Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Ajme, Gospe! :retard:
Pola filma o tome oće li mlađahni Burbon da podari sladostrašće svojoj supruzi ili ne. :zeva:
By Simor
TV Vojvodine je na svom prvom programu, subotom pet minuta posle ponoći, počela da emituje ciklus španskih horora "Španska horor heksalogija: filmovi za nesanicu" i to je toliko zabavno da je subota za mene prestala da bude dan za izlazak.

Sinoć sam gledao:

''

:cheer:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ja sam sinoć gledao Maurice (1987) sa Hugh Grantom u glavnoj ulozi. Negdje sam skoro na TV-u čuo da se u filmu ispituje tema gay ljubavi početkom 20-og vijeka u konzervativnoj Engleskoj, pa sam odlučio da ga skinem i pogledam. Inače, čini mi se da je ovo prvi film u kom je gay ljubav u prvom planu, koji sam pogledao, i dopada mi se. Jedino je mana što traje preko 2 sata, ali mi je ipak sasvim dobar!

Slika

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Evo link-a za torrent: http://thepiratebay.org/torrent/4830673 ... ames_Wilby
By Speculum Columbae
Originally posted by Galateja

Slika

Ajme, Gospe! :retard:
Pola filma o tome oće li mlađahni Burbon da podari sladostrašće svojoj supruzi ili ne. :zeva:
Moj omiljeni film svih vremena.
Gledao sam ga jedno 10000 puta i nikada mi neće dosaditi.
Fantastična atmosfera, baš kako mi odgovara.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Lux_bl
Slika
To je sjajan film, jedan od bisera Merchant Ivory producentske kuće. Uz Howard's End i The Remains of the Day, jedan od onih kojima se često vraćam. Sviđa mi se što mu je i pored teme posvećena sva pažnja koju su imali i ostali odlični filmovi ovih producenata, što su i gluma i scenario, pa i sama produkcija, na najvišem nivou engleskog filma tog vremena, i sve to uprkos temi koja je još uvek tada bila prilično škakljiva.

[trivia whore]
Inače, film je adaptacija romana E.M.Forstera, koji je on za života napisao, ali koji je tek posthumno objavljen, kada su već i struje i zakoni o homoseksualcima bili promenjeni u Engleskoj. Koliko znam, Forster je ovaj roman "za svoju dušu" napisao i namerno je hteo da ima srećan kraj (čak bi trebalo u jednoj od štampanih verzija da postoji i epilog koji to još više potvrđuje), ali se plašio da bi to totalno uništilo i njega lično, koji je bio homoseksualac, a i njegovu karijeru. Tako je roman ostao takav kakav je i izdat tek dosta kasnije, ali manje-više onako kako ga je Forster zamislio (osim tog epiloga).
[/trivia whore]

Odo sad da se pokrijem svojim geeky ušima. Slika
Korisnikov avatar
By nsBeckie
"Maurice" je sjajan :love:

a kad vec govorimo o LGBT filmovima, nedavno sam pokusala da sastavim spisak koliko sam takvih filmova odgledala - dosta njih nisam mogla da se setim kako se zovu, ali i bez njih sam nabrojala 70 za sada :drama:

somebody stop me :lol:

koliko li sam onda filmova koji nemaju veze sa LGBT tematikom odgledala?? stotine i stotine....... :drama:

ONT: "Kiss me deadly" (Robert Gant kao gej spijun, i Shannon Doherty) dosta losa akcija 4/10
Korisnikov avatar
By Torry
Forsterovu knjigu sam bezuspesno pokusavala da nadjem u knjizarama ali su mi uvek govorili da se prodala....svi gejevi bas navalili na knjigu :) ))

juce gledala Fallen na fox=u

interesantno, 7/10

danas

Prayers for Bobby, nije me bas toliko dotakao, izgleda da sazrevam :) ali sam se dvaput najezila, onda kada je porodica saznala za smrt i na kraju, na paradi

an american crime

radjen po istinitoj prici o maltretiranju devojcice
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by IriS
Originally posted by Waldorf
Odo sad da se pokrijem svojim geeky ušima.
ne neeee.
hoću joooooš. ti si moj idol. :zvezda:
milina mi da čitam. :D
Joooj, bree... Slika Tnx.
Ali, veruj mi, "hoću još" je pogubno kad ovako razvezem. Kraja nigde.

