Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Koliko ste se napredeli u ovoj temi, nema vam kraja..
Korisnikov avatar
By KiWi
sva sreća pa se ona ne pita ...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Vel boy

a, drago mi je da nam je i Tungi razdragan razvojem teme (pa, shta je mislio?). valjda je ova tema hit the bottom. tj. dosegla njegov namereni cilj...... :bubbles:
Jeste:trep:

Svane mi kad te vidim.Ajde malo na neku od tema "koliko ga puta drkate,sexy momci..":saksofon:
Korisnikov avatar
By Burak
Angela Merkel je toliko ostarila i proružnila se, a sise su joj se objesile, da me sad podsjeća na neku oronulu folk drolju koja je iskompleksirana zbog toga pa priča gluposti.
Uostalom, koliko je Merkel gay frendli? S obzirom koliko ovdje o njoj tračamo, red bi bio da je barem malo. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, inače je Merkel bila poznata kao seks simbol. A i poznato je da se političari biraju zbog svoje ljepote. Ovo je klasična šešeljevska "diskvalifikacija", kad nam se neko ne sviđa onda ćemo komentirati njen izgled. Znao sam da si tetka, ali da si tolika tetkurdača, to valaj nisam znao.
Korisnikov avatar
By Sheytan
A. Merkel se ne pita ništa više nego i Slovenija, na primer.

Tako da, opušteno.

Ne verujem da će vam ovoga puta pomoći "Danke Dojčland", jer se Hrvatska, kao i Srbija, odavno prima "iduće godine", ali nikako da se to i dogodi...
Korisnikov avatar
By Stripi
I baš se danas sreli predsjednici Slovenije i Hrvatske, na poziv udruženja Hrvatsko-Slovenskog prijateljstva. Tako da, opušteno.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Stripi

I baš se danas sreli predsjednici Slovenije i Hrvatske, na poziv udruženja Hrvatsko-Slovenskon prijateljstva. Tako da, opušteno.
Ponovo ne kontaš.

Rekao sam Slovenija, na primer...

Tako da se prerano radujete.

Ima jedan koji se, gle zanimljivosti, zove Maksim...

Nije Gorki, ali će vam verovatno biti isuviše gorak, ali krajnje FER, zalogaj za ulazak u EU.
Korisnikov avatar
By Stripi
I kao što rekoh, baš se danas sreli predsjednici Slovenije i Hrvatske. U svakom slučaju bolje i da bude gorka, nego, da se ponovim, kiseo i to baš tebi, koji si tako optiimističan glede ulaska Srbije u EU, pa ti sad sve nekako usta sužavaju. I ko je to govorio svake godine da će Srbija u EU?
I da se oma razumijemo, naravno da sam za to da Srbija uđe u EU, nisam ja zajedljiv poput tebe.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by 2kune

jadna Hrvatska... :placko: ući će u EU... i nitko joj ne može pomoći... :rida:
pomozite mi braćo srbi! dajte štagod sitna jadnom bespomoćnom hrvatu kojemu se sprema takvo zlo... :drama:
broj mog računa je: 33301-2564856-235858 Hvala.
Ajde ne primajte se i ne likujte.

Dosta pratim vesti i nije istina da je Merkel ikad rekla da Srbi nikad neće u EU.
Jedino je rekla u DOGLEDNO VREME...

Ali šta s tim?

Hrvatska i Island ući će već u januaru 2012. a sledeće tri godine neće biti novih ulazaka, no to nismo ni očekivali zar ne?

Srbija još uvek nije spremna za EU, najpre zbog kosovskog ćorsokaka.

Međutim za 5 godina, kad se popravi ekonomska situacija u Evropi normalno da će ponovo biti aktuelizovane priče o proširenju. Neće valjda ovih par država ostvaviti kao crne rupe?

Ovima iz Hrvatske preporučujem da ne likuju mnogo jer iako će ući pre nas, to će biti svega 5 godina najviše.
Ovim našima bih poručio da razmisle da li će glasati za partije, koje insistiraju na tom da Beograd i dalje održava iluziju da gospodari nad 2 milina kosovskih Albanaca.
Što se pre oslobodimo te iluzije to će manje biti prepreka na putu.
Korisnikov avatar
By Sheytan
* Hrvatska je daleko od ozbiljnog kandidata za prijem u EU. Sport slovi za predhodnicu dobrih medjudržavnih odnosa. Sa Hrvatskom je, na žalost, slučaj - realno - sasvim drugačiji. Evo najnovije vesti iz Zagreba:

Predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) Vlatko Marković odbacio je mogućnost da Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina podnesu zajedničku kandidaturu za organizaciju prvenstva Evrope 2020. godine.

- Nije bilo nikakvih razgovora na tu temu i ne pada nam na pamet da ulazimo u tako nešto. To je glupost lansirana iz laboratorije loših novinara - izjavio je Marković.

Na primedbu predstavnika medija da je takva informacija možda "procurela" iz Evropske fudbalske unije (UEFA) s ciljem da se "ispipa teren", Marković je kategorično odgovorio "ne, ni slučajno".

- Ma, kakva zajednička kandidatura. Da je takva ideja potekla iz UEFA budite sigurni da bih ja znao za to - rekao je predsednik HNS.

Ideju o zajedničkoj organizaciji prvenstva Evope pokrenuo je “Dojče vele“, koji je o toj mogućnosti razgovarao sa čelnicima naconalnih fudbalskih saveza tri države.

Predsednici Fudbalskih saveza Srbije i BiH, Tomislav Karadžić i Sulejman Čolaković, ranije su javno podržali mogućnost zajedničke kandidature za organizaciju evropskog šampionata.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kao dan je jasno da ne moš' u EU ako nisi u stanju organizirati nogometno prvensto. Zato će JAR, primjerice, u EU već krajem godine.
By Speculum Columbae
Iako je ovo vrlo bolno, moram da priznam da Evropi zaista nije potrebna Srbija, barem dok se malo ne civilizuje.
Mislim, za jedno 10 godina možda.
A dotle svi članovi ovog foruma mogu da budu i spaljeni na lomači, ili nešto gore.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!