Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by J...
Originally posted by Dinjolina

Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
To je ruzno reci,ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim :D

Vidis Dinjolina, ti kad kazes ovako nesto uopste ne razmisljas o tome kako bi se ta Marija osecala kada bi cula ovo ili mozda procitala ovde na forumu. Ti si nju prakticno ovde nazvala muskarcem bez penisa. Zar ne mislis da je to uvreda?

Moras biti svesna da sve sto napises ovde na forumu isto je kao da si izgovorila pred stotinama ili hiljadama ljudi jer ko zna koliko ce ljudi ovo procitati. Potrudi se da iznosenjem svog misljenja nikoga ne uvredis.

Razumes? :maji:
Dakle, Dinjolina je Mariju praktično ovde nazvala muškarcem bez penisa, drugim rečima sugerisala je da je Marija FTM transseksualac. Zašto bi takvo njeno viđenje Marije bilo uvredljivo? Zašto je uvredljivo biti FTM?
By J...
Zato sto Dinjolina nema pravo da nekome namece identitet samo na osnovu toga sto NJOJ tako izgleda. Ako Marija tvrdi da je strejt zena, to treba i ispostovati, zar ne?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zbog upotrebljenog registra u kombinaciji sa cinjenicom da se marija deklarise kao strejt zena

:D

razumem te, samo nije sada to u pitanju
Korisnikov avatar
By Mariška
^ Right.

:sesir:

Edit: Ovo se odnosi na oba gornja posta, i onaj od J..., i onaj od hlevdije.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja bih pre izabrala butch ženu, jel to znači da sam strejt? :cobanica: :bubbles:
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Cek,cek,zato sto sam gej trebam razumeti sve i svakog ko je gej?
Pa valjda imam pravo na personalnu diskriminaciju(oh,da,ne rasnu,versku,polnu,nego hocu kakim necu kakim princip).
Ovde NE referiram na butch zene.Ima ih zaista divnih. <3
Direkt upirem prst na doticnu pevacicu,koja je poooo moooom misljenju....kako da se izrazim a da bude politicki korektno?Ruzna?Butch zena je zena koja naginje muskom stilu.Naglasak na stil.
Opet,po moooooooom misljenju,gore pomenuta ima konstituciju lica kao muskarac.

Ogradicu se utoliko da ona nije prototip butch zene.I naglasicu da ja povrsno pisem postove,samim tim sam eto,moguce je,promasila tok sopstvenih misli u ime zurbe.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
slušaj, dinjolina, kad te budem dohvatila ima sve to da progutaš. kroz nos.
I MI RUŽNI SMO LJUDI!

al' fakat niđeveze. objasniće ti neka pametnija, valjda.
By dukkehjem
ja sam muskobanjasta tetketina, dakle butch :bouncy:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Mariška

Marija Serifovic?
Gah.Videla je uzivo.
To je ruzno reci,ali sto se odricati muskaraca ako ces nju izabrat?Samo u jednom 'artiklu' je razlika medju doticnim :D
Ali Marija ima puno love :sladoled:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by dukkehjem

ja sam muskobanjasta tetketina, dakle butch :bouncy:
znaci nisi mi vise muz, sad si mi zena? :giggle:

ultra carice :lol:

ot: zasto se na ovoj temi iznova i iznova moraju objasnjavati oni tripovi "sta ce mi butchica pored muskaraca"? :doh:

novajlije, idite par strana u nazad kad ulazite na temu.
By J...

Cek,cek,zato sto sam gej trebam razumeti sve i svakog ko je gej?
Ne nego zato sto si (pretpostavljam) ljudsko bice trebalo bi da se potrudis da razumes druge ljude. Samo sto to sad nema veze s temom.

Pa valjda imam pravo na personalnu diskriminaciju(oh,da,ne rasnu,versku,polnu,nego hocu kakim necu kakim princip).
Ovde NE referiram na butch zene.Ima ih zaista divnih. <3
Direkt upirem prst na doticnu pevacicu,koja je poooo moooom misljenju....kako da se izrazim a da bude politicki korektno?Ruzna?Butch zena je zena koja naginje muskom stilu.Naglasak na stil.
Opet,po moooooooom misljenju,gore pomenuta ima konstituciju lica kao muskarac.

Ogradicu se utoliko da ona nije prototip butch zene.

Ti imas pravo da kazes da li se ona tebi svidja ili ne i onda tu da stavis tacku. Nemas pravo da kazes da po tvom misljenju ona ima lice kao muskarac i zbog toga je ruzna. To je isto kao kada bih ja rekla - meni se ti ne svidjas. I tu treba da zavrsim. A ako bih nastavila nesto u stilu - meni se ti ne svidjas jer imas veliko dupe i mislim da si ruzna (ovo je samo pretpostavka :peace: ) - e to je vec uvreda.

Vidis li sad gde treba da se zaustavis pri kritikovanju?

I naglasicu da ja povrsno pisem postove,samim tim sam eto,moguce je,promasila tok sopstvenih misli u ime zurbe.

Pre bih rekla da ako zuris to znaci da se uopste ni ne cenzurises vec je kod tebe po onoj poslovici "sto na umu to na drumu". Mozda prvo malo da razmislis pre nego sto nesto napises ili izgovoris?
Korisnikov avatar
By Atinaa
Ja sam prava femica :) ali volim butch devojke :)
Korisnikov avatar
By Anci-$
ja sam butch mada sam na granici sa andro, volim femme
Korisnikov avatar
By Darling
^ Joj... Manite se te klasifikacije po nacinu oblacenja, ne pije vodu...
Korisnikov avatar
By Darling
Evo, Starka ce, ja ne'm zivaca nesto.... :trep:
Korisnikov avatar
By starsailor
a ne hvala. mora mene neko da zameni. dosta sam se ja igrala sa decom :ccn:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!