Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Posle velikog uspeha filma "Alisa u zemlji cuda" Dizni ima u planu nov zadatak za Bartona - u pitanju je film "Grdana"(Maleficent). Ponovo prica o Uspavanoj lepotici, ali ovog puta ispricanoj iz ugla vestice. Za sada se nista vise ne zna sem da je okvirni plan da premijera bude u toku 2013.

''
Korisnikov avatar
By constantine
Hton hvala na obavestenju, ja sam veliki bartonov fan
Korisnikov avatar
By djo
odgovor je: helena bonam karter
Korisnikov avatar
By Waldorf
Joj sjajno! :dance:

Ja b'u bubanj i Linu Hidi ubacila...
Slika Slika

...al' džaba kad se Helena Bonam Karter keca sa režiserom.. Ne kažem da bi HBK bila loš izbor, al' da ima unfair advantage - ima.. :D
Korisnikov avatar
By Hton
Helena, ili Kejt Blanset :love:

Slika
Korisnikov avatar
By horus.
andjelina dzoli je izrazila zelju da bi volela da igra grdanu... :yes:

videcemo da li ce je barton uzeti u obzir... (sumnjam)...

kao grdanu voleo bih da vidim:
Slika

iako ona ne bi prosla ni u nekom uvrnutom paralelnom univerzumu... :sniff:
Korisnikov avatar
By Madonna
ali Grdana :lol: meni bi anđa u toj ulozi bila ok i think... nemam pojma sad mi nijedna ne pada na pamet
By Orion
Slika

Ja zbog ove slike u momentu pomislio na Megan Fox.
Korisnikov avatar
By Srklet
neka ga netko konacno zaustavi!
By Ulix
Originally posted by Hton

Posle velikog uspeha filma "Alisa u zemlji cuda" ...
Samo da i ovaj ne bude uspešan kao Alisa, da ne bi bio i negledljiv kao Alas. :njanjanja:
By Swanheart
volim ga, ali je uke#ao Alisu za sve pare :fujto:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by bern
Originally posted by Ulix
Originally posted by Hton

Posle velikog uspeha filma "Alisa u zemlji cuda" ...
Samo da i ovaj ne bude uspešan kao Alisa, da ne bi bio i negledljiv kao Alas. :njanjanja:

:lol:

:up:

Vala bas! :lol:

Nisam smogao snage da gledam tu Alisu... :nono:

Doduse, mnogo vise volim Usnulu lepoticu kao crtani film nego Alisu...

Grdana mi je bas najomiljenija od svih zlotja... :yay: I, u Lepotici ima najvise magije (od svih Diznijevih crtatja), najvise sam se lozio na Grdanu kao zmaja, na kraju... :hyper: :lol:

Nego, ja nisam za HBK u ulozi Grdane, ima suvishe ochigledan zlochesti izgled, drugim recima, previshe odgovara opisu lika... :giggle:

Nisam ni za Demi Mur, aman, ona je za datu ulogu tako...bezazlena, "bezlicna"...

E, sad, Merilka bi garantovano dala neku komicnu notu liku, ako je to pozeljno, onda nek' bude ona. ALi, licno bih i nju izbegao...

Vinona Rajder... Tja... Jok! :lol:

U moj najuzi izbor ulaze Kejt ili Mishel (nju gedah u "Zvezdanoj prashini", super je kao veshtica :hyper: ). :cheer:

Samo da ne bude opet ova Tilda S. :roll: Imam utisak da su nju u svaku bajku utrpali k'o veshticu... :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sreća moja, te nisam nikad ni bila neka štovateljica njegovog opusa. Kontam da bih se sad nešto silno razočaravala.
Originally posted by Waldorf

Slika
Iju. Na ovoj slici mi liči na Žnj. Samo ofarbati u plavo. Čak i košuljica može da ostane.
Korisnikov avatar
By blabla54380
o ukusima se ne raspravlja ali hoćemo. meni je kejt blanšet horor antipatična (ne)glumica i voleo bih kad bi mi neko objasnio šta vidi u toj bezličnoj pojavi. ako ona bude glumila u filmu pa još i grdanu, misim strašno.

sigurni viver ako se dobro našminka može da odradi dobar posao. šer nisam gledao i ne mogu da je zamislim u ulozi negativca, ali da ima facu i bez šminke za gradnu, ima :D
Korisnikov avatar
By Hton
Pa vi pametnice po kojima "Burton sere imaginaciju"(citiram Popeye-a) ne morate da to jedete u bioskopu ako vas ne zanima, tacno ce propasti zbog vas. :nokti:
Korisnikov avatar
By IriS
po količini buljavosti, opušteno bi to mogla biti Winona Ryder. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ja bas volim tima bartona....

ta helena, brate mili, u svakom filmu... malo je vec boring... neka nadju neku drugu glumicu, cisto malo za promenu
Korisnikov avatar
By bothways
:cheer:

Jedva cekam. Grdana mi je omiljeni Diznijev zloca, a Uspavana lepotinja omiljeni Diznijev crtani.

OK, nije mi se nesto preterano dopala Bartonova Alisa (osim vizuelno), ali prema Bartonu gajim poveci rispekt. I ne smatram da je on sad sjebao Alisu. Alisa je Alisa, a ovo je bila samo njegova varijanta. I nista vise. Tako ce i Maleficent biti samo njegova verzija UL, a, kao sto vidimo, covek voli da se udaljuje od originala. Ovde je promenio cak i naslov i vec znamo da ce se prica bazirati vise na zloci nego na glavnoj junakinji, sto je meni fantasticno. Drugim recima, zloca postaje glavni lik.

Jos jednom, jedva cekam. :)

Sto se tice glumice, mislim da bi neko stariji trebalo da je glumi. Sa ostrim crtama lica. Ne znam zasto, ali mislim da bi Meril Strip bila dobra za tu ulogu. :D
Korisnikov avatar
By Mage
Slika

Savršena za ulogu :love:

OFF: Null ono za Šer je vrh hahahahahaha :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Torry
ok, svi znamo da ce princa glumiti Johnny :) ))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!