Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Posjedujete li sliku?

Da
11
79%
Ne
3
21%
Korisnikov avatar
By nsc
80-ak kom (akvareli, ulja, grafike, fotografije), raznih formata, razlicitih autora, na zidovima dnevne i spavace sobe, u pretsoblju i kuhinji, ne velikih vrednost, vecinom meni znacajne
Korisnikov avatar
By Tungi
Titovu,u celoj velicini:pionir:
Korisnikov avatar
By KiWi
Par ulja na platnu (između ostalih i porodični portret, to je tada bilo IN) ...

Imam i par reprodukcija, ali nisu po zidovima ...
Korisnikov avatar
By Burak
Da.
Nekoliko pejzaža - akvarel
2 portreta - crno-bijela tehnika, jedan šrafiranje drugi sjenčenje. Ovaj rađen šrafiranjem je poklon jedne mi drage osobe i mnogo mi znači.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
2 grafike koje sam dobila na poklon - medjutim ne drzim ih sada u ovom stanu u kome zivim, na moju zalost... nemam gde da ih okacim... a bas kad sam dala da se lepo urame :sigh: nista, sad krase zid dnevne sobe mojih roditelja, dok ih ja ne preuzmem natrag... nisu nesto vredne ili od nekog poznatog ali se meni dopadaju
Korisnikov avatar
By dharmox
Dvadesetak ulja, jedan akvarel i neki lav rađen na svili, ogroman format (koga ne smem da bacim jer moji ne daju). Sve to visi u dnevnoj i spavaćoj (a lav u predsoblju).
Ništa od toga nije naročito vredno, a meni najdražu sliku po imenu "Brod-mačak" namestio sam tako da mi je uvek na oku.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nekoliko, ali mesta imam samo za jedno ulje na platnu.
Neko vreme je na tom mestu stajala grafika dzamije u Prizrenu, poklon mom dedi, ali je precesto bila predmet razgovora kada ljudi dodju na kafu. A meni je dopizdilo da ljudima objasnjavam gde, kako, zasto.
Imala sam jos nekoliko 'dela' baba-tetke koja je smatrala svoje mazanje za prigodan poklon u svakoj prilici, ali to nikada zidova videlo nije.
I naravno, Titove slike. Takodje nasledjene, ali nema mesta ni za njih.
Korisnikov avatar
By gorilica
Jednu sliku, duborez, nasledjenu od dede, koji ju je pak dobio nakon II svetskog rata od nekog nemachkog umetnika koga je upoznao prilikom boravka u konc.logoru, sa francuskim oficirima, a svi kao ratni zarobljenici.
Nikada je nisam nosio na procenu, niti zelim, jer je uspomena na choveka koga nikada nisam imao prilike da upoznam. Umro je neposredno pre mog rodjenja. Ime sam i dobio po njegovoj zelji.
Inache, na slici je tipichan Alpski pejzaz, sa drvosechom koji na ramenu nosi deblo preko mostica na potoku.
Sem nje, imam josh dve slike radjene sprejom, sa prikazima piramida i planeta. Njih sam ja kupio 2001-e, i nisu neka remek dela, niti neke velike vrednosti, ali mi i dan danas stoje u sobi, uramljene u paspartuu. Imaju neku svoju energiju, i nose simboliku meni bitnu. Jedna je u toplim, vatrenim tonovima, druga, nasuprot nje u ledenim, plavim tonovima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Slika

Oluja u Bosni (naslikano 1989.)-Stojan Jović. Izraz tadašnjih nemira.

Meni neprocenjiva.
Korisnikov avatar
By erkondisn
moji starci imaju fetis na more+kamen+brod+maslina kompoziciju i jednom se uhvatili da bi mogli nabaviti takovu sliku za stan gdje zivim... samo preko mene mrtvog, rekoh...

da se hvatam toga, bile bi vjerojatno nekakove apstraktne i nadrealisticke grafike
Korisnikov avatar
By tamanoir
Posedujem sliku indijanca, original i unikat, autor sofia sa foruma :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam dvoje vrata od ormara sa oslikanim andjelom i jednim portretom jednog mog licnog andjela :giggle: koje sam poneo iz ateljea kad sam se selio. na zid kacim fotografije, nemam nista specijalno vredno. cist pop art. :-)
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by tamanoir

Posedujem sliku indijanca, original i unikat, autor sofia sa foruma :D
omg, mislim da znam o kojoj slici se radi... :hmm:

imam i ja jednu od obecate (sofia)... :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!