Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Mozete biti morning person ili ne, ali mislim da svako od nas ima little system requirements koji mu olakshavaju budjenje...

Zanima me shta bi to bilo za vas...

Mene odushevi to shto se moj dechko obavezno budi pre mene i skuva mi kafu, donese chashu vode, i prosto mi je krivo kad nismo zajedno. A josh kad bi mi napravio i malo svezheg pomfrita ili chipsa da pojedem pre te kafe, imenovao bi sazvezhdje po njemu...
Korisnikov avatar
By walt333
Olaksavam sam sebi budjenje. Nikada se ne izlezavam niti volim da lezim, nego odmah ustanem, obavim ono sto trebada se obavi, skuvam kafu i zapalim cigaru a onda se setim ko sam i gde sam:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Jedino sto moze da olaksa jutarnje budjenje je ako se budim svojevoljno. Inace - to je pakao kroz koji prolazim svakog jutra!
A vec 2 mjeseca sam nepusac, tako da jutarnja cigareta otpada, prvu jutarnju kafu pijem na poslu...

Dok sam imao cimerku, ona je kuvala kafu prije nego me probudi - i to su bila najljepsa 2 mjeseca u mom zivotu :D

Doduse, pitanje je postavljeno hipoteticki - sta BI BILO za vas.

Pa cu reci.

Imao sam svojevremeno kutiju tableta cistog kofeina. Kad bi mi neko nabavio jos - dao bih mu guzu.
By dukkehjem
navijem sat na sedam, pa ga snuzujem, pa zvoni us edam i pet, pa ga snuzujem, pa zvoni u sedam i deset, pa ga znuzujem, pa zvoni u sedam i petnaest i tad ustanem, umijem se, operem zube i zavrsim sta imam u wc-u, odradim vezbe od pola osam do pola devet, u devet spremim sebi vocni dorucak i od devet do deset blejim po netu, uz dorucak...
posle malo ucim norveski, oko jedan imam drugi obrok, al to vec nije jutro.
Korisnikov avatar
By inga
Ja bih jutro vrlo rado ukinula. Najgori deo dana. Nema te magije koja bi mi pomogla da bezbolno prebrodim taj deo dana. Svako novo buđenje mi je sve veća tortura...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by dukkehjem

navijem sat na sedam, pa ga snuzujem, pa zvoni us edam i pet, pa ga snuzujem, pa zvoni u sedam i deset, pa ga znuzujem, pa zvoni u sedam i petnaest i tad ustanem, umijem se, operem zube i zavrsim sta imam u wc-u, odradim vezbe od pola osam do pola devet, u devet spremim sebi vocni dorucak i od devet do deset blejim po netu, uz dorucak...
posle malo ucim norveski, oko jedan imam drugi obrok, al to vec nije jutro.

snuzovanje :hail:
Korisnikov avatar
By Tungi
Preskacem jutro,spavam...Mnogo bolje se osecam kada ustanem kasnije.A kada i ustanem,poranim kao jutros,obicno prvo jedem,skuvam kafu,zapalim cigaretu,otvorim vrata i prozore i budan sam do podneva,kad obavezno moram da spavam.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Vespertine
A josh kad bi mi napravio i malo svezheg pomfrita ili chipsa da pojedem pre te kafe
:iskolacen:
voleo bih da vidim svoju reakciju na sveže prženi pomfrit u cik zore, plus ako je kuhinja blizu mesta gde spavam... joj.

ont: samo umivanje, i to kad se dobro protegnem i izleškarim. ne pijem kafu
Korisnikov avatar
By unic0rn
samo da me niko nista ne pita, tj da se uopste ne prica, jedno prvih pola sata - sat. moze cak i email ili sms da mi se posalje samo da ne moram da slusam ili pricam :lol:

sve ostalo je proizvoljno.. chesto se samo uspravim u sedeci polozaj, stavim komp ispred sebe i slusalice u ushi i refreshujem jedan po jedan tab u browseru od sinoc :zid:

p.s. pomfirt izjutra? svaka cast na zelucu!
By ginger
Jao ja sam totalno jutarnja osoba.
Ukoliko se probudim posle 09.00h ne mogu normalno da funkcionisem.
Organizam mi je navikao da se budi u 06.30h, brzo namestanje kreveta, sipanje hrane i vode kericu, jutarnja gimnastika do ulaza u zgradu da gospodjica obavi sta treba :giggle: , tusiranje (do 10 min) i pocinje treniranje zivaca za guzvu u gradu :auto:

Nerado priznajem, ali definitivno patim od "Vikend anksioznosti" :nope:
Subotu jos djene djene (govorim o danima kada nemam isplaniran vikend), ali nedelja.... Drugi neradni dan... Uzas.... :nope:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nocni sam tip, jutro je vreme za odlazak na spavanje, u bilo kojim drugim okolnostima mi je uzas...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jutarnji dzoint sam zamenila jutarnjom limunadom, pa kol'ko potraje nek potraje!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jedino što mi stvarno olakša buđenje je kad legnem na vreme, barem 6 sati da odspavam. Druga stvar koja mi olakšava jeste kafica, nju popijem posle doručka, pošto ja spadam u one ljude koji jedu čim otvore oči :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sex.

To se retko dešava, što stvar čini još primamljivijom!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
E, da... zornjak. :)

Da, da, to bas moze ulepsati jutro.

(mada, again, lepse je ako to traje do jutra, jutro je meni ipak vreme za spavanje). :)
Korisnikov avatar
By Burak
Mrzim jutranji sex! :pljuje: Jutro mi je doba dana za sve drugo osim sexa!
Ont: Iako volim da spavam do kasnije, nije mi problem ustati bilo kada. Dovoljno mi je par sati spavanja da mogu funkcionirati, ipak za dobro raspoloženje je potrebno minimum 10 sati sna. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
mmm, jutarnja šetnja mi najviše prija....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
NISTA mi ne olaksava budjenje i jutro koje mrziiiiiiiiim iz dna duse!
Obicno ustanem nadrkana i besna na citav svet i na sve one koji spavaju, a ja moram da ustanem.. Razbudim se tek posle 3h i postanem normalna osoba, do tada sam hodajuci, nadrkani zombi.. :kletva:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
jesam juratnja osoba. :goran:
kad god da lednem obavezno ustajem oko 8-9.
muvanje po kupatilu i dorucak uz muziku ili fox life.
posle toga sve ovisi od dana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!