Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mythetog crnanjskog?
ne znam za tog Crnjanskog, ali mislim da je Krleza klasa u odnosu na Dobricu Cosica.
Originally posted by idiotcidetacno. Ali jer tu nesto lose? Ne, naprotiv , takav predsednik Srbiji treba, snalazljiv a ne kao zatucani komunist Milosevic.
A Tadić je snalažljiv oportunist. Jer kome uspije slizati se u Istanbulu sa Silajdžićem, pa se u Banjoj Luci grliti s Dodikom, uspjet će još štošta.
Originally posted by mytheA ti se raspitaj koliko stipendija stize od zemalja zapadne Evrope i Amerike u Srbiju i koliko je nasih studenata dobilo nagrade od fondacija iz tih zemalja. Ili je to nesto sto ipak ne bi da vidis?
Originally posted by Wilhelminaod njih su stigle nagrade, dok su od nato-kamarile i amerikanaca stigle bombe....pitaj familije poginulih u grdelickoj klisuri, na pijaci u nisu ili roditelje Milice Rakic...
Onda braca Rusi izmisle nekakve nagrade pa ih dodele ovim kerovima, cisto da ne bude da se uzalud trude.
Originally posted by PopeyeSrce moje, ti si toliko pristrasan u svojim hdz-ovskim stavovima da nisi u stanju korektno kritikovati ništa što ima predznak srpski.
Originally posted by burak-BLah
Originally posted by DanteA po čemu si ti kompetentan da ovuda pljuješ i kritikuješ? Ti neki književni kritičar?
Ako smem da kažem, Dobrica Ćosić je tipičan kušač purca, tj. degustator purice.
dakle, ja jesam.
i tvrdim da dobrica ne moze ni jaja oblizati jednom crnjanskom, pekiću ili kišu. štaš sad?![]()
Originally posted by WilhelminaTe pare u vidu stipendija dolaze kako bi zapadne zemlje odvukle sebi talente i mozgove iz srbije koji će im tamo koristiti. Zato, ne možemo govoriti o postojanju neke velikodušnosti tih zemalja.
Originally posted by mytheA ti se raspitaj koliko stipendija stize od zemalja zapadne Evrope i Amerike u Srbiju i koliko je nasih studenata dobilo nagrade od fondacija iz tih zemalja. Ili je to nesto sto ipak ne bi da vidis?
Originally posted by Wilhelminaod njih su stigle nagrade, dok su od nato-kamarile i amerikanaca stigle bombe....pitaj familije poginulih u grdelickoj klisuri, na pijaci u nisu ili roditelje Milice Rakic...
Onda braca Rusi izmisle nekakve nagrade pa ih dodele ovim kerovima, cisto da ne bude da se uzalud trude.
Originally posted by burak-BLA Kiš, Crnjanski i Pekić nemaju taj predznak?
Srce moje, ti si toliko pristrasan u svojim hdz-ovskim stavovima da nisi u stanju korektno kritikovati ništa što ima predznak srpski.![]()
Originally posted by Popeye
Originally posted by burak-BLah
Originally posted by DanteA po čemu si ti kompetentan da ovuda pljuješ i kritikuješ? Ti neki književni kritičar?
Ako smem da kažem, Dobrica Ćosić je tipičan kušač purca, tj. degustator purice.
dakle, ja jesam.
i tvrdim da dobrica ne moze ni jaja oblizati jednom crnjanskom, pekiću ili kišu. štaš sad?![]()
ne znam za tog Crnjanskog, ali mislim da je Krleza klasa u odnosu na Dobricu Cosica.
![]()
Originally posted by StripiDanilo Kiš je više Jevrej, a ove ostale je upotrijebio samo kako bi unizio Ćosića i pokušao ga maknuti sa vrha srpske beletristike - na svu sreću bezuspješno.
Originally posted by burak-BLA Kiš, Crnjanski i Pekić nemaju taj predznak?
Srce moje, ti si toliko pristrasan u svojim hdz-ovskim stavovima da nisi u stanju korektno kritikovati ništa što ima predznak srpski.![]()
![]()
![]()
Originally posted by burak-BLNe mora da znaci. Zapravo, znam nekoliko slucajeva stipendista stranih fondacija koji zive i rade u Srbiji (akcenat na RADE, jer se ne nadje uvek mesto za svakoga ko mesto zasluzuje).
Originally posted by WilhelminaTe pare u vidu stipendija dolaze kako bi zapadne zemlje odvukle sebi talente i mozgove iz srbije koji će im tamo koristiti. Zato, ne možemo govoriti o postojanju neke velikodušnosti tih zemalja.
Originally posted by Wilhelmina
![]()
Originally posted by horus.Joj, majko moja!
![]()
![]()
savrseno...![]()
Originally posted by Dante
Originally posted by horus.Joj, majko moja!
![]()
![]()
savrseno...![]()
Originally posted by mytheAma dajte više s tom zamenom teza.
Originally posted by burak-BLne mogu to oni da utuve u njihove 'roze' glavice, proci ce mnogo vremena pre nego im to dodje iz dupeta u glavu
Tetke pederajske!!!, kako ne možete da utuvite u glavu da nešto može imati veliku vrijednost, a da ujedno nije gay frendli i prozapadno orijentisano?!
![]()
Originally posted by LoniI ja mislim da je tu Ćosić grdno pogrešio. Nisu oni talog, već teroristi Balkana.
Upravo u njegovim delima vide se najstrašnije predrasude prema određenim narodima. Najgore su prošli Albanci, koje je Ćosić nazvao talogom Balkana.
Originally posted by aleksdjPo svom klitorisu ti povraćaj - biće efektivnije.
Ja bi ako moze da se pridruzim povracanju (simultano na Dobricu Cosica,Borisa Tadica i Ruskog Ambasadora-posto ne verujem da bih imao dovoljno povracke za celu Rusiju).
![]()
![]()
![]()
![]()
A,da,izvinjavam se sto sam zaboravio ali svakako moram da se ispovracam i na SPC zbog izuzetnih zasluga za otvaranje zemlje prema EU i povecanju tolerancije u nasem drustvu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Sheytan
Originally posted by LoniI ja mislim da je tu Ćosić grdno pogrešio. Nisu oni talog, već teroristi Balkana.
Upravo u njegovim delima vide se najstrašnije predrasude prema određenim narodima. Najgore su prošli Albanci, koje je Ćosić nazvao talogom Balkana.
Originally posted by mytheSamo dajte.... Sigurno nećete upasti u rasizam ako ne spomenete crnce...
Cosic tu nije pogresio, Shiptari jesu takvi kao sto ih je on opisao u njegovoj knjizi a krivicna prijava, koju su povodom tih njegovih reci podneli ona Biljana Kovacevic Kucho i ekipa, Tuzilastvo je odbacilo![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!