa zagrljajem. Ustvari malo manje vazan jer prijateljski poljubci su nesto sto se desava svakodnevno , dok retko kome dozvoljavam da me zagrli.
Poljubac pruza radost, stvara bliskost, tesi, budi, uspavljuje, mazi , prica ...
By LeDeNa_
Poljubac je najintimniji cin....Volim da se ljubim dugo, dugo :)
Korisnikov avatar
By nsc
mnogo volem da se ljubim, to mi je pocetak i kraj, dugo, strasno
Korisnikov avatar
By Blady
Poljubac... Hm.. Ne mogu bas da se eto tako ljubim...
Volim, ali kada se poklopim u svakom smislu sa tom osobom, moze biti nezan, strastven ali da smo uskladjeni.. ne volim preterano lucenje tecnosti i guranje jezika do grla..
Jesam promasila temu? :psiholog:
By LeDeNa_
Citam i nesto me u ovim pricama o poljupcima "vratilo" u jedan, ne tako davni, trenutak...

Ljubimo se i ona zastane, malo zatim prekine poljubac...

- Sreco, da li mi se cini, ili si ti upravo zestoko svrsila?

- Ne cini ti se...

- Znas li da mi je ego upravo probio krov i otisao do neba?

- Ali, to se nije desilo zbog tvog ega, mislim, nikakve veze sa tim nema.

- Znam, sreco, znam, zato je i rasturio jebene oblake...

Ziveli poljupci! :D
Korisnikov avatar
By Galateja
U ljubavnom kontekstu vlada sveto trojstvo - vlažno, nežno i snažno. Sa dodirima i ugrizima. :blush:

U vanljubavnom kontekstu - prisustvo poljubca; ako išta mrzim, to je onda kad neko u pokušaju da mi poljubi obraz poljubi vazduh i uz to ispusti neki čudnovat zvuk, neku okrnjenu onomatopeju cmoka. :bljak:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Galateja

U vanljubavnom kontekstu - prisustvo poljubca; ako išta mrzim, to je onda kad neko u pokušaju da mi poljubi obraz poljubi vazduh i uz to ispusti neki čudnovat zvuk, neku okrnjenu onomatopeju cmoka. :bljak:
Jao, a ja u vanljubavnom kontekstu takve najvise volim! Pa jos od muskaraca! :awesome:
I ako mi se tom prilikom udeli i neko polukonspirativno "slatka moja"... :drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...je susret najveci na svetu.
Ne znam zasto mi prvo pada na pamet raspali Ducic. :retard:

Ali volim da se ljubim, i Galatejin post mi u ovom smislu najvise prilici: vlazno, nezno, snazno, sa dodirima i ugrizima.
Samo sa nekoliko devojaka se ljubim tako. :sigh: Da se razumemo, to nije tek tako moguce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!