- 15 Jul 2010, 13:17
Originally posted by svejedno
Ja ne vidim preteranu svrhu toga, iako sam malo pisao na onoj na engleskom. Stoga necu glasati.
..
A ne vidim ni zasto bi bilo kome smetale.

Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Vespertineo, covece, ako se iko oseca inferiorno zbog "sveznalica", ima zescih problema.
I samo da pitam, jel tebe samo mrzi da chitash ili imash problema sa disleksijom pa ne kapirash ono shto prochitash kad mozhesh mrtva ladna da sve to o chemu sam pisao tako olako nabacish kao da sam odgovorio samo zbog toga shto sam JA takav lik, jer dok sam JA mogao da razumem i tako dalje kenj-srac?
Jebe se meni da raspravljam o omiljenoj rechi na bantu jeziku, ali verujem da ima ljudi koji bi zheleli a ne mogu u strahu da ce se, od sveprisutnih sveznalica ovde, osetiti inferiornim...
Ne petljam se mnogo oko jezika koje ne kapiram, ali uzivam u temama u kojima mogu da imam udela, a naravno da se necu osetiti inferiorno ako se zadesi nekoliko ili vise od toga osoba koje norveski, engleski ili francuski, ili, na kraju, bilo koji jezik znaju bolje od mene.
P.S. Po broju "jebavanja" za ovo i ono, predlazem ti da (ako ikad takve teme bude, a ja se nadam da ce je biti) se za omiljenu rec na norveskom opredelis za faen
P.P.S. I meni se cini da ti je sve bilo OK, dok si mogao da razumes. Pa bese postova i na grckom, samo mogu da blenem par sekundi i da pomislim - svaka im cast, pa produzim dalje. Zasto bi iko imao problema sa time? Pa u krajnjoj liniji ni jedan jedini jezik strani da ne znas, opet ne bi trebalo da imas komplekse zbog toga...