Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By str00ja
Jaooo, pamet si mi pomerio, Dante, ovo se zove iznenadjenje.... Mmm i ovaj slag i cokolada na vrhu.... :hail: Osecam svemu tome miris... A ovi cupcakes su totalno fenomenalni :hug: Dobra kafa meni znaci vise nego ista... :kissass: :giggle:
Mis'im, makar necu misliti na ucenje dok se budem zabavljao s ovom kafom ^^
By str00ja
^ Meni se vala pamet pomera na sve kofeisnko, makar samo i na slici :retard:

edit: doduse ne na energetska pica, ali ja ovu kafu sa slike automatski zamisljam uzivo i pogubim se i tako...
By Speculum Columbae
Meni kofein ne prija. Kafu ne pijem, jer mi se ne dopada miris, ukus, a i osećam krivicu zbog zuba ako pijem.
Ali volim čaj i kakao.
Zvuči glupo.
By str00ja
Ne zvuči, i ja volim kakao mnogo mnogo mnogo, i čajeve kad nije vrućina, ali ne one bapske-travske, nego prave one, crni, zeleni i njihove razne mešavine, podvrste... Ali kafa mi je nekako ono, mmm... Uz sve može da se priča, ali tračevi najbolje klize uz kafu :giggle: Ja npr. baš obožavam miris i ukus kafe. Ali nikako turska, to fuj... Ja sam za espresa, moke i tako to.
U principu volim jak ukus, onako crni kakao, jak čaj i jaka (ali ne-turska) kafa.

A ovde trenutno samo ti služiš? :alexis:
By str00ja
I ja volim mleko ^^ punomasno, dugotrajno ^^ (sad samo cekam da ti kazes 'e ja volim nemasno ili sojino' ili tako nesto :D )
Korisnikov avatar
By sofia
:pickme: aj da drezdimo i pijemo stagod drugo,moze?
By str00ja
Ni meni, a znam da cu sutra ujutru da proklinjem sebe zasto nisam ranije legao, dok se budem dizao kao iz mrtvih u nemogucnosti da dodjem sebi... E sad bi mi prijao kakao :mljac:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
stvarno bi trebalo da se naspavam....kasno sam se razbudila, pa sam kasno i zavrsila sa poslednjim vezbanjem....mislim da me to drzi budnom...
Korisnikov avatar
By sofia
ja dzin tonic,ostavi me drugar na sred 5.ne znam sta cu...
By str00ja
Ja mislim da ga trenutno ni nemam u kuci...
Zato cu sad da ga evociram... Dante (nema veze sto si vec pio xD), hlaefdige, Heartkiller, evo nam svima po nocni kakao (u principu jer se meni licno pije xD) - ko nece, da meni svoj :D

Slika
By Speculum Columbae
Ja bih samo da se izvalim na sofu teatralno, a vi kuvajte ako imate snage.
By str00ja
Ja mutim slag! Upolovicu ga dok ga posluzim :mljac:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Znao sam.
I za divno cudo, nimalo nisam iznenadjen... :novine:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 45
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!