Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
bankar
model
modni kreator
glumica
sportista, ne mogu da navedem tacno koji je sport u pitanju, posto ih je bilo vise..
eto, to je odprilike nesto cime sam htela da se bavim, bila sam bas svestrana :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
htela sam da budem modni kreator, ali to vec u drugom delu osnovne skole...

kad sam bila bas bas klinja, htela sam da budem vitez....onda je moj OCD ucinijo svoje, pa sam htela da budem prodavacica u trafici jer je tamo sve lepo slozeno po vrstama, i zatvoren si u tom malom prostoru, dovoljnom za tebe...a oko tebe red....
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja se ne secam da sam ikada zelela da budem ista in particular, ali bih rekla da mi se zelja ispunila :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao. Chajldhud. <3
Sekla sam se na "Dosije Iks" i zivotna zelja mi je bila da budem Dejna Skali. Verovatno mi je ona ujedno bila i prva celebrity crush kog nisam bila svesna. Eh. :sigh:
Secam se da sam bila mnogo zaljubljena u jednog decaka iz odeljenja, sa kojim me je zblizila ljubav prema seriji. Naravno, on je bio Molder, a ja Skali. <3 Cak smo pravili i one FBI identifikacije, i terali roditelje da ih plastificiraju ne bi li bile sto autenticnije.

:lol:

Slika

Pored Dejne, lozila sam se na sve policijske serije, i obozavala one retke zenske likove. Bas se secam jedne, bila je dzindzer, sa pegicama, ali uuuuzasno ruzna. Zaista ne znam sta sam u njoj videla.

Enihau, zakljucak je da sam zelela da budem opasna cica policajka i borim se protiv nepravde. :hvala:

Kasnije me drmala i zelja da budem arheolog i turisticki vodic ali me je brzo proslo.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kad sam bila mala govorila sam da cu biti domacica, kao mooja baba. :smeh:
Onda sam sazrela, pa sam presla na djubretare. :lol:

A opsesija mi je bila da operisem lutke i plisane igracke,prvo ih isecem po sred tibe, operisem i izlecim, dam koju injekciju, zasijem koncem i tana-na-na. :hvala: :lol: Mama je pitala doktora sta mi fali kad svaku lutku isecem, lecim i zasijem, rekao joj je- Sve je odlicno, samo mislim da ce biti krojacica ili lekar. :smeh:
Korisnikov avatar
By Cupava
fudbaler... :)
pa astronaut... pa patolog ... :)
Korisnikov avatar
By Dmaki
vozac zutog americkog taxija XD

pa hirurg :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Advokat, oduvek sam bio naporan.
A nešto kasnije, pošto sam zavoleo antičku istoriju, arheolog.
Korisnikov avatar
By zachary85
Kada sam bio mali želeo sam da budem onaj ko otvara i zatvara zavesu u pozorištu.
I želja mi se ispunila, pošto sam se nekoliko godina bavio amaterski glumom.
Možete li zamisliti moje zadovoljstvo dok sam to radio? :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by zachary85

Kada sam bio mali želeo sam da budem onaj ko otvara i zatvara zavesu u pozorištu.
I želja mi se ispunila, pošto sam se nekoliko godina bavio amaterski glumom.
Možete li zamisliti moje zadovoljstvo dok sam to radio? :)
Lepa prica... ^^

Kada sam bio mali hteo sam da budem direktor... :D To jos uvek planiram, samo sto sam preimenovao u samostalni preduzetnik...
By Swanheart
:misli:

uuuuuum

ne secam se da sam imala neke "zelje" sta cu da budem kad porastem:sniff:
Korisnikov avatar
By spliff
hteo sam da porastem
:lood:
ne setjam se da sam imao ambicije u vezi budutje profesije
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Witch Princess

Jedini san mi je bio ( i dalje je :) ) da budem celebrity :zvezda:
Da li neko ovde ko se eventualno bavi psihologijom moze da mi da odgovor na jedno pitanje?
Imam utisak da je zelja za bivanjem poznatim mehanizam odbrane koji mnogi gayevi razvijaju zbog cinjenice da ih drustvo osudjuje. Cini im se da ako su celebrity-ji mogu drugima da kazu: "Ja sam gay, al' sam celebrity, a koji si ti kurac?"
Medjutim, nisam naisao na neko konkretno istrazivanje na tu temu...
well, ja mislim da bi bilo kul da marija serifovic ili milan stankovic nekome tako odbruse, ali oni (i slicni celebrityji) nisu ni za to sposobni. :roll:

no, ima dosta overachievera medju pederima, sto moguce ima veze s internaliziranim osjecajem manje vrijednosti, koji je prilicno tesko potpuno izbjeci u heteronormativnom drustvu.

OT: prvo sam htio biti arheolog (nakon sto sam odgledao 'raiders of the lost ark', naravno :D ).
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad sam bio jako mali, hteo sam da radim u trafici. :smeh: To zbijeno blago sarenisa jako me je privlacilo.
By therealrocknrolla
VATROGASAC
Lozila sam se na crvene kamione.
A htela sam jos da budem i:
- nindza kornjaca
- mocni rendzer
- trgovac
- olimpijski sampion u plivanju
- rok zvezda
- filmski producent
- kecerka.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
patolog

I see dead peple :gotika:

al onda sam shvatila da prvo godine i godine treba da izgubis na bavljenje zivim osobama :fancyklap:
Korisnikov avatar
By fica
Genijalna tema :rotflmao:

Ja sam kao mali imao ideje da budem detektiv, kuvar, vozac autobusa, veterinar, arhitekta, postar...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!