Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li prsten znači veridba?

Čestitam, veren si!
18
51%
Gle šabana, pa to je znak pažnje.
17
49%
Korisnikov avatar
By horus.
bas me zanima koji mozgovi su glasali pod 1... :maca:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zwezdica

A sta na kraju znaci gay veridba?

Nema smisla, ne mozete posle nje da se venchate. Sto znaci da biste bili vereni do zauvek? :misli:
a ne smeju da kusaju sex pre braka... bedak... :drama:

:lol:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ko još danas pravi veridbu??? :lood:
Korisnikov avatar
By Koroleva
hmm, da se i ja ubacim... prosle godine sam dobila vecenicki prsten, sada u petak tipa burmu ali smo mi to nazvali 'pred burma' imamo isti i nosimo na desnoj ruci... ali dobijala sam i gomilu drugih prstenja i svaki kada bih dobila bio je uz objasnjenje sta predstavlja... tako da sada su mi ruke okicenje od paznje do mnogo toga....
Korisnikov avatar
By Koroleva
ax da i kada mi ne bi rekla sta znaci ja sam uvek pitala: ovaj pokloncic nesto predstavlja i sta?
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne. To znači da si sada prstenovan i možeš slobodno letjeti gdje god hoćeš. Baš kao ptice nebeske koje romantično graktaše oko vas... (Sva sreća da to bijaše sve od njih...) :kragi:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by 2kune

Ne. To znači da si sada prstenovan i možeš slobodno letjeti gdje god hoćeš. Baš kao ptice nebeske koje romantično graktaše oko vas... (Sva sreća da to bijaše sve od njih...) :kragi:
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Originally posted by Morgan Le Faye

Kao dete sa sela, učen sam da poklanjam stvari kada tražim oprošaj ili kurac. :bj:

Danas mi se desilo dok sam čežnjivo posmatrao ptice na obali reke, i dok mi je vetar mrsio kosu...da dobijem prsten...poveći za koji bi beograđani rekli da je "brendiran." :kosa:
Prvo su oči moje bile u šoku, jer sam očekivao poklon ali jeftiniji i nikako prsten. lepeza1
Pa sam se prenerazio i raspilavio, kada sam krenuo da se odužim poljubcem, jer sam zaboravio da smo na javnom mestu, te da osim svraka koje su kružile oko nas da ima i ljudi, nije hteo da primi moj poljubac, a ja sam počeo da se divim prstenu koji se već našao na mojoj ruci. :yay:

Upitao sam ga da li me to prosi? I da li smeta što je moj miraz jednak zemlji iz saksije. On je rekao "ne."
Ali smatram da je bitno ono što nije rekao...

Te vas pitam, ako jedan muškarac pokloni drugom muškarcu prsten, a da su oboje seksualno aktivni i u punoj snazi...da li je u pitanju veridba ili samo znak pažnje? :neznam:

''

Slika
zavidim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Apstrahujući simboliku prstena kao predmeta koji ima određeno značenje u kulturi i tradiciji većine naroda, možemo pažnju usmeriti na darivanje i poklanjanje kao takvo.
Mišljenja sam da, kad odlučimo da nekom učinimo prezent, moramo voditi računa o interesovanjima, željama i potrebama osobe kojoj poklanjamo.
Nije bitna toliko materijalna vrednost, koliko su bitni istinski afiniteti primaoca poklona. Ako neko voli prstenje, pokloniću mu prsten, ako neko voli seksi gaćice, potrudiću se da mu odaberem lep komad takvog rublja itd.
Ja sam, recimo, prema prstenju, srebru i zlatu potpuno ravnodušan. Ali zato nisam ravnodušan prema lepim košuljama, ili prema albumu Lepe Lane iz 1987. godine, koji mi fali u kolekciji.
Na prstenu bih se zahvalio iz kurtoazije, ali mu se ne bih iz duše oduševio, no zato bih skakao od istinske oduševljenosti, kada bi mi neko poklonio album " Uzeću ti meru " Gordane Adamov Lane iz 1987., koji želim., ili košulju finog dizajna.
:)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Znak paznje, zeli sigurno da ti kaze koliko mu znacis i koliko te voli. :) Moze se i shvatiti kao neka vrsta veridbe, da ti dokaze da je samo tvoj, da ne zeli nikog drugog, a ti sto ces ga nositi mu to uzvracas. :sweet:
Ajojjjjjjjjjjjj. :drama: :love: :lol:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by 2kune

:krezavi:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pa ukoliko u tom davanju prstena nije izgovorio prosim te ili hoces li ti ovaj vi mi ti da se udas ili ozenis za mene NIJE.
Ali ako jeste onda nas ne maj ovde nego lepo pozovi na svadbu :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne znaci... bar se nadam :|

kada sam bila sa deckom 2 godine poklonio mi je prsten, al je naglasio da to nije verenicki, vec kao neko obecanje, da kad zavrsimo fax i ako i dalje budemo zajedno i to hteli, da cu dobiti pravi verenicki :pinknaocari:

love fulls :sigh:

sada nosim oko vrata prsten koji mi je devojka dala. njen je, nije kupljen za mene, ali se meni svideo..

verenicki prsten je valjda nesto posebno, to se naglasi.. sa nekim pripremljenim govorom, tipa

" nikoga kao tebe dosad nisam voleo/la i ti si prva osoba sa kojom sebe vidim i kroz 15-20 godina.. a za posle cemo videti" :smeh:
By dukkehjem
jao koliko su te stvari oko prstenja i svega blah... ne ovo morganovo, nego to, kao volim te ovako i onako :drama: sad bas pomislih da bih ili crko od smeha il bi mi bilo debilno u takvoj situaciji
Korisnikov avatar
By dharmox
A zašto, duke?
Ja bih voleo da me zaprose sasve prstenom, još nikad nisam dobio prsten. Znam da bih umreo od smeha, ali svejedno... :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by dukkehjem

jao koliko su te stvari oko prstenja i svega blah... ne ovo morganovo, nego to, kao volim te ovako i onako :drama: sad bas pomislih da bih ili crko od smeha il bi mi bilo debilno u takvoj situaciji
dukke

Slika

aj se verimo, volecu te, ljubicu te, mazicu te, pazicu te, dok me ne zaprosi Hearty :awesome:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Originally posted by horus.

bas me zanima koji mozgovi su glasali pod 1... :maca:
upravo to! :piski:

kakva crna veridba?
to je samo poklon...
hteo je da ti pokloni nesto i opredelio se da to bude komaT naKITA. :P
Korisnikov avatar
By *deni*
Upravo tako, a pošto sam persona koja , kada je neko ujede za srce, ne poštuje pravila lepog ponašanja ( koji nalažu da se poklonu u zube ne gleda i da se poklonjena stvar ne traži nazad etc. ), tražim taj prsten nazad i nazad ću ga i dobiti, ne zvao se ja Daniel Deni Pinter.
:dancing:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
:cigareta:
nemoj da si selja, ostavi coveku nakit!
uzimala, davala na pljugama spavala... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma i to što kažeš...
Voli sirotinja da se kiti tudjim stvarima... Neka ih....
Poslušaću te , Milojko, to je poenta.
:)
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
^ al to vise nije tvoj prsten ako si ga poklonio. :wundy:
ili gresim? :P
reci mu koliko si ga platio pa nek ti vrne novce! :zacepi: :P :D
kekekeke.
poslusaj me... :tungi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!