Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Hton
16. jula je premijera u beogradu :hyper:
Ja pre tri minuta pokupih na TV-u ( City ) da je premijera u BG 15.07.2009.

I to dve projekcije od 18 i 21h...

Ja sam tamo u svakom slucaju.... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odgledah upravo i... :nesiguran:

Nisam citao knjige (iako planiram), ali filmovi gube na kvalitetu.

Prva 3 dela su mi bili fantasticni, pogotovu 3. :love:
Posle toga nekako kvalitet opada... 4. deo smooooor... 5. pomalo bolji i uzbudljiviji... dok sad ovaj opet muljav!

Mozda je sama spisateljica, kao i svi ljudi vezani za Harry Potter franshizu, sve to zbrzali i komercijalizovali, kad su videli da mogu milione/milijarde da izmuzu iz toga.

Najveca primedba na poslednji deo jeste to sto traje vise od 2 sata... a nista se u sustini ne desi... se smrti Dumbldora na kraju, sto je donekle i ocekivano!
Koliko je najavljivano kao mrachnije i uzbudljivije od prethodnih delova, nimalo nisam impresioniran.
Vecina filma se svodi na neke retardirane teen humor i ljubavne scene!

Mozda je nedostatak to sto je previse razvuceno, te vise gubi smisao.
Trilogija uvek ima najvise smisla... kao Lord of the rings :love: !!!
Tu su me i knjige (koje sam procitao posle filmova) odusevile, kao i sami filmovi.

Film i pored svega toga ne mogu da hejtujem, jer sam zavoleo likove... i zelim da odgledam poslednji deo svakako... kao i vecina ljudi verujem... te jos jedan vise razlog sto uopste vise i ne moraju da se trude.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Dr. M

Jbg, ne znam...jos nisam sredio utiske u potpunosti... :neznam:

Sa jedne strane, bolji je od svih prethodnih delova ( efekti, sminka, kostim... ) ali sama radnja je diskutabilna...

Uporedjujuci sa knjigom, blago receno, radnja je iskasapljena...

Ali zato scene borbe i uzdizanja mracnih sila.... :hail2:
Korisnikov avatar
By Paki
Hari Poter i gej finansijska magija

Zvezda filmskog serijala o Hari Poteru Danijel Redklif dao je veliku novčanu donaciju američkom projektu podrške LGBT tinejdžerima koji pomišljaju ili su skloni samoubistvu. Redklif, o čijoj se seksualnosti često polemiše u medijima i čime je on oduševljen, je takođe snažno osudio homofobiju.

http://tinyurl.com/nvrwtf

:)
Korisnikov avatar
By kolepg
Najbolji film do sada, iako je, naravno, knjiga mnooogo bolja
Korisnikov avatar
By Hton
Premijera Hari Potera i Darova Smrti (prvi deo) je 19.novembra. Bice 3D projekcija! :yay:
Korisnikov avatar
By Hton
MTV has revealed that the first clip from Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 will be revealed at the MTV Movie Awards this Sunday, June 6th at 9 PM ET:

The MTV Movie Awards have a long-established history of bringing you sneak peeks of highly anticipated upcoming flicks, and this Sunday's show is no exception. The star-packed show hosted by comedian Aziz Ansari will feature an exclusive, never-before-seen clip from "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1," the first half of the epic two-part finale in the "Potter" film series, which will hit theaters November 19.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
prve 4 knjige su odlicne.
mogla je da stane sa pisanjem posle 4. dela al je shvatila da joj trebaju pare pa je brze bolje dopisala jos 3 dela.
dobro je i njih uklopila i navukla na pricu ali se vidi promena u pisanju i nesklad u kolicini informacija... ali dobro knjige su dobre. :)

filmovi? paaa... 1 i 2 su dobri, barem meni. poslednji deo me je prijatno iznenadio. ostali su za :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sreća sreća raaadooost... :cheer: Jedva čekam!
Korisnikov avatar
By Hton
Snimanje je zavrseno, granica dva dela je definitivno odrajen, sada cekamo. :)
Korisnikov avatar
By zachary85
Veliki sam ljubitelj knjiga, ali nisam ravnodušan što se tiče ekranizacija istih. Po meni filmovi idu uzlaznom putanjom, dok šesti nastavak stagnira. Najbolji je The goblet of fire, a nabolja scena, završnica The order of the phoenix :)

Veoma se radujem sedmom nastavku, koji će biti predočen u dva filma, mada ne vidim razlog za podelu.

