Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By andrea7
Pre par meseci upoznala sam jednog muskarca, koji me je na prvi pogled privukao svojim izgledom... Imamo zajednickog prijatelja, pa smo cesto bili u istom drustvu... S obzirom na njegov izgled (izgleda kao decko od 25 godina), jedva sam poverovala da ima 38 godina... ozenjen... nema dece... Inace veoma inteligentan, uspesan, bez dlake na jeziku... dobra osoba, ali i veoma zajeban igrac... A, pored svega, izgleda zaista fenomenalno, dugo nisam videla muskarca tih godina koji izgleda tako savrseno! E sad... pre par dana bila sam sa njim, ustvari nismo spavali, malo je falilo i to da se desi, ali nismo bili sami... Jednostavno samo sam to hocu, da spavam sa njim, kres kombinacija i to je to... Ali drugarica misli da sam se zaljubila, kaze da sam se promenila poslednjih par dana, srecnija sam, raspolozenija, po ceo dan lupetam neke gluposti... Ja ne gledam tako na to,ali cesto hvatam sebe da mislim na njega i da jedva cekam da budem sa njim... (da spavam sa njim ).... volela bih da cujem vase misljenje?
Korisnikov avatar
By Winter
Zašto na peder forumu pitaš takvo pitanje, ovo nije bračno(vanbračno) hetero savetovalište :nope:
By andrea7
sorry... ovde sam naletela na jednu slicnu temu, pa zbog toga...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: prosledi meni njegovu zenu, ako je on tako dobro ocuvan, nije ni ona za bacanje, a treba joj rame za plakanje :andjelak:
Korisnikov avatar
By Loni
Na žalost ne verujem da su gej ljudi kompetentni da ti odgovore na to (bar ne gejevi s tipičnim gej životom).
Pošto gej brakovi ne postoje kod nas, ne postoji ni fenomen ,,rasturanja porodice''.

Kad gej osvoji zauzetog, rastanak je automatski.
Ako ti osvojiš ovog oženjenog totalno, moraće da prođe kroz proceduru razvoda, što je mnogo stresnije.
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da se veza sa ozenjenim muskarcem zavrsi najcesce sto se on vrati svojoj zeni. Bez obzira sto u ovom slucaju nema dece ako ja dobro shvatam ti si jako mlada i njemu to moze biti zanimljivo kao neki izazov, ali brak je nesto drugo - i razumevanje i zajednicki ciljevi i tsl i nece to on verovatno ugroziti zbog neceg sto vidi kao prolazno. E sad ako ti vidis to samo kao avanturu kako kazes onda i neka se razvije.

Mada se meni takvo postupanje nikad nije dopadalo, da je u poliamoriji ili nekom slobodnom braku pa u redu, tj da zena zna za njegove avanture/veze. A ovako ljudi koji varaju iza ledja nikad me nisu fascinirali pa cak ni za avanturu...
By Kragi
No ona ne prica o vezi nego o kresu.
Karaj se slobodno, to sto ima zenu nije tvoj nego njegov problem, ti jednostavno nikoga ne varas a imajuci u vidu ono sto si pisala ne bih rekao ni da si prva niti poslednja sa kojom ce je prevariti.
(ja se nikada ne bih petljao, ali dobro ja sam konzervativan :smeh: )
e sad, to koliko ti zapravo zelis samo sex i nista vise ja ne znam. no i za to imamo resenje :kragi: ako se ispostavi da ima emocija ti gledaj da zatrudnis pa ce mozda sutnuti zenu ako mu rodis dete :nokti:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imala sam slicnu situaciju...to je genijalno i posle boli kao smrt...pa ti vidi
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije tvoj problem što je oženjen.
Ako ga želiš. probaj ga!

Kada i ako vaš odnos postane previše komplikovan usled emocija, previše opterećujući usled laži, ti prekini.
Takva budala ti nije potrebna za nešto više od kreveta.

Moraš odmah da rasčistiš sa sobom situaciju.
Sa takvim čovekom nije moguće imati ništa zadovoljavajuće osim sexa.

Ako nisi osoba koja ume potpuno racionalno da razmišlja u takvim situacijama, da proceni koristi i gubitke takvih odnosa i donese odluku dobru po sebe, onda se nemoj ni upuštati u to.
Korisnikov avatar
By Torry
ako ga dozivljavas kao zezanje, slobodno ali pazi na emocije

taj nece biti tvoj
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Pitaj devojke, reci ce ti svaka, ozenjeni ljube bolje od momaka...:-)))))

Ali, ostavi devojko zenjena coveka da se ne bi posle kajala do veka.

:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :okret: :okret: :okret:
By andrea7
hvala vam svima... ja sam sigurna da sa njim zelim samo sex, nemam nameru da se vezem za njega... ali,nikad se ne zna sta ce se desiti, a ne bih nikako volela da se zaljubim
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to ce da se desi. tacnije, pocelo je da se desava
By Slatka mala garava
Probaj,nemas nista da izgubis.I budi u kres varijanti samo dokle tebi odgovara.
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je to što ti pokušavaš bilo šta sa oženjenim muškarcem toliko jadno i bedno... Nemam komentar. A još jadniji su mi saveti ovih koji ti govore da se pojebeš sa njim jer "to što je on oženjen nije tvoj problem"...

:down:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Mage

Meni je to što ti pokušavaš bilo šta sa oženjenim muškarcem toliko jadno i bedno... Nemam komentar. A još jadniji su mi saveti ovih koji ti govore da se pojebeš sa njim jer "to što je on oženjen nije tvoj problem"...

to sam i ja prvo pomislila, ali ipak to jeste njegov problem.
ona mu sigurno nece biti prva, a ni poslednja ljubavnica.
ako ona ne pristane na kres zbog zene - neka druga hoce, tako da ona nista nece promeniti tim odbijanjem.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by simarrgL*

to sam i ja prvo pomislila, ali ipak to jeste njegov problem.
ona mu sigurno nece biti prva, a ni poslednja ljubavnica.
ako ona ne pristane na kres zbog zene - neka druga hoce, tako da ona nista nece promeniti tim odbijanjem.
s' tim što se neće spuštati na njegov nivo i srozati u sopstvenim očima.

... ali danas su ljudi očigledno zaboravili šta znači reč "čast".
By J...

s' tim što se neće spuštati na njegov nivo i srozati u sopstvenim očima.

... ali danas su ljudi očigledno zaboravili šta znači reč "čast".

Zasto mislis da je ona vise "ostala bez casti" ukoliko bude s njim? Zar ne gube tu "cast" podjednako?
Korisnikov avatar
By Mage
Nisam rekao da je ona gora od njega, rekao sam da je ista kao i on ako pristane na takvu vrstu odnosa jer samim pristankom podržava ono što on radi i saučesnik je.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vidis kako smo razliciti :)

ja to uopste ne gledam tako
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što ti ne bi to radio, ne znači da je jedino to ispravan postupak.
Ukoliko to oboje žele, ja ne vidim problem.
Ne bih se usudio da moral vezujem za krevet i međuljudske intimne odnose, zaista.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

To što ti ne bi to radio, ne znači da je jedino to ispravan postupak.
Ukoliko to oboje žele, ja ne vidim problem.
Ne bih se usudio da moral vezujem za krevet i međuljudske intimne odnose, zaista.
Ja bih varanje svakako nazvao nemoralnim i niskim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Crkveni moral ne bih komentarisao.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pošto je jasno da sama ne možeš da odlučiš šta je ispravno, neka ti malo radoznalosti pomogne:

Imaš dve opcije:

1) Ako je brak tog frajera i njegove supruge u krizi, i razvod je na pomolu, tvoja afera sa njim bi mogla da bude kap koja je prelila čašu. Ali, i ako se ne desi, doći će na red neka druga kap i oni će se na kraju razvesti ... S obzirom koliko se ljudi razvode to nije ni tužno ni tragično.

2) Ako je njegov brak funkcionalan i na stabilnim nogama, ne bih ti preporučio da se voziš na tom triciklu. Uvek ćeš za njega biti druga žena (ako ne uleti neka nova pa budeš treća .. peta), ona koja mu je dovoljno dobra da se sa njom poigra, ali nedovoljno da ostavi ženu sa kojom je u braku (koja je za njega, ako je ovo pravo stanje, definitivno bolja od tebe).

Mada, da sam ja na mestu tvome (kao što nisam), rekao bih sebi "Ova zaslepljenost je samo hemijska reakcija u mom mozgu, meni on uopšte realno nije neophodan!" ... Na kraju se svede na statistiku ... Muškarac koji prevari svoju prvu ženu, varaće i svoju drugu .. treću ... Zaista su retki slučajevi (ako je verovati statistici) gde ljubavnica postane žena, a muškarac ne nađe novu ljubavnicu ... ipak, on je navikao da funkcioniše sa dve žene ...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Dirrty

Crkveni moral ne bih komentarisao.
zar ti ne studiras sociologiju?

:lol:

varanje narusava eticnost veze, te se ne radi samo o crkvenom moralu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stvar ličnog doživljaja morala.

Ja ne podržavam imperativ monogamije, tako da kršenje istog ne doživljavam kao povredu morala.

A imperativ monogamije je neraskidivno povezan sa crkvom.

Previše je komplikovana rasprava te vrste za oblik komunikacije poput foruma.
Samo sam želeo da kažem da ne razumem osude bilo koje vrste u vezi sa ovom temom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!