Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
A ova Kvitova... mislio sam da mi se pričinjava kada je igrala sa Kajom, ali ona LAJE!! :qqlele:
Kada osvoji dobar poen, umesto da vikne c'mon ona zalaje!!
Korisnikov avatar
By mmiki
Ma moze Federer sad da truca bilo sta... dzaba mu.

Sta drugo ocekivati od coveka koji je godinama u stanju da redovno opali Mirku? :nesiguran:

Mora negde covek da se izduva.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Marvin

A ova Kvitova... mislio sam da mi se pričinjava kada je igrala sa Kajom, ali ona LAJE!! :qqlele:
Kada osvoji dobar poen, umesto da vikne c'mon ona zalaje!!
da da, bash laje :)

:pas:
Korisnikov avatar
By Dina
Ode Tsvetana, smrc :( :bye:

A za Federera - jeste i majka mi je rekla da je slusala taj intervju i da je bio ironican...
Korisnikov avatar
By Marvin
Biće da je u pravu Džezi.
Ja nisam ni pomislio ni primetio ali iz ovog dela se lepo vidi "Got to make your own work, please. Respect the players."

Meni su Britanci bili savršeno smešni sa onim pitanjima (čini mi se da sma ovo već ovde napisao, ako jesam ne zamerite, ja se tako stalno ponavljam) Jeleni posle meča sa Robsonovom
Prvo da li si ikada videla da tako mlada igračica tako servira, pa jel da da je sjajna, pa jel da da ima strašne udarce...
Korisnikov avatar
By Sunce
Dina stavila Pironkovu na avatar! :yay: Divno!

Zvonareva :hail: . Jelena, stidi se! Ana, kod psihijatra!
Korisnikov avatar
By Sunce
Navratilova ce i u grobu da igra dublove. :lol:

Ilana Kloss(RSA) /
Rosalyn Nideffer( USA) vs. Martina Navratilova(USA) /
Jana Novotna(CZE)

Ladies' Invitation Doubles

Annabel Croft(GBR) /
Magdalena Maleeva (BUL) vs. Conchita Martinez(ESP) /
Nathalie Tauziat(FRA)

Anabelka u akciji!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce

Dina stavila Pironkovu na avatar! :yay: Divno!

...
:) :kiss:

Sto se seniorki tice, mene su odusevile neke dve pedesetogodisnjakinje, zaboravila sam imena ali su igrale protiv Ane Kurnjikove i Martine Hingis... tako su bile slatke i vesele i uzivale u tenisu... Izgubile su jer Martina i Ana bi mogle da igraju i sa aktuelnim teniserkama, ali i ove druge dve su bile dobre...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Poshto mu se vec ne igra, zashto ne izmisli neku povredu i lepo preda mech? Mislim wtf??? Ok, nije ni to strashno.... stici ce na Jankovu svadbu i od ponedeljka ce biti drugi igrach sveta.... i to je uspeh!
By Ulix
Sve manje od titule je trenutno neuspeh. :sudija:
By Ulix
I jebalo ga lobovanje. Ako prvih tridesetak puta nije uspelo, neće ni sad. :flaming:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Navratilova ce i u grobu da igra dublove. :lol:

Ilana Kloss(RSA) /
Rosalyn Nideffer( USA) vs. Martina Navratilova(USA) /
Jana Novotna(CZE)

Ladies' Invitation Doubles

Annabel Croft(GBR) /
Magdalena Maleeva (BUL) vs. Conchita Martinez(ESP) /
Nathalie Tauziat(FRA)

Anabelka u akciji!

