Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
kakav tripozan san... sanjala sam da je tacno ispred moje zgrade neki gay skup. znaci, gomila ljudi sede po stepenicama na ulazu zgrade, neki su doneli lazy bags i zavalili se, drugi se dobacuju frizbijem i sl... a ja dolazim kuci i srecem sve te meni poznate face, sa sve izrazom na licu sta-se-ovdi-desava...
i da, onda sam svratila u stan da ostavim to sto sam nosila u rukama, kad tamo tetka, ja da je zagrlim, a ona meni prekorno "ko su ti ti ljudi, odakle ih znas"... a u tom momentu ulaze i izlaze iz kupatila neki krupniji momci a face im premazane drecavo zelenom bojom. kao neki maskembal?! nista ne kontam, silazim dole, srecem neke ljude koje duze vremena nisam srela... and so on...

snovi koje snivam u popodnevnim casovima su neuporedivo zivopisniji, realniji nekako, od onih iz po noci... cesto se za te popodnevne pitam da li su se zaista odigrali ili je samo san u pitanju... :zid:
Korisnikov avatar
By Kejt
kao drugarica i ja smo taoci kod nekakvog naucnika koji se bavi genetskim eksperimentisanjem

zapravo, nismo bile skroz taoci vec vise neki taoci- pomocnici jer smo sve vreme shlepale kolica sa uzorcima krvi za analizu

svasta
Korisnikov avatar
By emo_haos_
vec drugi dan za redom sanjam da se udajem :psiholog:
Korisnikov avatar
By bu
jurili me neki..sva sam se preznojila od trcanja :S :D
Korisnikov avatar
By Madonna
bio na faksu i neki likovi me hvatali za noge kad ono Dušan! :radosnice:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sanjao sam da me kidnapovao vukodlak od copora vampira i da me odveo kuci, pretvorio se u jaaako zgodnog frajera i hteo da me siluje, ja mu rekao da ne mora, da moze slobodno saglasno... :lol:

too much true blood and no sex i guess
Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Zonche!

Sanjao sam da me kidnapovao vukodlak od copora vampira i da me odveo kuci, pretvorio se u jaaako zgodnog frajera i hteo da me siluje, ja mu rekao da ne mora, da moze slobodno saglasno... :lol:

too much true blood and no sex i guess

jao TRUE BLOOD <3 xD
Korisnikov avatar
By gossip
ja uvek sanjam neke nebuolze kojih se posle ni ne secam :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Fantastičan san, ne pamtim da sam ikada sanjao poučniji po mene san.
Nažalost, probudio sam se kada sam izbalavio pola kreveta, ali sam skapirao poentu u snu, i uradio pravu stvar.
Korisnikov avatar
By Azdaja
i opet je sanjah na ulici, kako odlazi negde i gledam se sa terasabo, ja u nekoj jeb zgradi...naravno, nismo se srele...
Korisnikov avatar
By gossip
meni se cesto desava da kada treba nesto kljucno u snu da se desi...da se tada probudim...ili me neko drugi probudi... :/
Korisnikov avatar
By James.
Sinoc sam sanjao bas neke cudne snove.
I hteo sam da zapamtim...
Al' sam zaboravio! :lood:

Sta li cu tek nocas sanjati?!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da sam super-mega DJ zvezda SFRJ i da se zovem:

Slika

Bila sam toliko pod uticajem tog sna, da sam izradila i ovaj (ne)logo.
Korisnikov avatar
By bu
da sam dobila milione i milione evra na lotou..nisam znala sta cu sa parama..heh..steta sto je to samo san...
By LeDeNa_
loool bu

sanjala sam neke patuljke...uzas blagi...
Korisnikov avatar
By h2o
ja se ne secam

da sam bilo sta sanjao

vec godinama unazad

:astral2:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Sanjao sam da moje drustvo iz detinjstva jede neke ljude. Jako simpatican san...
:sarana:
Korisnikov avatar
By mOwbid
da je padala kisa i odnela nas sator..i kad sam se probudila, svi bili mrtvi :s ju
By Orion
sanjao da sam charlize theron i da sam trudna a beba koju nosim je neka reinkarnacija isusa koji će zapravo biti princ tame a imam komšiju od 2,5m koji mi pomaže da pobegnem. :modern-day-mia-farrow-movie:
Korisnikov avatar
By zozefin st
sanjala sam bivšu ljubavnicu...
joooooooj baš konfuzno, :astral2: :doh:
Korisnikov avatar
By dharmox
Sanjao sam da sam gljiva.
Bio sam gljiva.
Korisnikov avatar
By Delerium
Ne volim kad pamtim snove,posle se celog dana osecam bezveze... :bljak:
Korisnikov avatar
By sofia
Sanjala sam da je `onaj sto laze i krade i cije se ime ne sme pominjati` opet `zaglavio u bolnici` :lood:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam jos nista - sacu na spavanje i nadam se da je necu sanjati i veceras...:glupan:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemogucnost,nedokucivost..Necemu,nekome.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sanjala sam da treba da izadjem sa drustvom i odjednom se stvorim u nekim kolima, na suvozacevom mestu, kad pored mene nana (baka). :smeh: Vozila je kao pijana, jos je i pogazila neku stariju zenu... :smeh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kao da sam prolazila nekakvu obuku, neke planine, sneg, mnogo snega, neka nova ski oprema, a potom svoj kvart, bljuzgavicu, i trku na skijama po toj istoj bljuzgavici. nisam pobedila, odustala sam na 4/5 :nerd:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!