Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Predsednik Srbije Boris Tadić primio je danas delegaciju gej i lezbejskih organizacija iz Srbije i podržao održavanje Parade ponosa u Beogradu.

"Zajednički je ocenjeno da će održavanje Parade ponosa predstavljati civilizacijski iskorak i pokazati da Srbija postaje društvo bezbedno za sve svoje građane, bez obzira na njihovu različitost i seksualno opredeljenje", navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

Slika

Na sastanku je bilo reči o položaju GLBT osoba, pri ćemu su aktivisti upoznali Tadića o svakodnevnim pretnjama koje primaju i teškoćama koje imaju u svakodnevnom životu.

Aktivisti su rekli Tadiću šta je sve GLBT pokret prethodnih godina učinio na pitanju povećanja vidljivosti problema sa kojima se ova zajednica svakodnevno suočava, navodi se u saopštenju.

Delegaciju su činili Lazar Pavlović iz Gej strejt alijanse, Boban Stojanović, Alisa Kockar iz Kvirija centra i Predrag Azdejković iz Gej lezbejskog info centra.

Info centar GSA
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sad bash htedo da otvorim temu.

Nego, zashto Labris nije tamo?
Korisnikov avatar
By *deni*
Paki se obukao najprimerenije sastanku na tako visokom nivou.
Bravo za sve.
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, trebala bi da bude neka iz Labrisa...
By J...
Tadic mi izgleda kao da mu je neprijatno. Nesto se mnogo zalepio za levu stranu fotelje kao da hoce da se odmakne.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by J...

Tadic mi izgleda kao da mu je neprijatno. Nesto se mnogo zalepio za levu stranu fotelje kao da hoce da se odmakne.
Haha i ja sam to pomislio. :D Mora da danas nije imao sta da radi, pa ko veli ajd primicu ove. Jos jedno pojavljivanje na TV-u
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Paki lepse odelo imas od Tadica...:zen:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Pridruzujem se pohvalama na konachnom prijemu gej aktivista Srbije kod predsednika Tadica te na predsednikovoj valjda podrshci Gej Povorci! :up:
Korisnikov avatar
By Dzi
:up:

:fige:

Paki swetiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kiss:
Originally posted by J...

da, celo telo je okrenuo!
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Ne znam ko mi je smesniji. Da li ovi nasi narcisoidni aktivisti ili forumasi koji se pale na predsednika koji je inace poznat po svojim obecanjima. :smeh:

P.S. A i njegova faca je kao da ima zatvor u guzi....sta zna covek, za svaki slucaj....:nokti:
Korisnikov avatar
By Mage
Meni ovde Tadić deluje nekako... ne znam ni sam :neznam:

Pa jel vas primio normalno ili onako "preko kurca?" Ja baš i ne verujem Tadiću pošto je poznat kao osoba koja nema ni reč, ni mišljenje, ni stav... o kičmi i da ne pričam.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Baba na grani

Ne znam ko mi je smesniji. Da li ovi nasi narcisoidni aktivisti ili forumasi koji se pale na predsednika koji je inace poznat po svojim obecanjima. :smeh:

P.S. A i njegova faca je kao da ima zatvor u guzi....sta zna covek, za svaki slucaj.... :nokti:
Aj ne seri. babo jedna
By dukkehjem
bravo prvenstveno za aktiviste
divno, narode, prelepi ste i sve super :D
:yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!