Inače sedmu knjigu sam čitao sa oduševljenjem i smatram da je najbolja od svih, što i treba da bude, s obzirom da je poslednja. U svakoj knjizi tek se na kraju dogodi neka akcija, a u sedmoj akcija kreće od samog početka. Nadam se da će tako biti i na filmu.

Slažem se sa konstatacijom da su prva dva filma pomalo bila dečija.

I da, Voldemort ( i lik i glumac ), moj duboki naklon :)
By loreenche
zachary, moje neko stanoviste je da je film podeljen kako bi mogli objasniti sve ono sto nisu stigli u prethodnim knjigama... Kako se u 2 sata ne moze objasniti sve sto je ostalo neobjasnjeno, a kljucno je za zavrsnicu. Mundungus Fletcher se ne pojavljuje nigde pre, a kljucan je u pocetku sedmog dela. Jedva cekam da vidim kako ce da ga predstave xD Zatim, neki Horcruxi (Rowena's cup) nikad nisu bili pominjani, pa im treba vremena, da prakticki peti i sesti film PROSIRE u sedmom :)
Korisnikov avatar
By Hton
Najvise iscekujem scene sa Voldemorom, trbalo bi konacno da ih bude puno. :klap:

Bas me je iznerviralo sto su izbacili gomilu Voldemorovih secanja u sestom delu...
Korisnikov avatar
By Hton
Deathly Hallows trailer to debut online Monday, June 28th at 7 PM ET

:hyper:
Korisnikov avatar
By Hton
Ovaj film ce biti savrsen!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love:

''

:yay: :vestica: :hyper: :dina: :love: :yay: :vestica: :hyper: :dina: :love:
Korisnikov avatar
By poison
Sreca, sreca radost, sreca uzivancija.....
Uh, uh, uh, ne mogu da docekam....
Uh, uh....polako....disi duboko...smiri se....
Ahem, jako puno ocekujem od ovog filma, da li sam luda?
Same ekranizacije knjiga su imale uspona i padova....sada zaista ocekujem da ispune ocekivanja i cak da ih premase...

:nestrpljivko:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Jao jeste, i ja sam veliki ljubitelj HP-a...Mada sam razočarana ekranizacijom knjiga skoro svakog dela, izuzev prva dva koji su zaista verno odrađeni. I GOF, dosta toga je preuzeto iz knjige i odrađeno kako treba, volim ovaj deo.

O da, jedva čekam prvi deo sedmog dela! :hyper: Čini mi se da nećemo biti razočarani...
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Ja mislim da ekranizacija bolja od knjige ne moze bolje da se odradi, ali mislim da ce 7mi deo da bude bolji od prethodnih.

rece manijak koji ga je citao 565656568586 puta

^_^
By loreenche
Manijace koji si ga citao x puta. Stvarno me iznenadjuje tvoja izjava. Ekranizacija je mozda bolja kada se "desi". Ali pre ekranizacije, ljudska masta je neverovatan izvor "solo-ekranizacije". Osim toga, knjige su y puta sadrzajnije, i iz njih se fantazijama moze docarati apsolutno sve. Ja licno, cu da navedem samo primer Voldemorta, kojeg sam iz opisa u "Goblet of Fire" potpuno POGODIO. :D

Toliko... Ulazi famElija, moram da gasim forum :)
Korisnikov avatar
By Hton
poster :love:

Slika

evo i poredjenja prvog i poslednjeg.

Slika
By loreenche
Samo pise HP7?

Very very very surprised... :(
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!