Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Cak mi i ta tvoja pretnja deluje zastrasujuce u odnosu na mytheovu "u suprotnom..." :roflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete

Cak mi i ta tvoja pretnja deluje zastrasujuce u odnosu na mytheovu "u suprotnom..." :roflmao:

dušooo, znam... :smeh:

+ igrale smo pikado :lol:

(dje nestade strelica?! hahahahahahahhaha)

jel znas mytheA? jel neki agresivac? :lol:

bez napada na irisKu :oklagija:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
jel znas mytheA? jel neki agresivac? :lol:
Kako ga ne bih znala...jos se secam scene kako je vristao "batice, batice. batice..." dok je trpao kobilu kad je radio kao konjusar u Cumetovoj ergeli konja.

Daj mi cigaru, da necim zacepim ova brbljiva usta, dok nisam popusila ban. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahhahhahahahahhahahhahhahhahhahahahaaaaaaa deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Wilhelmina

Edit: Apropo teme, mislim da je vrlo korisno posedovati stagod od sredstava za samoodbranu i odbranu u ovakvim slucajevima. Merkam vec poodavno one tejzere, ali kazu da je ovde nelegalno imati isti ........
Da. A, to shto su tejzeri i ostale sprave za samoodbranu (samoodbranu, bre!!!!!) nelegalne u Srbiji- je srz problema. nikako ne kontam zashto se zabranjuje zrtvama da se bar pokushaju samoodbraniti? mislim, znam da bilo ko moze zloupotrebiti i samoodbranu, ali, brate mili, onda bi trebala da postoji bar uslovna dozvola za te samoodranbene spravice, tipa- devojke, zene, gejevi (i mushki i zenski), stari ljudi, ljudi koji su javno eksponirani a ugrozeni u netolerantnom drushtvu zbog svojih disidentskih stavova (tipa Panchic) itd...... bi trebalo da se zna da su najvishe pouzdani da ne bi zloupotrebili/e te samoodbranbene sprave i ljudi kojima su iste najpotrebnije te ih nam/vam/im dozvoliti!
dokle vezivati ruke zrtvama i/ili potencijalnim zrtvama u Srbiji, dokle zavisiti o ochitoj nevoljnosti drushtva da priskochi u pomoc, dokle zavisiti o vremenskom razdoblju koje treba da protekne (u tom vremenskom razdoblju, zrtve najcheshce i zavrshe ubijene ili ranjene ili premlacene) da se policija (i to ako je voljna, shto zna biti i da nije sluchaj.....) dovuche tamo gde treba da bude i da se pojavi????? zaboga, dokle vishe?

a, u vezi onoga shto mythe reche da je i u EU-u isto, pa, ne znam bash, znam da je ovde u Americi npr. mace uglavnom legalan, ali batica je sada nedostupan, je l' te...... :giggle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Vel boy
Originally posted by Wilhelmina

Edit: Apropo teme, mislim da je vrlo korisno posedovati stagod od sredstava za samoodbranu i odbranu u ovakvim slucajevima. Merkam vec poodavno one tejzere, ali kazu da je ovde nelegalno imati isti ........
Da. A, to shto su tejzeri i ostale sprave za samoodbranu (samoodbranu, bre!!!!!) nelegalne u Srbiji- je srz problema. nikako ne kontam zashto se zabranjuje zrtvama da se bar pokushaju samoodbraniti? mislim, znam da bilo ko moze zloupotrebiti i samoodbranu, ali, brate mili, onda bi trebala da postoji bar uslovna dozvola za te samoodranbene spravice, tipa- devojke, zene, gejevi (i mushki i zenski), stari ljudi, ljudi koji su javno eksponirani a ugrozeni u netolerantnom drushtvu zbog svojih disidentskih stavova (tipa Panchic) itd...... bi trebalo da se zna da su najvishe pouzdani da ne bi zloupotrebili/e te samoodbranbene sprave i ljudi kojima su iste najpotrebnije.
dokle vezivati ruke zrtvama i/ili potencijalnim zrtvama u Srbiji, dokle zavisiti o ochitoj nevoljnosti drushtva da priskochi u pomoc, dokle zavisiti o vremenskom razdoblju koje treba da protekne (u tom vremenskom razdoblju, zrtve najcheshce i zavrshe ubijene ili ranjene ili premlacene) da se policija (i to ako je voljna, shto zna biti i da nije sluchaj.....) dovuche tamo gde treba da bude i da se pojavi????? zaboga, dokle vishe?

a, u vezi onoga shto mythe reche da je i u EU-u isto, pa, ne znam bash, znam da je ovde u Americi npr. mace uglavnom legalan, ali batica je sada nedostupan, je l' te...... :giggle:

jel smem okaciti sajt gde sve te rekvitite mozemO nabaviti?:D
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, ne znam da li smesh to objaviti, nisam mod, ali ja objavljujem (pa shta bude) odakle sam ja kupio mine (ne, mine :smeh: , vec majn, moj):

Mace Security International Inc., 160 Benmont Avenue, Bennington, Vermont (VT) 05201, USA
:)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Vel boy

pa, ne znam da li smesh to objaviti, nisam mod, ali ja objavljujem (pa shta bude) odakle sam ja kupio mine (ne, mine :smeh: , vec majn, moj):

Ja se odmah ponadala da cu negde moci da kupim minu :) Ala bi to bilo cool.
No, Azdaho, ne blo ti zapovedjeno, ali nemoj bas javno, obznani gde se mogu nabaviti trzalice i za koliko para. Bilo bi pozeljno da je malo blize od ove Velove adrese.
Korisnikov avatar
By Azdaja
W. nas domaci dućan, mislim da se nalaze u Bg...saljem ti link za sajtic :D
Korisnikov avatar
By Tungi
I mythe ode...Rasu se politicko-forumsko pucanstvo:roflmao:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Fala AzdaHo, vec sam bila u ovdasnjem, ali su mi rekli da nemaju tejzere i da je to nelegalno... A sekirche mi je preveliko za damsku torbicu.

