Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Vracar.Ceo.Posebno potez od cr.krsta ka Kalenic pijaci i parkicu,Moment mi je omiljeno mesto za sedenje u Topolskoj,moje ulice Nishka,Krunska...
Ne volim Novi Beograd.
Korisnikov avatar
By Burak
Isto tako. Omiljena ruta za šetnju od Turske ambasade, Krunskom pa lijevo kroz Braće Nedića do bulevara ili desno se spustim prema trgu i hramu sv. Save...
Ne mogu sada da se sjetim dijela Bg-a koji ne volim..
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Meni je omileni deo Novi Beograd, pre svega arhitektonski. Volim modernu.

A omiljeno mesto za sedenje su mi mnogobrojni restorani, posebno azijske kuhinje, od kojih izdvajam Bamboo (jer je jeftin a kvalitetan) kao i zemunski "Balkan ekspres" (zbog pogelda i menija), a omiljeni caffe mi je definitivno Aura, sastajalište OTO-a.
Korisnikov avatar
By nsc
volim mirne ulice Dorcola i Vracara, ne volim Palilulu, veci deo Zvezdare, Mirijevo, Kaludjericu, Brace Jerkovic, Dusanovac, Novi Beograd
Korisnikov avatar
By mirth
Reka i reka, i sva mesta odakle se vidi reka. Karaburma mi je ubedljivo najruznija/najspooky, ne volim ni da prodjem tuda.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by mirth

Reka i reka, i sva mesta odakle se vidi reka. Karaburma mi je ubedljivo najruznija/najspooky, ne volim ni da prodjem tuda.
E jes' vala:lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Volim en-bi-dzi ali do linije dunav - Hotel Jugoslavija - st. Merkator - Fontana - Airport City - raskrsnica kod 45og bloka - sava. Sve van te linije sa te strane reke je blagi uzas. Blokovi su mi katastrofa.

Bg tvrdjavu, Kosutnjak.
Korisnikov avatar
By Dina
Banovo brdo najvise volim :love: Uglavnom zato sto je tu veci deo moje licne istorije... svako mesto ima neku svoju pricu...

Nema nekog dela koji bas ne volim, mozda isto Novi Beograd jer su mi to samo zgrade i sve mi je isto... vise puta sam se izgubila i bila totalno dezorijentisana jer isto s jedne strane isto s druge...
Korisnikov avatar
By KiWi
Volim potez od slavije do beograđanke i još malo dalje .. manjež :D

Volim i NBGD ...

Najmanje volim brdovite delove karaburme ...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Zvezdara, pogotovo deo kod Zvezdarske shume. Relativno blizu centra a opet dovoljno daleko od saobracajne buke i zagadjenosti. Najgori deo mi je oko ulice 29. novembra (novi naziv mi se gadi!!!) jer tamo ponekad vidiš šta udišeš :shocked:
Korisnikov avatar
By Madonna
najviše me se sviđa novi beograd
a sve ostalo nit miriše.
Korisnikov avatar
By elektron84
Nisam iz Beograda i jaaaako slabo se snalazim tu, ali volim Vracar zbog nekih dragih ljudi :)

Novi Beograd mi je isto lep, nekako je uredjen, pravilan i miran.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by mirth

Karaburma mi je ubedljivo najruznija/najspooky, ne volim ni da prodjem tuda.
karaburma sa onim metalnim sipkama koje drze nadgradnju
na onim malim trosnim zgradicama
kao kakav pauk koji napada malu zgradu da je pojede
Korisnikov avatar
By inga
Volim Novi Beograd, sve je ravno, prostrano i uredjeno.
Stari deo grada ne volim- kao turska kasaba je, gomila malih, sprčenih ulica bez nekog reda...

