Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pre izvesnog vremena sedela sam sa drugaricama u Studentskom parku.
U jednom trenutku na neku desetinu metara od nas sele su dve devojke, savrseno urbano-andro-femme utegnutih pojava.
Kada smo kretale, okrenula sam glavu i uhvatila ,,poljubac" sekvencu.
kako cesto nemam meru, i kako nisam bila svesna toga koliko sam ocigledna i glasna, na dva metra od njih sam razogracila oci, i- navijala. Na sledeci nacin: :cowboy: ,,Op...op!...op!!! BRAAAAAVO!"
A devojke su, sasvim razumljivo, po poljupcu okrenule glave i (smeseci se) upitno me pogledale. Naravno da sam se zacrvenela i promrmljala nesto u fazonu ,,svaka casta za hrabrost".
Bilo je rano popodne, park je bio ispunjeniji psima, decom i odraslim nego ikada pre.

Ova tema i nije (neka) tema. Ona je moje nesramezljivo i glasno ,,BRAVO, DEVOJKE". :up:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:)

Bravo!

Mada, se ni sama ne libim toga u javnosti, nece meni oni zatucani odredjivati koga cu i kada grliti i ljubiti .. :vezan:
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol: i ja se tako sav ozarim i obradujem kad čujem/pročitam (ređe vidim) takav ili sličan čin. :fades:
Korisnikov avatar
By Mage
Da su se dva tipa tako poljubila u parku, kamenovali bi ih ili bi bacili koju bombu...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nemoj mi kukati sa takvim neistinama na temi.
Poznanik, koji je pri tom latentni homofob, pricao mi je kako je bas u istom parku video dva tipa kako se ljube. Bili su zivi i zdravi u trenutku u kome je on obisao ceo park i zaglavio na izlaz kod PMFa.
Korisnikov avatar
By nsc
u inostranstvu to cesce vidjam, narocito medju muskarcima, ili to vise trazim i radije zapazam, i uvek se ispocetka beskrajno radujem
Korisnikov avatar
By Mage
Dobro, istina je da ne znam kako je kod vas u BG-u, ali ovde u NS-u je bome tako...

Svaka čast tim devojkama naravno, samo kažem da su momci u mnogo goroj poziciji od devojaka što se tiče takvih stvari.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kjut skroz :)

A ja sam juce u sremskoj videla mnooogooo kjut butch femme par od cirka 18 leta kako se setaju i drze za ruke :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mage

Da su se dva tipa tako poljubila u parku, kamenovali bi ih ili bi bacili koju bombu...
Na mene nisu jos,kada sam i knez Mihajlovom dzao se za ruku(iz zezanja) sa drugom iz srednje.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih te oterala u picku materinu da mi navijas dok se ljubim sa devojkom u parku
:kiss:
Korisnikov avatar
By inga
:sweet:

Ja sam pre nedelju dana videla dve devojke u 16-ici koje su konstantno bile zagrljene, a ljubile se na svakih 15 sekundi. Baš su bile slatke...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica

:)

Bravo!

Mada, se ni sama ne libim toga u javnosti, nece meni oni zatucani odredjivati koga cu i kada grliti i ljubiti .. :vezan:
Sta smo rekle, Orlanda je jedinstvena :love:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Koliko god da mu prezirem uzrok, zapravo volim što imam taj osjećaj zadovoljstva kad gdjegdje vidim istospolni par kako razmjenjuje nježnosti u javnosti i drago mi je da nisam zapadnjački blaziran. Then again, i dalje me pali ideja nenadanog, preplašenog seksa u haustoru, jer mi je thrill factor ravan gej paradi. (Znam da ove dvije rečenice naizgled nemaju veze jedna s drugom, but trust me, između tog A i Ž postoji puno drugih slova in my thought process. *is not bipolar*)
Korisnikov avatar
By unic0rn
i ja sam par puta video cice u troli... mozda su to jedne te iste? :lol:

