Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Simor
Originally posted by Tot
Originally posted by Seka Sabljak

KAd mi je bas tesko i kad sam bas preplasena, samo viknem "MA da se nosite svi u tri lepe picke materine ! " i vec mi je bolje.
Ja sam često fin za ovako radikalne poteze al' nekada se mora primeniti Sekin recept :fancyklap:
Ma, kakva, bre, finoća. Možeš biti fin prema damama, recimo prema Seki Sabljak ili tetka Daci, ali neki ljudi prosto to ne zaslužuju. Zato smaračima i smaračicama, drama queen personama, manipulatorima i manipulatorkama, i sličnim primercima treba reći baš ono što je Seka rekla: "Ma, da se nosite svi u tri lepe pičke materine" (mada je više volim da koristim termin "pizde materine"). Pa, lepo neka prave sebi scene, neka sebe smaraju i neka sobom manipulišu -- neka se sami kupaju u svojim govnima. Eeee, ako nekada imam i frku od ljudi, za Sekin recept nemam frku. Moja destruktivna strana ličnosti, u takvim situacijama, zasja u svom punom sjaju.

:pivce:
Potpisujem.
Inace, plasim se jedino Boga i bolesti.
Nicega vise.
:)
Korisnikov avatar
By Madonna
strahovao neko vreme pa me prošlo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ranije sam bio previše nepromišljen i nezreo i nisam shvatao ozbiljnost međuljudskih odnosa.
Imao sam više sreće nego pameti, mnogo puta, pa nisam previše puta najeb'o!

A poslednjih godina učim da koristim ljude za zadovoljenje sopstvenih potreba za promenu, prvenstveno nematerijalnih.
Još uvek ne umem svaku zamisao da sprovedem do kraja, ali sam svakako veštiji s ljudima, i ne postoji mogućnost da izađem iz bilo kog odnosa povređen.

Nije me strah drugih, strah me je u šta ću se ja pretvoriti zbog drugih...
Korisnikov avatar
By Hys.
Hm.

Nemam strah od ljudi, ali ovde se pominju neke stvari koje su mi jako bliske.

Ja sam u principu jedno druzeljubivo bice, kada se nadjem u drustvu. Medjutim, ume relativno cesto da se desi da meni do drustva nije. Da me smara pomisao interakcije, i sve to. Nekad mi je zamorno da okrenem telefon. A onda kada vec okrenem, i nadjem se, bude mi lepo.

Ali uvek mi treba da se oporavim od vidjanja, ako je u vecem drustvu, da sutradan kuliram, da se opustim i da ne cujem nikog. Primim ja energiju, ali je i izgubim.
Ljudi umeju strasno da me iscrpe, i zaista se trudim da eliminisem sve one koji su energetski vampiri.
Volim da izadjem u velikom drustvu jer sam deep down kafanski covek, ali ono sto je najblagotvornije za mene, jeste one on one druzenje, sa prijateljicama. Niko ne moze tako da me napuni lepom energijom sa minimalnom dozom iscrpljenosti kao one.

Sto se tice posla, to je druga prica, kao sto je vec pominjano...Tu ne mozemo da biramo. Postoje osobe sa kojima sam u takvoj vrsti kontakta od kojih mi se prevrce stomak sustinski, ali sam shvatila da su smesni, te sada sve to gledam sa velikom dozom humora.

Irisica je pominjala 4 zida i ljubav. Toliko je lepo kada ti neko tako prija, i zaista sam i ja osetila taj momenat-necu da gubim vreme sa bilo kim ako mogu da budem sa tom osobom. Izadjem, pa se posle mislim-mogle smo da budemo same i da uzivamo jedna u drugoj. Ipak, mislim da ni u tome ne treba preterivati, da treba vidjati druge ljude, ne izolovati se sasvim. Barem kada su dobri drugari u pitanju :) Mada, oni imaju razumevanja za zaljubljenost i sve sto to nosi :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Nije to strah nego više pitanje, koji će mi kurac drugi ljudi?
Čak sam uzeo da radim noćnu smenu kako bih ih što manje viđao.

Ima stvari koje moraju da se odrade (premijere, festivali) i s tim nemam problema, mada jedva čekam da se svrši i da se nađem u svom vrlo malom krugu bliskih osoba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!