Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By faxsimil
Klasična studentska soba. Krevet, ormarić, radni sto na kome se nalazi gomila knjiga, papira, skripti, moj lapi, uramljene slike meni dragih osoba, portreti Frojda, Kejnza i Mendele. Zidovi su bijeli, malo okrugli tepih zeleno-bele boje i moja ogrmona crna stolica!
Korisnikov avatar
By Blady
spavaca soba....
bordo crn krevet, veliki bracni... isti takvi ormani, bordo venecijaneri... i bele boje zidovi :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Opis moje celije se nalazi na profilu - biografiji. :)

Salu na stranu: beli zidovi, crn namestaj, narandzasti mebl, trenutno nenamesten krevet, gomila knjiga na stolu, knjige u policama, garderobni ormar.
Korisnikov avatar
By 2kune
mramorni pod, zidovi od porfira a krov je zlatna kupola... 6 crnih robova hladi me mahaljkama od nojeva perja... ležim bočno na naslonjaču od mahagonija dok je ispred mene stol od tamne orahovine sa ukrasima od ružina drva prepun mariniranih paunovih jezika s kaparama... :alexis:
Korisnikov avatar
By dharmox
Veranda, ležaljka, komšijski pas, par mršavih mačaka, neke ptice šuškaju u granju, vetrić malčicko pirka, komšijin net se klima i pitanje je kad ću ispasti . Držim netbuk na grudima, u ruci miša, u drugoj čašu ledene limunade, u trećoj...treću nemam, jbg. Kuckam i smejem se opisu enterijera od dvije kune :spijun:
Korisnikov avatar
By Sparrow
A može i ufotkajte prostor u kome se trenutno nalazite. Hm? :) Slika
Korisnikov avatar
By Burak
Na balkonu. Uvijen u topli pokrivač sjedim na podu naslonjen na zid. U krilu laptop, a preko ramena mi kabl od adsl-a ide do unutra i škakilja me po vratu..
Noć topla i tiha, kao iz sna, nebo zvjezdano - nikad ljepše..
Sve ovo remete neka dva retarda i 1 riba koji se svađaju dolje ispred zgrade. A njen glas je tako krještav! Grrrrr
Korisnikov avatar
By dharmox
Kako da fotkam kad jedva vidim tastaturu?

Orlando, gde se to nalaziš? Kopka me...
Korisnikov avatar
By Waldorf
U svom sam cockpitu (2x3), stolica pola sobe zauzima, oko mene knjige, patike i slanik. Jedina neuobičajena stvar je ventilator koji sam uspela da uguram u sobičak i koji trenutno duva pravo u moju glavu.

A da slikam se stidim jerbo je krš.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moja dnevna soba sa radnom "stanicom" u cosku kraj prozora sa milion stvarcica poredanih i razbacanih po istoj. Razvucen kauc i stara drvena komoda na kojoj je TV. Velika crno-zelena grafika naslikana preko najveceg zida.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Svidja mi se tema:D

U ofisu sam. Prostorija u kom je moj kutak (nemam svoju kancelariju jos :P ) ima 3 bijela zida, a cetvrti je ogoljeni kamen. Na zidovima su fotografije Boke Kotorske. Veliki sivi stakleno-metalni sto na sredini, bijeli drveno-stakleni ormar u cosku, lap-topovi, dvije preslatke plave lampe i narandzasti sat iza mene na zidu.
Zvuci zbrckano bojama i materijalima, ali kao cjelina je super :)
By dukkehjem
soba mojih roditelja...
knjige na policiama sleva i zdesna (ne svidjaju mi se bas - uglavnom zitije svetih itd., ali ima tu zanimljivih stvari da se procacka), jedan akvarel, batik, tri ulja na platnu (sve uglavnom pokloni prijatelja koji su slikari itd.), mamin komp, stampac, stari telefon, stara stona lampa, traka za trcanje (bog je blagoslovio, spasila mi je zivot), puno figurica zaba (roditelji ih bas vole), zdesna (na onoj drugoj polici ima i knjiga o zdravom zivotu malo, sto je super), dva kreveta prekriveni crvenim prekrivacem sa indijskim jastucicima, uramljene reprodukcije male sliakra naive (koje majka voli)... ponegde fotografije dragih ljudi, pano nad njenim radnim stolom (gde je komp)... zuti zidovi... zaboravio sam da pomenem i jednu minijaturu jedne vrlo dobre prijateljice moje majke, akademske slikare, ilustratorke...
Ima i jedna morska zvezda koja mi je draga, jedna keramicka kucica koju je na kursu napravio jedan deckic nasih prijatelja (mislim da ima 7-8godina), ima cd-ova svakakvih, nekih kutija... hmm, naslaganih sesira razlicitih, nekih fotografija lepih nekog francuskog fotografa iz nekog kalendara... tri stolice, stocic jedan, stocic drugi koji je napravljen od nekog "cupa" od pruca, stolica udobna...
etison klasican, zidni sat...
zelena hoklica sa iscrtanim cveticima... to moja majka crta gde god stigne
Korisnikov avatar
By Galateja
Gde god da sam oko mene su moje knjige, filmovi i audio cd-ovi, moje blago. Ostalo su nijanse. :trep:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ne sredjen ali eto. Donji desni ugao je printscr ekrana...

Slika
By ginger
Jel to SteelSeries 7g tastatura? :andjelak:

@ Kancelarijski sto od punog inoxa, na tri nivoa.
Krcat mojim rokovnicima i podsetnicima (bas bi trebalo ovih dana da se resim proslomesecnih izvestaja :shok2: )
Sa desne strane daljinski od klime, plazme i digitron.
Sa leve solja od kafe, Niveina krema za ruke i mobilni.
Pa i nije nesto :(
By Speculum Columbae
Savršeno sređeno, minimalistički i ukusno uređeno, blista, baš kao i ja.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Eifranloo, jel to HTC Diamond?

Orlando, ja u svojoj spavacoj imam mapu Afrike i Evrope. :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Dobro, je l ovde svi znaju kako izgleda Orlandina spavaca soba? :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
^ja ne znam

Moj prostor je zagusljiv od duvanskog dima u zelenim tonovima.Hladno oruzje je na dohvat desne ruke, a casa sa domacom visnjevacom vrlo blizu leve...
Na zidu za sada samo Refren,od Ducica, ali u planu su neke izmene...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!