Originally posted by nsc

u inostranstvu to cesce vidjam, narocito medju muskarcima, ili to vise trazim i radije zapazam, i uvek se ispocetka beskrajno radujem
ja u inozemstvu okachim 1001 radar trazeci takve stvari, a mizrno malo ulovim. :nazalost:
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Orlando the Lady

Poznanik, koji je pri tom latentni homofob, pricao mi je kako je bas u istom parku video dva tipa kako se ljube. Bili su zivi i zdravi u trenutku u kome je on obisao ceo park i zaglavio na izlaz kod PMFa.
Srbija nije samo Studenstki park.
Srbija je Kosovo(ili obrnuto),Srbija je Jagodina,Srbija je Bujanovac,Srbija je Kursumlija,a u Srbiji se bas i ne bi osecali 'zivo i zdravo' u bilo kom trenutku ljubljenja.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Taj park se sada zove "Akademski", ko ga prekrsti majkumufasisticku!!!!
Elem, bas mi je drago da ga ljudi i dalje zovu "Studentski", tu sam rodjena, tu sam odrasla, za mene ce uvek biti moj STUDENTSKI park :hug: i bas mi je drago sto se to bas tu desilo!

P.S. Sta ti bi da navijas, c,c,c... Elektron sindrom? :lol:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Smekas?! Ti bre gutas ocima! :P Znaci bila si prisutna, eto kako je "virus" presao na OtL i mutirao u verbalnu formu :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Dobro, istina je da ne znam kako je kod vas u BG-u, ali ovde u NS-u je bome tako...

Svaka čast tim devojkama naravno, samo kažem da su momci u mnogo goroj poziciji od devojaka što se tiče takvih stvari.
nije tacno. ja sam se ljubio na javnom mestu i jako cesto idem zagrljen, bilo sa deckom, bilo sa drugarom. to sto si se ti usrao kao grlica, to ne znaci da je grad u kom su jebote-skoro-pa-svi-pederi spreman da lincuje. ako nista drugo, novosadjane mrzi da pomere dupe sa stolice u kaficu u kom bleje po ceo dan.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by _miki_
Originally posted by Orlando the Lady

Srbija nije samo Studenstki park.
Srbija je Kosovo(ili obrnuto),Srbija je Jagodina,Srbija je Bujanovac,Srbija je Kursumlija,a u Srbiji se bas i ne bi osecali 'zivo i zdravo' u bilo kom trenutku ljubljenja.
to je tacno. ali posto u jagodini nema ni pedera, tvoja paralela nije na mestu :giggle: svi pederi su u bgd i ns, i onda se stanje u tim gradovima uzima kao parametar :lol:
By ~ Le Saint X ~

Ja sam se sa Pakijem poljubio na sred Knez Mihajlove
i
jednom
u 23-ci ili 16-ici

tako da...

zivi smo

:zastava:

to je od onih poznatih...
a,sa mojim momcima...nekoliko puta na ulici i Kalemegdanu...
cak,ne nekoliko puta,vec desetina puta...
kao i drzanje za ruke u gradskom prevozu
(o drugim aktivnostima - ne bih)
:giggle:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Birthday_girl

Zapravo, to je Univerzitetski park.

Studentski park je pokraj Vukovog spomenika. Ne mesati ga sa Studentskim trgom i susednim mu parkom. ;)

A sto se tice teme.. pa nemam sta da kazem. Cini mi se da vec ima tema koja govori o PDA na javnim mestima.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by bothways
Originally posted by Birthday_girl

Zapravo, to je Univerzitetski park.

Studentski park je pokraj Vukovog spomenika. Ne mesati ga sa Studentskim trgom i susednim mu parkom. ;)

Na jednom od ulaza u park (mislim da je na zapadnoj strani) postavljena je tabla na kojoj pise "Akademski park" pa proveri. Taj se park do skoro zvao "Studentski", a ulice oko njega su "Studentski trg", tj. to im je adresa.
Da se park pored Vukovog spomenika zove "Studentski" prvi put cujem, ali ne kazem da nije moguce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!