Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Sve neke verne domacice.

Taj ozenjeni ce ili je done odluku... Ako ona to prihvati, prihvatila je svog zadovoljstva radi i ne mora da razmislja o kosmickoj ravnotezi na tasu kod Svetog Petra kad jednom ode tamo.

Kako to postavise ovde, ispade da ona treba da se stidi sto on vara zenu, jer je prihvatila seks sa njim. To je tako jebeno tradicionalno i srbijanski. Drugim recima, nazvase je damom bez morala jer hoce da se kresne sa nekim ko joj se dopada.

Znaci, deco, ne svirajte uz diple.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

...

Mada se meni takvo postupanje nikad nije dopadalo, da je u poliamoriji ili nekom slobodnom braku pa u redu, tj da zena zna za njegove avanture/veze. A ovako ljudi koji varaju iza ledja nikad me nisu fascinirali pa cak ni za avanturu...
Nikad ne reci nikad :lol:

Bas susretoh jednog ozenjenog iz proslosti... Muz mi je odobrio, rekao samo - sto da ne... Ali ja ne volim da se vracam u proslost, sem toga ja sam u slobodnom braku ali on u klasicnom (mada to jeste vise njegov problem nego moj)... Sa druge strane mene jako malo ljudi privlaci a ovaj ozenjeni je tu izuzetak, takodje bez obzira sto je brak slobodan ja nailazim na ljude koji nece nista da imaju sa mnom (takvi posesivci mi ne bi do duse bili potrebni ni da nisam u slobodnom braku). Najidealnija bi mi osoba bila u poliamoriji isto ali to je retkost, pa da mi jos odgovara jos veca retkost i tako... Sve nesto za i protiv ovog ozenjenog... pa videcu...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne razmisljaj mnogo dina no udri...ako se izjalovi, uvek mozes da postujes u temi "what the fuck was i thinking?" i lepo resis time problem ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nema na cemu! "mene samo slusaj i daleko ces dogurati" hahahaha
Korisnikov avatar
By Dina
Hlaefdige,
ma dobar je savet... ja mnogo promisljam i razmisljam... Ali sta cu kad sam takva :doh: :meduza: Nema tu sta naopako da ispadne, a sto ti kazes uvek ima tema za kukanje ako bi cak i bilo tako ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
a zasto idealizujete brak? meni je to isto kao i svaka cvrsta veza.
jedino ljudi u braku zbog nekog ¨morala¨ ili sta vec ne prekidaju brak kada neko izneveri. ok, ne desava se to i u svakoj vezi. svako nosi odgovornost za svoja dela.
Korisnikov avatar
By Dina
Starsailor,
mislim da nije isto zbog ovog sto kaze Loni
Originally posted by Loni

...
Kad gej osvoji zauzetog, rastanak je automatski.
Ako ti osvojiš ovog oženjenog totalno, moraće da prođe kroz proceduru razvoda, što je mnogo stresnije.
Brak se teze raskida, razvod kosta sada i sporazumni a ako nije sporazumni da ne pricam, a tu su onda deca, zajednicka imovina cega u vezi obicno nema... A mislim da kod vecine ljudi postoji neka razlika u glavi koju proizvede sam taj cin stupanja u brak u opstini a o crkvi i da ne pricam...
Korisnikov avatar
By starsailor
pa to sam i ja rekla. ali ovde na LGBT forumu lgbt ljudi idealizuju brakove. ja sam samo to izednacila sa gej vezom.
ako ne bih to uradila sa nekom/nekim ko je u braku, zasto bih to uradila sa nekom/nekim ko je u cvrstoj lgbt vezi? ili obrnuto.
ja sam ipak protiv tog hetero ¨morala¨
Korisnikov avatar
By Dina
Aha, u tom pogledu je verovatno isto ili sasvim slicno... Ja sam govorila iz ugla onog ko je stupio u vezu ili u brak. A iz ovog drugog ugla osobe sa strane sta znam... ja mislim da su osobe u vezi/braku odgovorne za svoju vezu/brak a ne neko sa strane. Sto god ta osoba sa strane radila ne vidim je ni kao moralnu, ni kao nemoralnu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam nikakve moralne dileme oko tih stvari. Ni govora.
Viđam se od skoro sa jednim zrelim, porodičnim čovekom i potpuno sam zadovoljan kako taj odnos funkcioniše.
Da li se on ispovedio svojoj supruzi, ni najmanje me ne zanima, znam samo da mi odgovara da se viđam s njim, jako se lako oko svega dogovorimo, susrećemo se da bismo uživali, a sve ostalo što se njegovog života tiče je van zone mog interesovanja.
:yes:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
imao sam samo jednog koji me je razdevichio, a sad ne bih mogao da budem s ozenjenim, sama pomisao na to da dodiruje njeno zensko telo me odbija.
sto se moralnosti tiche, nisam nemoralan, on vara, ja sam samo u otvorenoj vezi
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kakve ima veze što dodiruje žensko telo ?
Sve dok i mene na pravi način dodiruje i ume da me zadovolji, ja se ne bunim.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
ne mogu, deni, ne mogu, gadim se zenskog tela i onda kad se vidimo imam osecaj da je do malopre bio s njom
Korisnikov avatar
By *deni*
Jebi ga, duki, moramo biti fleksibilni i tolerantni.
Ne možeš ti očekivati da ne bude sa rođenom suprugom.
Mora da ispunjava bračne dužnosti, da ne bi dobio oklagijom po glavudži.
:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by -duki-

ne mogu, deni, ne mogu, gadim se zenskog tela i onda kad se vidimo imam osecaj da je do malopre bio s njom
mene miris picke samo popali, te mi onda bude bas gust da jasem tog konjica... :lepeza:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by hlaefdige

imala sam slicnu situaciju...to je genijalno i posle boli kao smrt...pa ti vidi
Istina. ma koliko uvazavala sebe i sopstveno muc rasudjivanja, igraj oprezno koliko mozes, da ne bi posle sebi postavljala glupa pitanja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Primetna je tendencija da se ovde pokazuje vidan animozitet prema oženjenima i uopšte prema biseksualcima.
Nema potrebe za takvim antipatijama.
Biseksualci žive po principima radikalnog hedonizma i držim da su se razvili kao potpuna seksualna bića, po analogiji sa Marksovim zahtevom za razvoj svih generičkih sposobnosti čoveka.
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne smeta mi nichija bisexualnost, ukoliko je ne ispoljava dok je samnom. sa ozhenjenima sam bio x puta.. ali ne verujem da bih sad stupio u vezu sa nekim ko je ozenjen. razveden ili udovac, mozhe, ali ozhenjen nope.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!