Jao video sam nekoliko trenutaka tog mecha juche... Anabel je preslatka! :sweet: :kiss:

Samo se kikotje, uziva na terenu... :mazi:

A Navratilova i njena cura su preozbiljne. Kao da se bore za prvi Wimbledon u karijeri (i poslednji:potapsava: )... :shrug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, da! Kad sam cuo da se i Hingisova+Kurnjikova bore u konkurenciji veteranki, sa jos ne dosegnutih 30 godina zivota, bas su mi bile nekako...'pokvarene'... :neznam:

:tenis:
Korisnikov avatar
By IriS
a u koju kategoriju bi ti njih metnuo?
mlade penzionerke veteranke wannabe?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jedva chekam da Nadal osvoji Wimbledon!!! (to ce mu biti druga titula?) :yay: :yay:
By Ulix
Sad navijam za Berdiha. :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by IriS

a u koju kategoriju bi ti njih metnuo?
mlade penzionerke veteranke wannabe?

:smeh: :smeh: :smeh:

Pa ne znam, :giggle: ali zamisli susret obe Martine, bake i devojke, u mechu jedna protiv druge... Bas mi nekako ne stima... Drugo, to malo sto sam ugrabio shvatio sam da veterani stvarno igraju - veteranski. :tenis: Nema tu neke zestoke i duge razmene udaraca. Mislim, prirodno... :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ono dete Berdih je top na kvadrat.

Nego, razmisljao sam kakav bi to seks bio da Berdih, Soderling i Conga opsednu Mareja. Ne zna se ko udara jace. :uplasen: Utisak kvari kukuruzna svila, Marej. Mora da ima ovakvu facu pri snosaju:

Slika

A posto najcesce ne poznaje orgazam, onda ovako:

Slika
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
^

:smeh: :smeh: :smeh:

:wundy:

Nego, zelim da sprovedem anketu. :smeh:

Pitanje mi se nametnulo kada je moja :mama: u prolazu (nakon sto sam se prikljucio fudbalu da ispratim penale - bas su napeti i stresni:vruce: ) uocila razocarana i uplakana lica Ganjanchana:lol: koji nisu uspeli da iskoriste svoje sanse, te su ispali u 1/4finalnoj utakmici (koja se sa produzecima i penalima otegla na vise od 120'). A, njojzina reakcija je bila puna empatije i razumevanja za bujicu tuge (i slicnih emocija) koja im je na ochi:rida: izbila, narocito onim strelcima koji nisu uspeli da plasiraju loptu u gol (prilikom izvodjenja penala)...

Da ne dodje do zabune, ja takve izlive emocija, usled ekstrmno nabreklog:smeh: adrenalina, u potpunosti razumem. :mazi:

E sad, ne bih ja ovde o tome:giggle:, da se ne secam njene reakcije kada se informisala o Federerovim suzama nakon izgubljenog napetog finala na AO-u (da podsetim, Federer je "oslobadjao" suze i prilikom najvaznijih pobeda u karijeri, dakle - suze :radosnice: )... Rekla je nesto, tipa: "E, stvarno ga pretera, bas da place - ne ide". Tata ga od tada zove Plachko:lol:, iako se divi njegovom postignucu i talentu...

Posto znam i vas stav povodom iste prilike, onaj tipa: "Budi veliki i kad gubish, bla, bla" :smeh: , interesuje me da li na isti nacin posmatrate i "fudbalske suze", da li su Ganjazhani:smeh: ispali "mali" u svom porazu...? Ili, se kod njih iz nekog "logichnog" razloga suze mogu tolerisati... :D JOs jednom da napomenem, ja licno nisam ni u kakvom sukobu sa plakanjem sportista posle mecha... :)

:tenis:

Eto... :D

:B

Edit

Moram jos da dodam da mi prizor uplakanih fudbalera posle teskog poraza (tezinu, recimo, odredjuje znachaj sportskog dogadjaja/manifestacije) nije "otrkitje Amerike", vidjao sam to oduvek... :)
Korisnikov avatar
By Sunce
singi, jebi se! :lol:

Pa stvarno mislim: budi veliki i kad gubis.

Fudbal ne pratim, ne znam sta se desava na prvenstvu. Suze i njene sestre.

Nije Federer placko, nego placipizda.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!