- 01 Jul 2010, 22:23
Podrshka postovima Stripija i Simora!
zvuchi kao dobra vest za moje Socijaldemokrate!
a da ovo kaze npr. neki Hrvat, vec vidim kako bi ga optuzili pa i ovde za antisrpstvo, rasizam, rimokatolichki konzervativizam, ustashtvo i shta sve ne.......
dakle, ne. vec kao shto je fino objasnio Simor a i ja predhodno rekoh, na tim zemljama je najvishe da najozbiljnije porade na prilasku i konachnom ulasku u EU!
Originally posted by _LuKa_
......... CDU gubi podršku a dvojica visokorangiranih članova CDU su podnela ostavke (Roland Koch i Horst Köhler)a priča se da neće biti jedini.
Originally posted by _LuKa_shto ce ti to "i" u Severnoj Rajni Vestfaliji? pa, tamo CDU nikada ni nije bio jak vec Sozialdemokratische Partei Deutschlands!
Koalicija desnog centra je izgubila i lokalne izbore u Severnoj Rajni Vestfaliji
Originally posted by _LuKa_Kada bi Amerikanci sami odlučivali o ekspanziji EU, Albanija i Turska bi ušle u EU juče, a zatim i preostala boranija - bez Srbije.bi tako bilo po bush-u i republikancima. medjutim, Demokrate (bar vecinom) ne prave takve podele.
Originally posted by _LuKa_A primiti Tursku, Srbiju, CG, Makedoniju, BiH, Albaniju i Makedoniju je isto što i staviti usijanu peglu u gaće!Ja ne znam šta je tako čudno u Angelinoj izjavi?
dakle, ne. vec kao shto je fino objasnio Simor a i ja predhodno rekoh, na tim zemljama je najvishe da najozbiljnije porade na prilasku i konachnom ulasku u EU!