Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
e zbog toga što je izjavio DRAGO MI JE ŠTO JE ISPAO!!!

i dabogda Nole osvojio turnir pa da ga pljune! :smug:

:patriotkinja::srbin:
By Ulix
Stvarno je odvratan, želim mu da ispadne u drugom kolu US Open-a i da Đoković osvoji Vimbldon i da ga pozdravi u pobedničkom govoru.
:sudija:
Korisnikov avatar
By IriS
brate rodjače, to ni Serena ne bi izjavila u momentima svog ego ludila.

:gubitnik:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin

A aj kad već ćakulamo, zašto nju ne volite?

:tenis: Adljična!!!
ja to ne umem da objasnim. al' pokušaću. :kesa:

znaš ono kad ti je neko extremno antipatičan, plus je iritantna dok igra, a vrišti kao da je kolju... i kad se sve to sastavi, meni dodje da je nabijem na kolac i to ovde opišem ko Ivo Andrić onomad u "Na Drini ćuprija". :maska:

oš da se dereš, deri se sak kobilo!!! :mad:
Korisnikov avatar
By Marvin
A Putin?
Ljubav ka Putinu?
Mislio sam da je bar delić zbog toga :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
pa zabole me pipa za Putina. ona me nervira. krava muzara. :evilgiggle:
By Ulix
Ova Pironkova odlično igra! :hail2:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix

Federerov intervju:

Q. I wonder if you think this might be his year, given some of the really threatening players haven't been doing so well this year.

ROGER FEDERER: Yeah, I mean, true, Rafa played terribly lately; Soderling is not a threat either. He's got an easy ride to this victory, that's for sure. Djokovic can't play tennis anymore it seems like.

Got to make your own work, please. Respect the players. Obviously Andy is a fantastic player and he's got all the chances to win here. We all know that.

---------------------------------------------------

:katemoss:
Ljudi, zar vam se ne čini da je čovek bio sarkastičan, s obzirom na to da se već godinama na ovom GS-u krajnje pristrasno (iliti "do imbecilnosti") forsira Marej?

Mislim, nije da branim Federera. Ne volim ga nešto, ali čini mi se da je ovo jedan sarkastičan odgovor na dosadne britanske tlapnje.
By Ulix
Jeste mi palo na pamet za trenutak, ali imajući u vidu da je to Federer... :lol: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Hahaha. Pa, da, ono... Da je kreten - jeste. :giggle:

Ali bio bi stvarno vanserijski moron kad bi ozbiljno izjavio da Rafa očajno igra u poslednje vreme, a čovek osvojio RG. :lol:
By Ulix
Sweet mother of god, kako dobro igra na mreži Kvitova! Ima i brejk prednosti. :wow:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by F8LeSS

Ode Zvera u finale i u Top10 again :radosnice:

Simpa mi je Pironkova, al' mi bas nesto drago za Zveru... :neznam: :lol:

:yay:

U drugom okrsaju ne znam za koga da navijam... :kesa:

Guzana me osvojila svojim rezultatima, ma igrom pre svega (u poslednjim mesecima). Morao sam sebi da priznam da je stvarno shampionka za sva vremena! :cheer: :cheer: :cheer: De lux klasa! :hail2:

A, kao sto vam je poznato, uzivam u posmatranju extra talenata kako pisu istoriju kao moji savremenici... :giggle: :B

S druge strane, svaka chast Kvitovoj... :hail: Msm, na rezultatu... O igri ne mogu mnogo da pricam, nisam ovih dana stizao da pratim tenis...

:tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix

Federerov intervju:

Q. I wonder if you think this might be his year, given some of the really threatening players haven't been doing so well this year.

ROGER FEDERER: Yeah, I mean, true, Rafa played terribly lately; Soderling is not a threat either. He's got an easy ride to this victory, that's for sure. Djokovic can't play tennis anymore it seems like.

Got to make your own work, please. Respect the players. Obviously Andy is a fantastic player and he's got all the chances to win here. We all know that.

---------------------------------------------------

:katemoss:
Ljudi, zar vam se ne čini da je čovek bio sarkastičan, s obzirom na to da se već godinama na ovom GS-u krajnje pristrasno (iliti "do imbecilnosti") forsira Marej?

Mislim, nije da branim Federera. Ne volim ga nešto, ali čini mi se da je ovo jedan sarkastičan odgovor na dosadne britanske tlapnje.

Tako je Dzelajza! :kiss:

Naravno da je ironicno, suvishe je inteligentan da bi to rekao iz dubine svoje dushe:lol:, ma koliko god zeleo da tako bude... :smeh:

Uli me je fascinirao potrebom da isceprka odlomak intervjua, ne bi li odvukao Fedexa u blato... :smeh: Stoga sam prvi put u zivotu posegao za intervjuom nekog tenisera/teniserke... Nikad to ne citam, cak ni Jecine... :blush:

Moje divljenje/nesimpatisanje pocinje i zavrsava se na teniskom terenu... :D

Elem, izguglao sam neki intervju (u poslednjih mesec-dva) gde pomenuti prica o Nadalu kao 'unbelievable' teniseru, koliko god "neki sumnjali u njegove vrhunske sposobnosti"... Povodom RG-a i sljake 'in general', misljenja je da u proslosti "njegov problem nije bio sljaka, vec Nadal", zbog toga kakav je igrac... :hvala:

I tako dalje, i tako dalje... :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
yes!!!

brejk prednosti za serenu

:kolo:
Korisnikov avatar
By spliff
7:6 6:2

veoma dosadan mech
ali jbg, polufinale wimbledona, drugo se nije moglo ni ochekivati
Korisnikov avatar
By Lunja
Btw, Petrova nije oborila rekord u brzini servisa, vec je radar pogresno ocitao brzinu.

:kakodane:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

Ajoj... Kakav avatar... :smeh: :smeh:

Nadam se da ce finale biti zanimljivo, u 3 seta... :cheer:

:tenis:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!