- 09 Jun 2010, 04:30
SEXY PRICA U IME STRAP-a! Viva la Strap-On!
Sedim u svojoj fotelji i pišem, slušam „Addicted to you“, te reči od Waldeck me podižu, raspoložena sam za tebe, za dobar provod, da možda odemo negde, da izađemo među ljude kako bi merili hrabrost naših dodira. Osećam da me preplavljuješ sa željom da se prepustim strastvenim zagrljajima i telesnoj požudi. Jače je od mene, osećam puls između nogu, znam da si tu u blizini, nadam se da ćeš ti biti ta koja će prva prići, želim da ti prva posustaneš i priđeš mi. Neočekivani dodir tvojih nežnih prstiju koji su tek blago poput povetarca se naslonili na stranici mog vrata me je bacio u ambis. Takva reakcija u stomaku mi je zatvorila oči da te jače osetim. Osetila sam te fizički, taj prvi dodir posle toliko dugog iščekivanja je kao udar elektriciteta. Snaga moje želje da vodim strasnu ljubav sa tobom tog trenutka je gađalo moje srce da poskoči. Prsti su mi ostali paralisani na tastaturi, i onako zatvorenih očiju čekam da napraviš sledeći potez, umirila sam se u tom iščekivanju i osećam snagu u mom nategnutom disanju. Tvoji prsti su se spustili nežnije oko mog vrata. Držala si me tako želeći da umiriš moje disanje, ili pak pokreneš svoje da prati mene. Kada pomislim da sam uspela da te izbacim iz sistema misli dok pišem samo za tebe, posle takvog dodira znam da sam nadjačana. Slatki hormoni reaguju na tebe, ne mogu protiv sebe, ne želim ni da pokušam da se opirem tom procesu, ... ali želja je prejaka da je postala nepoznata i mami me u nepozato da otkrijem sa tobom šta sve želja za nekim može da uradi, kuda da odvede, sa tobom želim da odem na taj put...oduvek me je nepoznato privlačilo, a ovo je još najslađe. Bez straha predajem se osećanjima, čak šta više, želim da je što luđe, želim da igram sa vatrom u sebi.
Tvoji prsti su me polako hipnotičkom moći spustile da se naslonim na naslon fotelje. Otvorila sam oči i ugledala te kako stojiš ispred mog vidokruga. Pogledala sam te u oči i videla da me želiš koliko i ja tebe. To me je još više osvojilo. Pod kontrolom te energije koja se nadvila nad nama, rukama sam počela da te zovem da mi sedneš u krilo, da mi pritisneš predeo butina koji se sve više grejao na pomisao da vodim ljubav sa tobom. Htela si isto, čak si me pretekla i sama se namestila u mom krilu želeći da sediš tako na meni samo u gaćicama i uskoj majici. Tvoje šake su našle moje i držala si me za ruke dok se nisi ugnezdila u mom krilu. Gnjavila si moje prste u svojima i namestila moje šake na tvoja bedra. Kroz misli su mi prošle toplotne struje, opila si me...sada te stvarno želim onako iskonski i primalno u isto vreme.
Polako si povela moju ruku ispod tvoje majice i odvela sve do tvoje desne dojke. Osetila sam pod prstima glatkost tvoje kože i lepu dojku koja je ispunjavala moju šaku. Stegla sam lagano dok si uvela i drugu šaku do tvoje leve pune dojke, tada sam opustila blagi stisak i mazila tvoje grudi osluškujući kako ti se bradavice krute pod mojim dodirom. Stavila si svoje šake na moja kolena i jako suptilno pritisla svoju guzu na moje prepone. To je trenutak kada vladaš nadamnom, pratim te tiho da ne probudim dete koje spava (u mojoj glavi). I am overpowered! Mazila sam ti grudi sve dok se nisi upustila u prigušene zvuke uživanja. Gužvala si moju pižamu koja se sve više spuštala sa mojih kukova sa svakim tvojim pokretom dok si vršila pritisak na moje prepone i krilu. Ja nisam nosila gaćice, i ti si to znala kada si posegnula rukom iza sebe da proguraš ruku preko ruba moje pižame. Ušla si u topli mrak, tamo gde su moje prepone gorele u vatri dok si me trljala guzom u želji da me napališ i zavedeš. Osetila sam sa svakim tvojim polukružnim pokretom kukovima u mom krilu kako mi nešto raste iznutra. Pridigla si se u pravom trenutku i opkoračila me frontalno, povukla si moju pižamu nadole koja je ionako već ogolila moje telo. Stavila si prst u svoja usta, oblizivala ga i gledala me kako se mučim dok te žudim svim porama. Gledala sam u tvoje usne koju su se zacrvenele i kako klize uzduž tvog prsta koji je bio prekriven tvojim usnim fluidima, sijao se taj prst u mojim očima. Spustila si ga do tvojih gaćica u potrazi za svojom vlažnom malom vrelinom međunožja. Videla sam kako se prst snalazi iza tkanine tvojih gaćica, našla si svoje stidne usne i sada dražiš svoj klitoris. Prstić je išao kružnim pokretima po tvom klitorisu. Jako sam se uzbudila, peklo me je iznutra sve, gorela sam za tobom, htela sam tada odmah da te uzmem životinjski, ali nisam smela...nisam se