Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Da li ste fensi ?

1. Jesam, fensi sam
44
32%
2. Nisam, ali bih rado
4
3%
3.Hteo/htela bih, ali ne mogu
7
5%
4. Nisam
54
40%
6. Prezirem taj fazon
27
20%
Korisnikov avatar
By ManToy
Prvo sam glasao za 1 a onda procitao prvi post i shvatio da sam trebao ga glasam za 6.
Fensi standardi u Srbiji, lele. :harmonika:
Korisnikov avatar
By Srklet
not really. all substance, no style.
By Speculum Columbae
Nisam fensi. Sve je na meni na mestu i pristojno, gde treba da bude.
Ne preterujem sa bojama, dezenima, a opet je efektivno ono što nosim. Ne nosim drečave boje, ne nosim ofucane i mrtve tkanine, anemične boje koje deluju ispravno i ne nosim zemljane tonove.
Kada je sivo unosim boje oko sebe, jer nosim draguljne tonove.
Sve u svemu - hvalite me usta moja.
Korisnikov avatar
By deran
i sama reč je odvratna...:bljak:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ja se oblačim sportski... To be precise: košarkaški... U tome se osjećam super, ali nije da to radim namjerno, već nekako se u tome pronalazim. Međutim, kada počnem da radim, moraću da mijenjam stil :( :( :(
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislim da jesam. Ali ozbiljno. Na neki svoj nacin, fensi sam sama sebi.
Kada citam prevode savremenih madjarskih pesnika, pomislim: ,,Boze, Jelena, sto si ti fensi!":cool2:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam, imam neki svoj fazon, a da li je to fensi necu da zalazim...
Korisnikov avatar
By Galadriel
nisam, ali me negde dres kod primorava :shrug:

edit: zapravo sad kad sam procitala uvodni post mislim da ne znam sta to znachi, al sam sad sigurna da to nisam nikad :D
By therealrocknrolla
Nisam fensi, al' sam zato klosrka. Eto, vracam se danas iz teretane i cekam zeleno svetlo da predjem ulicu, kad odmah tu ispred zebre staje auto a za volanom moja neostvarenea i nikad prezaljena ljubav iz skolskih dana, a ja izgledam kao da su me izvadili sa dna kace sa kiselim kupusom. Toliko me je bio blam da nisam, cak, mogla ni da se skenjam nego sam se smejala kao debil tokom citavog puta do kuce, i sad se kliberim, ne mogu da stanem.
Cini mi se da je vecina forumasa pogresila poistovecujuci fensi garderobu sa skupom. To ne mora nuzno da ide zajedno, a i one firmirane fensi krpe koje kostaju k'o za oci meni izgledaju jeftino.
I radoznala sam, kako Ceca uspeva da nadje brushalter u koji mogu da se spakuju one njene mutirane bundeve?
Posto smo vec kod ''sta bi bilo kad bi bilo'', hoce li se gospodja/ica Luna Lu u skorije vreme pomiriti sa vodom i sapunom?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by therealrocknrolla

I radoznala sam, kako Ceca uspeva da nadje brushalter u koji mogu da se spakuju one njene mutirane bundeve?

To bih i ja volela da znam, iz cisto prakticnih razloga.

:up: za ostatak posta :D
Korisnikov avatar
By poison
Uh, takva sam po celom telu..... :blush:
:trep:
By dukkehjem
nisam... sta ja znam... moze da se desi da budem utegnut, ali neki sad fenseraj, jok... oblacim se kako mi dune... jedan period zivota (oko 2 godine) oblacio sam se samo u crno... sad volim sve i svasta, od sportskiv varijanti, preko indijskog platna i hipi materijala i primeraka, pa do uskih majica i pantalona finih... mada to najredje...
hahaha jedino zasto mi je to zanimljivo je jer mi se nova linija bolje vidi u majci koja je uska, nego u ogromnoj kosulji :smeh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nisam :cowboy:

što nikako ne znači da ne obraćam pažnju šta nosim na sebi.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Jako kako glupa rec :) I jos je gluplje kada ljudi sami za sebe smatraju da su fensi :)
Korisnikov avatar
By starsailor
^ covece ja se skoro uvek slazem sa tvojim stavovima (postovima) :up:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!