Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Procitao juce.Stvarno sramota.Umesto da i povecaju,ukidaju i tu crkavicu.
Korisnikov avatar
By deran
ja sad...i sad čitam komentare...

mislim,žena ima sedamdeset godina...:povez:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pazi ... a razlog "Zato što zarađuje mimo penzije ..."

Ajde neka mi nađu jednog poštenog penzionera koji ima 18000 i živi samo od svoje penzije ... pa od tih para čovek nema za račune + hleb i jogurt svakog dana ... Normalno je da će žena da radi i zaradi ... Kada već ima talenat.

Sramota. Stvarno sramota.
Korisnikov avatar
By nsc
sramota, ali to je ova drzava, Eva vec godinama umire od raka, ni penziju joj ne daju, nije kao zasluzila za sve ove godine glumljenja u pozoristu, kultnim filmovima, tv-serijama, pisanjem knjiga, slikanjem, a Sladjani Milosevic dali nacionalnu za Miki, Miki veliki
Korisnikov avatar
By svejedno
Cuo juce. Iskreno mi...zao, jbt.....ma.

Srbija.
By dukkehjem
grozno... treba da podesim teme iz dip da mi ne izlaze u novo danas, redovno se izbedacim...
Korisnikov avatar
By Stripi
Postoji ipak logično objašnjenje svega ovoga...ja poznajem jednu gospođu koja je bila otišla u invalidsku mirovinu jer više nije mogla obavljati taj posao koji je obavljala i neko je vrijeme živjela samo od mirovine. Kasnije je našla posao u jednom prodajnom salonu firzerske kozmetike i kako nije mogla raditi na crno, poslodavac ju je prijavio i uplaćivao doprinose. Oni su u tom trenutku njoj morali privremenom zaustaviti isplatu mirovine i staviti je u status mirovanja sve dotle dok osoba radi.
Koliko vidim, to je slučaj i sa Evom Ras. Da su joj u "Politici" ili gdje je već radila, umjesto normalne plaće isplaćivali honorare na koje, mislim, ne idu doprinosi, ovi joj ne bi ukinuli mirovinu. Ma da, jedino što su oni pogriješili, fulali su datume. Mirovinu joj nisu trebali isplaćivati dok je radila za "Politku" a ne sada, retoraktivno.
Korisnikov avatar
By svejedno
Razlika je u tome sto je Eva Ras osoba koja je zasluzila nacionalnu penziju, i ona i ljudi koji je cene to pokusavaju da proguraju vec godinama, a sada su joj na sve to ukinuli i 'regularnu'.

..

Da je ona 'just another person', jos i ajde.
Ali ovo je..pa, pljuvanje u lice.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma daleko od toga da ne bi trebalo, ja samo kažem šta je razlog da se dogodilo sa tom, obiteljskom mirovinom. Mislim, takvo je pravilo. Ne vjerujem da je neka odmazda, nego da je stvar u glupoj, tromoj i nepotrebnoj birokraciji.
Korisnikov avatar
By deran
o,jeste odmazda,samo takva-nije štedela nikog u svojim intervjuima...

i da,naglasak je na nacionalnoj penziji...
Korisnikov avatar
By svejedno
^ to. 'neces je nikada dobiti', rekao bih da bi to bila poruka.
By ginger
Strasno, jutros sam slusala na radiju :(
Korisnikov avatar
By Burak
Ne mogu da vjerujem kakve sve komentare pišu na sajtu b92: podržavam odluku PIO, Eva Ras uopšte nije neka poznata glumica, neka traži nacionalnu penziju... Omg!
Pa žena je tražila nacionalnu penziju 2 puta, ali je odbijena! :pljuje:
By faxsimil
Sramota!!! šta je sa ovom državom. Da na primer ukinu plate minisitrima, kako bi reagovali. Znači, da ne povjeruje čovjek. UŽAS!

eeee Srbijo među šljivama!!!!!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ceo slucaj ili "slucaj" pripada jednoj siroj prichi: nacionalnog teznji Srba da se ogrebu o drzavu bez da bilo sta doprinesu.

Osnovni razlog zasto Eva Ras (i bilo ko drugi) ima malu penziju je taj sto se malo uplacivalo na njen racun kod fonda PIO. Kako je dospela u tu situaciju, trebalo bi sama da zna.

Druga stvar je sto se izredjala cela forumska neradnicka bulumenta da kuka kako Eva Ras nije dobila penziju.

E, pa lejdis end djentlemen, radite, pa zaradite, pa uplacujte u PIO i privatni fond, pa cete da budete zbrinuti pod stare dane.
Korisnikov avatar
By walt333
Prosto je interesatno koliko tu zenu mrze sa svih strana i koliko stalno pokusavaju da joj zagorcaju zivot samo zato sto je iskrena i bez dlake na jeziku. Namuci se ona, bogme, za vreme svake vlasti.

