Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Popeye

zapitate li se to kada se sjetite pojedinih osoba s kojima ste bili u ljubavnim/seksualnim/slicnim odnosima?

i je li vas sramota? :D
Da li je ova tema ispirisana cinjenicom da onaj iz R U A CUNT nije vise nevin?

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Khons
pa i ne bas. sta znam. u tom momentu mi je zbog neceg bilo ok
Korisnikov avatar
By tintily
Zapitavam :) se stalno , ali me nije sramota, nema razloga za to
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by smaug

Da li je ova tema ispirisana cinjenicom da onaj iz R U A CUNT nije vise nevin?

:uplasen:
:lol:
ne, ali je povezano s istim partyjem, gdje naletih na jednog tipa s kojim sam se svojedobno jebao, a od tada se uvijek pitam kad se toga prisjetim: WHY? WHY? WHAT THE FUCK WAS I THINKING?

p.s.
vjerojatno se i on pita isto, da bude jasno. :D
By ~ Le Saint X ~
ne, ne pitam se tako nesto
jer... sta god da sam tada misliol,tako je bilo zbog neceg

u sustini,ne ljutim se ja toliko na momke
koliko na sebe
sto sam dopustio da se nesto lose dogodi
By dukkehjem
jok bre, samo ako mi je ok spavam sa nekim o0
ne pijem, tako da ne moram da se cimam oko seksa u pripitom stanju,
a cak i da mi se ukusi izmene i da za par nedelja/meseci/godina razmisljam kako mi se osoba ne svidja, uopste se ne bih cimao, pa makar iz pijeteta prema nekadasnjem sebi.
Korisnikov avatar
By idiotcide
Pokušavam izbrojati sve situacije i osobe nakon kojih sam pomislio da mi to zaista nije trebalo. Ali mislim da je taj broj ispod 10, pa kontam da to nije tako strašno. A i ne mogu reći baš da me je sramota bilo čega sličnoga. Da, nije mi trebao ćosavi Kvazimodo s pivskim stomačićem, koji je jadna ormaruša koja živi s roditeljima, radi za vojsku, ima zaručnicu i stalnog dečka, a jebe se sa strane bez da za to iko zna, i njegov stav da je njegov život savršen jer je to jedini oblik življenja koji on može zamisliti, nakon kojeg se nisam htio ševiti ni s kim čitava 4 mjeseca. Nije mi trebao ni 35-godišnji turbomaljavi biseksualac s kojim nisam mogao postići erekciju i čitao Dane i pušio cigaretu dok se on silno trudio pušit mi kurac. Nije mi trebao ni cyberspace (ovo pišem samo Popeyea radi :D ), but he did have great skin. :D Ali me nije sramota. I was horny and/or curious, i imao sam potrebu saznati. The need potom subsided. :D
Korisnikov avatar
By Darling
Nije me sramota, vec ne mogu da se nacudim samoj sebi, jer sam neko ko 6 puta meri, jednom sece. Sa druge strane, naucila sam mnoooogo iz te veze ( da, jedna je u pitanju ), tako da je verovatnoca da se to ponovi ravna nuli. :trep:
Korisnikov avatar
By Hys.

zapitate li se to kada se sjetite pojedinih osoba s kojima ste bili u ljubavnim/seksualnim/slicnim odnosima?

i je li vas sramota? :D
Da.

Mada me nije toliko sramota, koliko sama sebi odmahujem glavom.
Korisnikov avatar
By IriS
zapitam se.
i onda se setim da su me svi ti ljudi nečem naučili u životu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Većina sex partnera :maska:

Ali ne mogu protiv sebe.
Kada dobijem teranje, rasuđivanje mi je pomućeno a dupe nestrpljivo...

Vremenom sam naučio da se više suzdržavam kako bih doneo razumnije odluke.

Ali što se tiče sexualnog ukusa, dosta sam freaky.
Mnogi sa kojima bih u krevet, ne bih želeo da prošetam ni ulicom :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by IriS

zapitam se.
:up:

Takođe. Da nije bilo tih neuspelih pokušaja, nikada ne bih znao šta mi je važno i šta trebam, a šta ne trebam tolerisati. Čovek se uči dok je živ.

Osim toga, prema svakom bivšem sam imao emocije i voleo sam ih i stvarno im želim svu sreću u životu. Kres varijante nikada nisam imao :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Mage
Kres varijante nikada nisam imao :)
zamisli sta bi tek iz toga naucio! :party:

inace, dear iris, objasnjenje ti je previse feel-good da bi bilo uvjerljivo. :D npr, jesam ja "naucio" da ima ljudi koji govore "duracell kondomi", ali mislim da bih prezivio i bez te spoznaje. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS

zapitam se.
Pa jeste.

Ali i dalje odmahujem :odmahodmah:
Korisnikov avatar
By Blady
desilo se, ali ne bas cesto, uvek znam zasto i zbog cega sam bila sa tim osobama...
Ali desilo se da se iznenadim, kao jbte sta sam ja radila sa tom osobom uopste???
Korisnikov avatar
By horus.
ma jok... malo njih je izdrzalo moju torturu koja je uvertira za vezu... :smug:
ko izdrzi muvanje koje traje koliko i radnja iz romana ruskog realizma mora biti pravi za mene... :kosa:
Korisnikov avatar
By Mage
Jao bože Kiwi ahahahahaahaha :pucaodsmeha:

pa zar je dotle došlo :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
siguran sam da danas mnogi koji su se nekad jebali s kiwijem misle "uh, taj odvratni rasist, da sam to tada znao... :oklagija: "
Korisnikov avatar
By KiWi

siguran sam da danas mnogi koji su se nekad jebali s kiwijem misle "uh, taj odvratni rasist, da sam to tada znao... :oklagija: "
I ja sam siguran. Jadni ljudi ...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bila sam u kres kombinaciji sa go go igracicom, koja je imala "ozbiljnu" vezu sa drugom devojkom... meni to nije smetalo, ja sam bila single i razmisljala sam da nema potreba da ja tu nesto se osecam krivom, ipak su njih dve u vezi, ja samo koristim bad vibrations :lol:

tek sad kontam kolko je to glupo bilo, posto me je ona svima predstavljala kao svoju devojku, a ja kao, "druzimo se" :hipnotizer:

kad se to posle nekog vremena saznalo, ja sam se povukla, devojka normalno raskinula s njom i zaklela sam se da vise se ne muvam sa go go igracicama :lol: zeza... ne petljam se vise u veze, zato sto ne bi mogla da zamislim osecaj da saznam da se moja cura "druzi" tako sa nekom likusom :retard:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!