Najlepše mi je na rekama.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Tungi
Vracar.Ceo.Posebno potez od cr.krsta ka Kalenic pijaci i parkicu,Moment mi je omiljeno mesto za sedenje u Topolskoj,moje ulice Nishka,Krunska...
Tungi zna! :smokin:
Mada ja visim tamo dijagonalno (od Momenta) kod konkurencije u Priči. Nekad toliko znamo da zabasamo, da imam utisak da izbije spontana žurka kad nam vide leđa. :D
Ali, bre, koliko ja volim taj Vračar. Nije čudo što su baš tamo neka omiljena mesta: Bre, Vrt, 42 (dok im nisu onu zgradurinu pod prozorom izgradili), pa Trač i Zaplet. A volim i što kad šetam onuda i vazda nešto novo otkrijem i provalim. :love:

Ne volim onaj deo uz reku, oko Karađorđeve ulice. Noću me plaši, a danju lamentiram što nije lepše uređen jer je prva stvar koju posetioci vide kad dođu u BGD, a tooooliko ima neiskorišćenog potencijala.
By fazza
Huh, ček da vidim...

Ne volim Zvezdaru, preciznije onaj deo oko Novog groblja. Ne volim i Bulevar, ceo. Odvratan je, prljav i mračan. Možda promenim mišljenje posle rekonstrukcije, videćemo.

Volim Novi Beograd, uključujući i blokove (ne znam zašto), volim Knez, Makedonsku ulicu, potez od Terazija do Slavije (Kralja Milana beše?), toliko mi za sad pada na pamet.
By J...
Najvise volim Kalemegdan i reke. A najmanje naselja kao sto su Mali i Veliki Mokri Lug, Kaludjerica, Krnjaca, Kumodraz itd. I generalno ne volim naselja i delove grada sa strmim ulicama. Ni Zeleni Venac ne volim zbog guzve i autobusa i podzemnog prolaza. Volim Terazije i Srpskih Vladara.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Krunska :hail: Obozavam tu ulicu.

Volim kalemegdan i ceo stari grad, verovatno zato sto tamo provodim najvise vremena.

Ne volim... Ne znam, nemam razloga da ne volim deo grada :neznam:
By Ckoby
Najvise volim Novi Beograd od Brankovog mosta pa do opstine,taj deo mi je najbolji:up:

Pored toga volim i Banovo brdo,Vidikovac :D

Najvise mrzim Vracar i Vozdovac
Korisnikov avatar
By walt333
Volim podzemne prolaze, pogotovo onaj ispod Zelenog venca zajedno sa onim prodavcima tamo. Najprirodnije mi ljudi deluju tamo.
Korisnikov avatar
By dharmox
Voljene lokacije: Kalenić, Krunska, Niška, Sredačka, Kumanovska, Prote Mateje, Molerova.
Nevoljene: Karađorđeva, Pariska, Kraljevića Marka. Ne volim ni blokove ali mislim da to ne treba posebno naglašavati.
Mesto koga se užasavam: železnička stanica Prokop.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa hmm.

Volim Stari grad, jer je nekako miran, a opet u centru.
Volim Novi Beograd, posebno komercijalni delovi, jer me najvise ti delovi podsecaju na vece, urbanije gradove
Volim Bulevar... nemam objasnjenje ovakvog fenomena.
Volim Kalemegdan.

Ne volim "tesko dostupne" (po mojim kriterijumima) krajeve (sve ispod autoputa i preko reka, sa izuzetkom NBG).
Ne volim Ruzveltovu, jer njome idem stalno. Smorila me.
Ne volim Bulevar Despota Stefana (ex 29. novembra), ali opet ta ulica ima posebno mesto u mom srcu (ulica mog rodjenja).
Ne volim Takovsku kada vozim. Mislim da tu ne treba objasnjenje.
By dukkehjem
volim Banovo brdo, Zelenjak...
ne volim Bulevar, posebno ne ovako/onako raskopan i ogoljen... ne volim Usce, niti Deltu...
edit: e, da, volim hemakeju i valkiriju
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Tungi

Ne volim Novi Beograd.
Isto tako, samo sto mi je omiljenija "Prica" od "Momenta"
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Pa , meni je Beograd jako ruzan grad...
Ja volim Zemun nocu. I novi Beograd, tu pocetak, ostalo....
:grom:
Korisnikov avatar
By Berserker
Volim LB, PB, Vidikovac, Golf naselje, Savsko šetalište, pa zatim potez od Slavije do Terazija, Kališ, Bulevar, Krunsku, NBG, Nemanjinu, Vračar...

Najmanje mi se sviđaju Dorćol, prigradska naselja (Krnjača, Železnik, Surčin i te fore)...

editovaću ako treba---
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!