Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delerium
Interesuje me, koliko je subjektivni osecaj bitan u prepoznavanju lezbejki, npr. kad jednostavno postoji jaka privlacnost prema nekoj curi, da li to nama moze da posluzi kao siguran pokazatelj da je ta cura lezbejka (bez obzira da li je to javno priznala ili ne) ili to ipak ne mora da znaci nista? :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja mislim da si skroz u pravu, bar je iz mog iskustva tako. Ali ono što je tipično za takve osobe, koje nisu javno priznale, je da nisu ni pred sobom još raskrstile tako da se i ne upuštaju u takve odnose.
By dukkehjem
al meni je nelogicno da na osnovu toga sto ti se neka osoba svidja, dakle na osnovu toga sto se tebi neka osoba svidja, vadis zakljucak da je ta osoba iste seksualne orijentacije...
meni se Bred Pit svidja ^^
Korisnikov avatar
By Galadriel
Pa, zbog toga što mi se ne sviđa svaka osoba koja me privlači.
By Bombina
da,jeste privlacnosti ,imaju svoje snage ...kad ugledati u nju,po cemu to zakljucujes?
Korisnikov avatar
By jenny
Nažalost ne mora da znači ništa :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Bombina

da,jeste privlacnosti ,imaju svoje snage ...kad ugledati u nju,po cemu to zakljucujes?
Ako mene pitaš i ako sam te dobro razumela, taj zaključak mu dođe zbir utisaka
i različit je od osobe do osobe. Mogla bih o tome do sutra da naglabam. :grin:

Može se desiti i po reakcijama, tipa ta osoba zna za tvoje sklonosti i ima prema tebi drugačiji odnos nego prema drugim devojkama. Obično, ili te preterano podržava ili je preterano rezervisana.

Pa govor tela, teme koje bira sa tobom, zavisi u kakvom ste odnosu i kako ste bliske.

Na osnovu nasumičnog pogleda nekog koga ne poznajem ne mogu ništa da izvalim.

Mnogo češće, nažalost, skontam devojke za koje nisam zainteresovana.

I gledajući po sebi, dok me pre davnih pet godina jedna devojka nije bukvalno zgrabila i poljubila sve da mi je neko nacrtao ne bih uklavirila sama da sam gay. Niti bih se sama upustila u takva eksperimentisanja.

A, i, ponajviše zbog toga što je biti gay izgleda kao neka šuga. Ko nije zainteresovan, neće ni flertovati već će pobeći glavom bez obzira.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
po mom iskustvu, to ne znaci nista u pogledu njene seksualne orjentacije..

...s druge strane, njena seksualna orjentacija malo veze ima s tim da li cete zavrsiti zajedno...zivotami
Korisnikov avatar
By Blady
Ne mora da znaci, to znaci da se ti lozis na nju... ali ne i ona na tebe... mada se desi i da je obostrano...
I ja se lozim na neke devojke koje vidim, pa nesto ne primecujem da me gledaju.. dali su str*, zauzete ili im se ne svidjam, nije bitno..
By Bombina
desiti se,moze da se nabacivati se:)
Korisnikov avatar
By Delerium
Mozda su to neke poruke koje se salju nesvesnim putem, pa zato postoji neka privlacnost... Neka dosadasnja iskustva potvrdjuju ovo samo ako je taj osecaj zaista jak i poprilicno neobjasnjiv :deda:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da, zaljubljen čovek najčešće ima neobjašnjivih razloga. :palacinke:
By Bombina
Recimo ,ali to je normalno u ljubavi jak osecaj kao prastanje ,ili (ne) mogu da pogrese ,zeleli su da pomognu i da zele da te usreci.
Zele da ti pokazu kakav mogu biti kod osobe koja mi znaci nesto sebe da je zaljubljena ili svidjalo se .Takve su osobine imaju svoja iskustva
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, ne znaci nista. Mnogo puta se ljudi zaljube u osobe sa kojima im se seksualna orijentacija ne uklapa. Mislim da to najcesce bude prepoznavanje u smislu da su osobe zaista slicne, samo sto jedna strana to dozivljava kao prijateljstvo a druga kao zaljubljenost.
By Bombina
Dina to pricam da budu privlacnosti,na primer kad budu slicnije,ako nisu slicnije nemogu da slazu
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi.
svakako slicnost je bitna za prepoznavanje... samo ako je jedna devojka strejt sa njene strane ne moze da bude privlacnosti. Mada posto su odnosi obicno obostrani ukoliko je takav slucaj verovatno ni druga devojka nece tu privlacnost osecati trajno nego ce se to u nekom smislu promeniti.
By Bombina
znam ja to iskustva,nekima jesu ili nisu ,prava velika filozofija

Kad se strejt devojka zaljubi u lez i to je ceo zivot
By therealrocknrolla
Ne mora nista da znaci. Al' jebiga, kad se zaljubis vidis samo ono sto ti odgovara.
Nazalost, ima strejt riba koje ne znaju sta hoce. Laska im to kad se zaljubis u njih, i kao, mozda bi i htele, pa te navlace, a posle se prave Englezi. I onda se zbunis jer pred sobom imas pomahnitali semafor koji cas trepne zeleno cas crveno.
By RuznaGlupaZla
Taj osjećaj, zapravo osjećanje ti se zove nada, tako da, samo se ti nadaj.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By zozefin st
e da je mene neko startovao, ili pitao dal sam lezbaca pre 5 godina recimo, oterala bih je u tri lepe, iako sam ja i tada bila lezbejka jellepeza1
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Galadriel

Ja mislim da si skroz u pravu, bar je iz mog iskustva tako. Ali ono što je tipično za takve osobe, koje nisu javno priznale, je da nisu ni pred sobom još raskrstile tako da se i ne upuštaju u takve odnose.
:up:
Korisnikov avatar
By Galadriel
je l može neko da mi napiše šta je bombina htela da kaže
Korisnikov avatar
By sunflower5
I ja mislim da sam osecaj ne mora nista da znaci,nazalost....ali mi se cini da moze bar malo da utice na osobu,ako se pokaze naklonost prema njoj.Zavisi i kakav stav ima prema gay osobama,ali u vecini slucajeva ta naklonist prija.
Npr:u srednjoj skoli sam isla u razred sa devojkom,koju uopste nisam primecivala,dok nisam videla da sam joj simpaticna na neki nacin. :nesiguran: To sam zakljucila iz tako nekih pogleda,razgovora sa njom...i onda je i ona meni postala simpaticna! :D Samo,dok sam ja sve to skontala,zavrsile smo skolu i vise se nismo vidjale. :zid:
Tada nije bilo reci o tome da budemo nesto vise od drugarica,ali sam sigurna da je privlacnost postojala :sudija: ,iako smo tada obe kao bile strejt.
Tako je bilo u mom slucaju,ali naravno...nismo svi isti.
Korisnikov avatar
By idiotcide
Moj gejdar funkcionira samo tako da kontam da su pederi frajeri koji mi se sviđaju i to ne znači da mislim da je peder svako ko mi se sviđa već da mi se sviđaju gotovo isključivo pederi, valjda zbog crte pederluka koju strejteri prosto nemaju. :love:
Korisnikov avatar
By Dzi
paaa ne bih rekla..nazalost..
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni se sve više čini da su svi ljudi po prirodi biseksualni, al mrzi me sad da elaboriram
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!