Originally posted by Tungi

I mythe ode...Rasu se politicko-forumsko pucanstvo:roflmao:
Vaistinu. A i ja cu na zasluzeni odmor jos koliko od sutra...
Ne znam kako ce dnevno-politicke teme bez nase eminencije.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Najnovije vesti kažu da je policija privela 20 zemunskih mladića na informativni razgovor u vezi napada na Teofila i da se još niko od očevidaca nije javio policiji da svedoči...
Korisnikov avatar
By Sheytan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je kamera "sa jedne institucije" snimila napadače na novinara "Vremena" Teofila Pančića, ali da sa tog snimka ne mogu da se razaznaju lica počinilaca.

Dačić je novinarima na Tari rekao da policija raspolaže i određenim DNK tragovima i pozvao svedoke koji su prisustvovali napadu na Pančića u Zemunu da se jave policiji.

Istražni organi, prema njegovim rečima, u ovom trenutku, pošto nema svedoka, moraju da privode veliki broj osoba kako bi došli do eventualnih tragova.

"Nije dobro da policija mnogo govori o tome, niti da sam akter događaja govori o tome dok se slučaj ne rasvetli", rekao je Dačić.
Korisnikov avatar
By Danceboy
Nadam se da ce stvorenja biti pronadjena i uhvacena...
Korisnikov avatar
By _miki_
Uhapšeni napadači na T.Pančića
3. avgust 2010. | 10:59 -> 11:08 | Izvor: B92 Beograd -- Kako saznaje B92 policija je uhapsila dvojicu mladića koji se sumnjiče za napad na novinara nedeljnika "Vreme" Teofila Pančića.
Njima je određeno policijsko zadržavanje i danas će biti izvedeni pred istražnog sudiju.

Jedan mladić je 1991. godište, a drugi 1992, a obojica su pripadnici nekih od ekstrmističkih desničarkih grupa. Oni su Pančića pratili još od Zelenog venca.

Podsetimo, Pančić je pretučen metalnom šipkom u cetru Zemuna. Kod njega je tada konstatovana kontuzija lobanje i povrede ruku.
Korisnikov avatar
By Elena
Kako bih ja tim klincima dala po turu :bic: :bic: :bic: Juče se rodili, ne znaju gde su šuplji, a već su dozvolili sebi da im neko ispere mozak i da oni dele pravdu kao da negde piše da je njihova tačka gledišta ispravna. Koji debil neko mora da bude da sa 18-19 godina glumi huligana zbog srpstva? :no:

Da se razumemo - Pančić mi se kao novinar ne dopada, ne volim njegove tekstove, ne delim njegov pogled na situaciju u Srbiji pošto sam ja skroz desno orijentisana ali njegovo je pravo da misli šta želi i deluje kako želi. Sloboda mišljenja je zagarantovana svakome, pa i njemu. Jaki su mi to momci koji udruženo udaraju debelog lika u punom basu. A roditelji bi trebali da se pokriju ušima zbog debilčića koje su odgajili :maca:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Tukli smo Pančića jer nije dobar Srbin!

ЛИНК - чланак из Преса

Slika

Nasilnik broj 1... Danilo Žuža, 19 godina
Nasilnik broj 2... Miloš Mladenović, 18 godina

Погледајте снимак сигурносних камера

Обратите пажњу на овај део чланка :

On kaže da su uhapšeni, pre svega Mladenović, priznali i netrpeljivost prema LGBT osobama.
- Mi smo antigej, a Pančić ih podržava. Homoseksualizam nije dobar za narod. Znam da je kazna i do osam godina zatvora, ali sam spreman i na to ako je to cena za dobro Srbije - ispričao je policiji Mladenović.
By J...
Isprani pileci mozgovi. A za dobro Srbije bolje da su izlecili te cireve na licu i obrisali sline. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Herald
Ko bi rekao. Napadaci uhvaceni a zna se i razlog napada.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by *STATUS*

- Mi smo antigej, a Pančić ih podržava. Homoseksualizam nije dobar za narod. Znam da je kazna i do osam godina zatvora, ali sam spreman i na to ako je to cena za dobro Srbije - ispričao je policiji Mladenović.
:rotflmao:

heroji otadžbine
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakvi idioti.
A još su i gadni.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja bih rekao da jesu uradili dobru stvar za Srbiju - nece ih biti na njenim ulicama nekoliko godina.

Verovatno manje, al svako vreme dato za dobrobit Srbije je pravi patriotizam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma kakav patriotizam!

To su uradili s namerom da budu naguženi u zatvoru.

Klasika...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Биће ово шамар нацији ако их пусте или осуде условно....
То ће их само охрабрити...

А и никад ми није био јасан термин, тј постојање "условних казни"...

Чињеница је да си починио дело, који мој се изриче условна казна...
То у слободном преводу значи "Опростићемо ти ово ако годину дана будеш миран"...

Брука...

Треба увести принудни рад... нек чисте Дунав !
Уместо што седе у затвору и једу хлеб, греју се на струју и троше новац из буџета....

:ostrisekiru:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!