Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By stau
Ма ко луд сам да са хрчцима трошим време. Дош'о и отиш'о. Ај уздравље
Korisnikov avatar
By Stripi
Štetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zato sto ima najmodernije monahinje na svetu.

Slika
By Gay Dude
E 2kune i Stripi ajde lepo prestanite da provocirate sa tim debilnim temama! Svaka vasa tema ima svrhu da glorifikuje hrvatsku a da kalja ugled Srbima i Srbije!! Sta ste vi umislili da ste? Ajde lepo M'RS u hrvatske gay sajtove! Sta ste se zalepili za ovaj? Ne volite Srbiju i Srbe a na nasem ste sajtu-bitange jedne!!!
Korisnikov avatar
By Pipin
Zato što ima Sandyja stoput više neg rvacka...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Gay Dude

E 2kune i Stripi ajde lepo prestanite da provocirate sa tim debilnim temama! Svaka vasa tema ima svrhu da glorifikuje hrvatsku a da kalja ugled Srbima i Srbije!! Sta ste vi umislili da ste? Ajde lepo M'RS u hrvatske gay sajtove! Sta ste se zalepili za ovaj? Ne volite Srbiju i Srbe a na nasem ste sajtu-bitange jedne!!!
ovaj, chini mi se da je vishe nacionalno-opterecenih tema otvorio Sheytan (k'o Albion na Gay.hr-u) nego 2kune, pogotovo ne Stripi.
samo toliko o temama........ da sad ne ulazim u ostale klevete iz citiranog posta..........
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Gay Dude

Још један страни провокатор и сорошевско ђубре који не уме нити да пише о Србији а камоли да је дефинише без да спомене Хрватску... :odbij:
Само да би поставио антисрпску тезу да Србије уопште неби ни било да нема Хрватске и да Србија уопште није квалитет сама по себи. :kragi:
Али неће то да може! Не на овом форуму! Ту чувам ја и сваким својим постом доказујем да је српство осебујна квалитета само по себи!!! :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Pipin
wow kuna nam se razgoropadila i to još na ćirilici :giggle:
eto da i u srbiji sertifikati nečemu služe.
napred našiiiii...! :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By 2kune
oooo, pipine mali, zašto nosiš tako karolinško ime kroz vizantijski kulturni krug? :maji:
to je neka pokora? :pervert:
Korisnikov avatar
By Vel boy
mozda je igra rijechima sa pipanjem. pipin voli da pipa. :eureka:
a nije da se i Franci, shta li vec, nisu onomad pipali i prcali s ljudima iz vizantijskog miljea. :misli:
Korisnikov avatar
By 2kune
kada velebilje raste van utabanih srpskohrvatskih kolotečina počesto se pretvara u banalan korov... :vogue:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Seksi Srbe, Beograd i Novi Sad. I Čedu Medu Jovanovića.
SRBIJA!
Korisnikov avatar
By Pipin
Daklem, repetiraću još jedared - nisam mali! :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:

A ovo drugo... Pa jeste, volim da vaćarim. :dude:
Korisnikov avatar
By Pipin
Jebote, ala ste lajavi, ne mogu da vas stignem.

Ja jednom, vi triput! :durenje:
Korisnikov avatar
By 2kune
pa ovo i jest tema o srpskim vrednotama... :D :D :D
to jedan mali karoling ne može shvatiti... :cookie:
Korisnikov avatar
By Vel boy
dvichak,
ja cvijet lovorov
a oko mene korov
pushtam krike, gushi me
a dvichak iz daljine ljubi, pardon, njushi me. :vogue:
Korisnikov avatar
By 2kune
što njuši? pače, i zapišava... :kuca:
By Hans
Srbiju niko ne mora da 'osvaja'. S obzirom na to koliko STVARNO radne snage imamo i kakve su trenutne okolnosti, ne bi me chudilo da se jednog jutra probudim i vidim da je dosao neki sheik koji govori na televizijama da nas je kompletno kupio. Vrlo moguc scenario. Mozda nam on sagradi metro i renovira Narodni muzej. :)
By Gay Dude
2kune, imas li jos nesto da dodas.... Dela govore vise od reci :awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
Delo je slovenska tiskovina... :neznam:
A po tvojem pisanju u ovoj temi zaključujem da Srbija ima samo jednu ali vrijednu pojavu vrijednu osvajanja: mene :sunce:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, ne odustajem ja od tebe... :piski: tebi je pomoć daleko potrebnija nego suhoj dalmatinskoj šikari... :andjelak:
Korisnikov avatar
By Vel boy
poslat cu ti vitra onog :giggle: da ti preusmiri mlaz te pishake tebi u lice :njanja:
Korisnikov avatar
By 2kune
eto... kako suhoparno odbijaš tuđu pomoć... pravi ponosni balkanac... :nono:
Korisnikov avatar
By Vel boy
dobro je dvichak shto si na shali. dobro za tebe. :ugriz: :)
Korisnikov avatar
By 2kune
ali ja sam mrtav ozbiljan... :sarana:
Korisnikov avatar
By Vel boy
mrtav ozbiljan kanda u tom sanduku mrtav? :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!