@Torry: A ja sam knjigu svojevremeno iz Britisha uzimala, mada je toliko od toga prošlo da se bolje sećam filma nego knjige. Ako si u okolišu Novog Sada ili ti nije cimanje do tamo da dođeš, kruži legenda da im je biblioteka sada tamo :D , pa kontam da je još uvek negde imaju.

A što se engleskih filmova s LGBT tematikom i sjajnom glumom (Linus Roache, Tom Wilkinson, Robert Carlyle) tiče, još jedan favorit mi je:
Slika
Priest (1994) na Wikipediji
Korisnikov avatar
By IriS
^ sam' ti sele vezi, dok god ima bar jedan čo'ek koji čita, a garant' ih ima više, no su stidljivi da te javno fale. :D
Korisnikov avatar
By nsBeckie
evo ja cu da Faalim javno... :)
(mada sam vec znala ono o Forsteru)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Film "Taken". Jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala.

:hail:
Korisnikov avatar
By blenta
taken gledao dvaput

jako dobar

ako se przite na te real filmove
gde je u centru sva ta ljudska nemoc
pored taken preporucujem eden lake

btw mogli bi da kao praksu u ovoj temi krenemo makar okvirno
da pisemo opise filmova jer ne svidjaju nam se svima iste stvari

dakle

"taken"
radi se o devojkama koje odlaze na put u fr
gde ih otima albanska mafija koja je u poslu trgovine belim robljem
onda otac jedne od njih dve koji je naravno bivsi agent fbi
krece u pariz da pokusa da spase cerku
akcija

"eden lake"
mladi par odlazi da se odmori na neko zabaceno jezero
dolazi do konflikta sa grupom klinaca
i stvari se izmicu kontroli
mali huligani krecu da ih napastvuju

jako je dobar jer su svi jako dobro odigrali
glavni lik brett
ima 16-17 god
skoro nisam video bolje odigranog
nemilosrdnog hejtera
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Vespertine

Eden Lake

Slika

Triler, donekle predvidljiv prvih pola sata, ali izuzetno dobar nakon toga... Evropska kinematografija se izuzetno popravlja u zhanrovima koji odishu napetoshcu, a i ruku na srce mnogo su autentichniji od americhkih iako su glumci totalni anonimusi...

Film me ostavio totalno potresenim... 9,99/10
Apsolutno se slazhem sa blentom
Korisnikov avatar
By IriS
juče sam gledala Sex&City 2.
film je divno počeo, uz Aliciu Keys... onda je tu bila baka Lajza...

a inače, malo su mi bili dosadni. sem par jako dobrih fora kojima sam se od srca nasmejala.

no, valjda je to i svrha tog filma, otkikoćem svoje i nastavim sa whateva nečim svakodnevnim. sve u svemu, gleda mi se dobar triler. :sigh:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Odgledah i ja pre neki dan S&C2, jerbo je tragično bilo koliko ničeg nije bilo da se skine taj dan. LM, tokom Lajzine scene sve vreme sam strepela da joj ne iskoči kuk. Svaka čast jbt.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Slika

The Double Life of Veronique. Sad znam od kola je Mancevski ukrao onu genijalnu foru sa babama iz ,,Senki", ali neka, Bog ce mu platiti.
O-dli-cno!
Korisnikov avatar
By Tungi

Eden Lake

Slika

Triler, donekle predvidljiv prvih pola sata, ali izuzetno dobar nakon toga... Evropska kinematografija se izuzetno popravlja u zhanrovima koji odishu napetoshcu, a i ruku na srce mnogo su autentichniji od americhkih iako su glumci totalni anonimusi...

Film me ostavio totalno potresenim... 9,99/10
Apsolutno se slazhem sa blentom

Jeste dobar.Mislim da sam ga pre nekih godinu dana gledao,ne i da sam ostao shokiran...Vise iznenadjeno,posle svakakvih i svih bljuvotina koje se danas snimaju.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor

TV Vojvodine je na svom prvom programu, subotom pet minuta posle ponoći, počela da emituje ciklus španskih horora "Španska horor heksalogija: filmovi za nesanicu" i to je toliko zabavno da je subota za mene prestala da bude dan za izlazak.

hm... jedan od filmova je napravio Alex :love: de la Iglesia. i to onaj 'Djecja soba'... taj je ovu subotu :cheer:
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!