Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Placem jako, jako retko jer me to cini da se osecam slabo i skrhano i kao da sam izgubio kontrolu nad sobom a ne volim taj osecaj :skuter:

Ne secam se kad sam zadnji put plakao...mislim da je to bilo nakon raskida sa deckom :( :placipicka: :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Naravno da ne. Isplakao sam sto sam imao pre par god. Od tad nisam plakao. Kapiram da sam emotivno podosta grublji nego pre i svidja mi se tako.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
placem kad sam napeta, tuzna, ljuta.. nekad bez razloga

mnogo me sjebe ako ne mogu u nekom momentu da se isplacem a potrebno mi je to
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Retko, ali jako retko plačem. Ali, ponekad mi se čini da se razna osećanja nagomilavaju i da je potrebno da prodje neko vreme pa da nas na plač natera samo još jedan sloj na nagomilanu količinu neisplakanih emocija...i onda suze poteku i teško ih je zaustaviti i isteče sve ono što smo dugo zadržavali u sebi... :sigh:
By dukkehjem
ne bezim od emocija sopstvenih, ali nekako mi se cini da retko placem...
zapravo se ne secam kad sam se poslednji put rasplakao,
tj. sad se setih, pre mesec i po dana, kad doziveh mini nervni slom,
a pre toga, mozda pre dve-tri godine...
ne osecam se lose kada placem, samo se posle osecam izduvano, kao balon, i umoran sam...
Negde sam procitao da bi bilo dobro plakati bar jednom nedeljno,
pa sam zabrinut zbog toga ^^
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Heartkiller

Retko, ali jako retko plačem. Ali, ponekad mi se čini da se razna osećanja nagomilavaju i da je potrebno da prodje neko vreme pa da nas na plač natera samo još jedan sloj na nagomilanu količinu neisplakanih emocija...i onda suze poteku i teško ih je zaustaviti i isteče sve ono što smo dugo zadržavali u sebi... :sigh:
Od reci do reci.
Nagomilaju se emocije, jedna kap je dovoljna da prelije casu i eto.
Ne volim da placem, onda me svrbi oko ociju. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
zavisi od perioda
ove godine skoro pa nikako, makar što se tiče kukanja nad sopstvenom sudbom
volim da plačem a često mi se desi da osećam da treba da se isplačem jer nisam 100 god a neće pa onda pustim nešto što me uvek rasplače npr. neki deo iz filma serije spota reklame štagod i tako se isplačem. plačplač

a da, u poslednih godinu dana kad plačem, moram na nekik poseban način to da izvedem, tipa ne mogu ležeći, jer onda ko da nisam lepo zevnuo, ili nakašljao pa moram ponovo. posle se nerviram :psiholog
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
kad mi se sve stisne, skupi, nagomila...
obicno zbog nepravde, zivotinja... ako vidim neku zivotinju da se muci,
na keca zaplacem. htela ili ne, krenu mi suze, jbg.
nikad nisam plakala zato sto sam usamljena. :puzzle:

uz filmove vise ne placem (izbegavam filmove koji mogu da izmame suze :P ),
na poneku pesmu mogu da zaplacem (tj. 3 tacno odredjene pesme).

sto bi znacilo:
1. zivotinje i nepravda;
2. bes ili strah;
3. pesma;

zadnji put plakala na exitu, na kultur shock-u uz "makedonsko devojce" ... desava se... :mini:

a plakanje od srece ili smeha ne racunam u plakanje, to mi se desava svaki drugi dan (mozda treci) :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Od muke češće nego od tuge.

Sebe ne smatram vrednim suza.
Plačem zbog drugih.
Korisnikov avatar
By constantine
popodne sam plakao... gledao sam most za terabitiju i bas me je pogodio.... uff mada placem i zbog drugiih stvari... kad me prijatelji povrede......
Korisnikov avatar
By nsc
desi se, ponekad u toku nekog filma, uvek na sahranama, pa i na neke vesti na Dnevniku
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ne mogu reci da sam placipicka, mada imam svoje momente.. Nisam dugo plakala, ali secam se da sam jednom to ucinila u poslednjih 7 meseci, kada sam dozvolila sebi da se "malo" emotivno raspadnem, no sutradan je sve vec bilo bolje.. Mnogo toga me pogadja, umeju suze da mi krenu i na dirljivu scenu u filmu, i na neki citat iz knjige, na nesto sto mi je neko rekao, itd.. A najcesce kad se osetim nemocnom ili slabom, ranjivom.. Mada, mislim da sam prilicno ojacala u poslednjih par meseci..
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

Suma sumarum placem kada neko ko mi je drag ne razume sta hocu da objasnim, i zasto mi je nesto bitno.

Nisam se mnogo izmenila...
Pih.
Korisnikov avatar
By bu
placem..al retko kad pred nekim..
By mydyingpride
bas dugo nisam, a zelim, jer znam da bih se mnogo bolje osecala.. :sigh:

rado placem uz Grey`s anatomy, bilo da je :rida: ili : :radosnice:
to mi je kao neka terapija ^^
Korisnikov avatar
By zachary85
Plačem samo kada sam sam. Mada sam pročitao da ne treba plakati kada si sam, nego samo kada te neko gleda i sluša. :)
Posle toga mi je mnogo lakše.
Suze su dobar ventil za pražnjenje negativne energije.

Joj, jednom sam plakao čak i u gradskom prevozu. I pred nekoliko ljudi, ali ne baš pred svakim.

Da li pustite neku pesmu dok plačete? I onda je iznova i iznova puštate dok ne prestanete da plačete? Ja to radim ponekad.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kad pobesnim i kad ono što hys. reče. i ne podnosim kad se to događa.
Korisnikov avatar
By zozefin st
zadnji put sam plakala onako baš jako pre godinu dana kada mi je pas uginuo,
plakala sam pred drugaricom,-
rekla mi je da nikad ne bi rekla da sam tako osetljiva...
inace retko kad plačem, ne volim da me vide,
Korisnikov avatar
By Galateja
Ako je stanje 'redovno' plačem povremeno. No, ako sam baš tužna, nemoćna, besna ili neshvaćena uhvati me neka almodovarovska ženska histerija (ko je gledao filmove dotičnog zna o čemu pričam) pa plačem bez obzira na vreme, mesto i okolinu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Odgovor na ovu temu dajem na profilu - odeljak "Biografija". :)
By loreenche
Zaista vrlo cesto... Kad god vidim sretan zavrsetak, pomislim: "Zasto ja ne mogu tako?"... Kad setam gradom, vidim zaljubljeni par, zaplacem i pomislim: "Zasto ja ne mogu tako?"... Kad udjem kuci iz teretane, umoran, shvatim da je zakljucano, i shvatim, jao milina, nema nikoga sedam za kompjuter... Ulazim u sobu... Kad... Radni sto prazan... Nema kompa... Ja zaplacem... I tako...

:rida:

:plachi_piiichka:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!