Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
"Колективно несвесно је према Јунгу, најстарији, најдубљи и најутицајнији слој психе, који представља духовну ризницу наслеђеног искуства предака, датог у облику урођених предиспозиција за одређен начин човековог доживљавања и реаговања на околину. Колективно несвесно је универзално надлично јер сви људи, без обзира на историјску епоху или културу, имају приближно исто колективно несвесно што је темељ целокупне надградње личности. Ово надлично несвесно може бити ирационално и деструктивно ако је занемарено и несхваћено, али се у њему налазе и многе највише вредности и драгоцено духовно искуство и мудрост генерација предака које је вековима таложено. Структуру колективно несвесног чине његови елементи – архетипови."

by wikipedia...

elem, koliko kod sebe vidite to kolektivno nesvesno?

ja npr., nikako ne mogu da se otresem u potpunosti religije, iako se kunem u logiku i nauku... :sniff:
Korisnikov avatar
By 2kune
mene više zanima postoji li kolektivno svijesno i kako do toga doći... :hamlet:
Korisnikov avatar
By horus.
^that's not fun... posle toga bi verovatno sledila katarza + kolektivni suicid... :sveca:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by horus.

ja npr., nikako ne mogu da se otresem u potpunosti religije, iako se kunem u logiku i nauku... :sniff:
Homo religiosus je najstariji arhetip po Jungu-poenta: nikada je se neces otresti!

:evilgiggle: :evilkiss:

Kolektivno nesvesno je genetika po mnogim psiholozima, i onim religioznim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Citao Dinamiku nesvesnog i tesko da nesto razumeh:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By horus.
sad smo bas hton i ja kopali i nasli smo jeroticevu interpretaciju junga... kontam da je jerotic razumljiviji od samog junga... :hmm:

nasao sam dinamiku nesvesnog na netu u pdf-u, al' na 'rvackom...
Korisnikov avatar
By Loni
A postoji li i individualno nesvesno?
Primamljivije mi zvuči.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne vidim ni kolektivno svesno ni kolektivno nesvesno, a ni drugi to ne vide u meni.
Vrlo mi je drago zbog toga.

Prija mi moja umobolnost i ne bih je menjao.
Korisnikov avatar
By Madonna
nedostaju mi horus i hton da se vijaju po forumu i udruženim snagama sikću na hejtery
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!