Bitno je da je Sladjana Milosevic zasluzila nacionalnu penziju a to zasto ju je dobila, ostaje misterija. :barf: :barf: :barf:

Edit: zapravo nije misterija sad sam se setio da se Sladja lize sa Vojom Kostunicom
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Njuskalo

Ceo slucaj ili "slucaj" pripada jednoj siroj prichi: nacionalnog teznji Srba da se ogrebu o drzavu bez da bilo sta doprinesu.

Osnovni razlog zasto Eva Ras (i bilo ko drugi) ima malu penziju je taj sto se malo uplacivalo na njen racun kod fonda PIO. Kako je dospela u tu situaciju, trebalo bi sama da zna.

Druga stvar je sto se izredjala cela forumska neradnicka bulumenta da kuka kako Eva Ras nije dobila penziju.

E, pa lejdis end djentlemen, radite, pa zaradite, pa uplacujte u PIO i privatni fond, pa cete da budete zbrinuti pod stare dane.
Uopšte se ne slažem sa stavovima koje si iznio u ovom postu.
Korisnikov avatar
By walt333

Ili budite Miladin Kovacevic, pa lepo predstavite zemlju u svetu, pa ce drzava za vas izdvojiti milion i lepo vas zbrinuti i pod mlade i pod stare dane.:roll:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by walt333

Bitno je da je Sladjana Milosevic zasluzila nacionalnu penziju a to zasto ju je dobila, ostaje misterija. :barf: :barf: :barf:

Edit: zapravo nije misterija sad sam se setio da se Sladja lize sa Vojom Kostunicom

ulepsa mi dan :lol:
By faxsimil

:sleep:

Ne slažem se sa ovim postom. Da li ti misliš da Eva Ras ne zaslužuje penziju? Meni licno nije vazno sta Eva Ras misli o trenutačnoj politici u zemlji, ali sjetimo koga je sve Vojislav Koštunica, darovao "nacionalnom penzijom". E, sada što se digla neradnička kuka i motika forumaša i nije baš.........
Korisnikov avatar
By gorilica
Prva reakcija mi je bila: Mamu im jebem, ovo stvarno nema smisla!!!
Onda sedoh i shvatih da ne znam pozadinu priche.
Ukoliko je u pitanju bila porodichna penzija, koju je ona nasledila od nekog, a stvarno nakon toga radila negde i bila prijavljena, jbg, po zakonu gubi pravo na penziju. Da mi je zao, jeste, ali zashto bi glumci ili bilo koja druga javna lichnost bili svete krave i izdvajali se od bilo kog drugog u ovoj zemlji? Da smatram da je zasluzila nacionalnu penziju, smatram.
U svakom sluchaju, trebalo bi da se izvrshi neki pritisak u javnosti. Ne da bi joj vratili penziju, vec da dobije svoju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Po strani to sto volim Sladjanu Milosevic,ali ako u tom slucaju moze ona da ima nacionalnu penziju i pritom da sljaka sa strane,zasto ne bi Eva Ras..?!Meni je te zene strasno zao.Vidjam je na Kalenicu,dva koraka ne moze da napravi,a o tome kako izgleda..Neprepoznatljivo.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by walt333

Ili budite Miladin Kovacevic, pa lepo predstavite zemlju u svetu, pa ce drzava za vas izdvojiti milion i lepo vas zbrinuti i pod mlade i pod stare dane. :roll:
Znas, Miladinov recept ti nece pomoci oko penzije, ali moj mozda hoce.

Ali, ako je tvoj izbor sada da kukas, onda cu te na sve ovo sa zadovoljstvom podsetiti za 40 godina.

:zen:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by faxsimil

:sleep:

Ne slažem se sa ovim postom. Da li ti misliš da Eva Ras ne zaslužuje penziju? Meni licno nije vazno sta Eva Ras misli o trenutačnoj politici u zemlji, ali sjetimo koga je sve Vojislav Koštunica, darovao "nacionalnom penzijom". E, sada što se digla neradnička kuka i motika forumaša i nije baš.........

Pokusavam da se ne izjasnim da temu da li zasluzuje ili ne, vec da osmotrim stvari iz jedne druge dimenzije, a to je da li zaradila penziju ili ne.

Na osnovu raspolozivih informacija zakljucujem da:

Eva Ras nije zaradila penziju, vec pokusava da joj se (finansijski) prizna da je zasluzila.
Korisnikov avatar
By Sunce
:( Slusao sam njen intervju na Studio B kanalu. Treba opstati u njenoj kozi. :hail: Zasto Makavejev ne snimi novi film sa njom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!