usudila da pokvarim užitak tog slatkog bola i užitak neočekivanog što dolazi. Bila je to tiha vatra koja me je držala da istrajem duže. Tvoj pogled se nije pomerao sa mojih očiju. Gledala si me i davala si mi ovaj poklon voajerstva. Gledala sam te nazad i tek polako uz mali napor počela da vidim sebe u tebi, da vidim šta mi tvoje oči poručuju. Bila si dobra prema meni, tvoje oči su mi govorile da želiš da budeš moja, da želiš da mi se daš i da jedva čekaš da preuzmem inicijativu. Osetila sam taj poriv u sebi. Želela sam da tvoja trenutna dominacije se pretoči u moju u sledećem spoju. Videla sam to u tvom skrivenom osmehu. Dirala si se uz jače uzbuđenje, pomerala u širem pokretu, a onda si podigla stopalo na jedan naslon fotelje. Tako si se pibližila meni i mom licu. Moje lice je bilo jako blizu tvojih gaćica i gledalo je na vlažan prstić koji te je mazio i pripremao za trans. Mučila si me ovim postupkom. Videla si to i sagla se da priljubiš vlažne usne na moje uzavrele nabubrele crvene usne. Osetila sam tvoj jezik kako je razmakao moje tople usne i našao moj mišić. Instantno sam osetila kako nam se jezici vole. Klizili su polako u transu jedan preko drugog, kao blago rvanje u toplom i mokrom. Ispustila si tvoj „Mhmm..“ dok si me ljubila i ja sam bila zauvek osvojena. Morala sam da zatvorim oči. Odmakla si se za trenutak, dopalo ti se kako reagujem na tebe, a onda si mi dala tvoj prstić iz ribice, koji sam primila omamljeno. Vrhom tog prstića si nacrtala ivice mojih usana i ugurala u usnu toplinu koja je pokupila sve sokove tvoje intime sa kojim si me pričestila.
Tada si odlučila da mi skineš majicu na bretele i otkriješ moj torso. Poljubilla si mi vrat, spustila se na kolena i sasvim odstranila donji deo odevnog predmeta. Raširila si mi noge, stiskala bedra svojim šakama i nestala u mojoj.... Osećala sam kako tvoj jezik draži moje stidne usne, kako klizi po njima gore dole i kako vrh tvog jezika provocira moje usnice. Opustila sam se u mislima, htela sam da me nadražiš dok se ne uzdignem da te položim na pod i imam svoj ples sa tobom. Osetila sam kako me tvoj jezik otvara, bila si na ulazu i bila si na klitorisu kao *hot chocolate*, topla i slatka. Osetila sam nadmenost kako me osvaja, lizala si me sa sigurnošću tako znalački kuda me vodiš. Tvoj jezik me je doveo do želje da te uzmem sad i odmah, da ustanem i da te osvojim celim svojim telom, da uđem u tebe najdublje što mogu. Želela sam tu moć!
Opet si me presrela na tom putu,...kao da me čitaš svaki put, ne znam da li želiš da me zbuniš ovom ljubavnom igrom ili samo da mi udovoljiš do određenog trenutka, da pomeraš moje granice i onda da me pustiš da te uzmem na moj način. Dohvatila si harnes i dildo koji je tu ležao u neposrednoj blizini spreman. Nisam to znala. Gledala sam te u divljenju i iščekivala sledeće. Gledala si me sa puno ljubavi u očima i počela da nameštaš dildo na meni. Pratila sam tvoje prste koji su nameštali kaiševe na mom telu, kako si stezala i kopčala stranice. Cimnula si me par puta da osiguraš kaiševe koji su bili pripijeni uz moju vrelu kožu. Navukla si klizavi perzervativ i šakom izmasirala dildo stežući ga čvrsto. Stavila si mi ruke oko vrata i opkoračila. Uzela sam dildo u svoje ruke i počela da ga trljam polako dole-gore masirajući da se ugreje. Dok sam trljala, osetila sam tvoju vlažnost i kapljice koje su pale na moje ruke. Pritisla si svoje grudi na moje, tražila sam te pogledom. Tvoj pogled je umirivao moj tako mirno i tako pohotno. Znala sam da me imaš pod svojim čarima.
Spustila si se polako na dildo. Ušao je u tebe, stegla si me držeći me za glavu što bliže tvom vratu. Uzdah je bio dubok... Htela si da me tucaš tako, da me skroz preuzmeš pod svoje i razgališ da namam kud, osim da se povinujem tvom davanju. Uzimala si dildo sve više u sebe, kao da sam mogla da osetim kako tvoja unutrašnjost steže moj nastavak. Osećala sam da me stežeš, da me masiraš, da me „muzeš“,....kao da želiš da moje mleko poteče za tobom, da svršim duboko u tebi, da ubacim večno seme. U čvrstom zagrljaju dok sam te držala, dok si me jahala, osetila sam da je vreme došlo... Tela su taman počela da se preznojavaju, pore se otvorile pri unutrašnjoj toploti koja je htela da pohita napolje kroz kožu. Osetih udar velike energije, nisam više mogla da primam tvoju inicijativu, znala sam da pretačeš u meni akciju. Osetila sam da je došao trenutak kada si se predala da te uzmem pod svoje i dala mi da nas vodim dalje. Ponesena tom energijom, u čvrstom zagrljaju sam te podigla dok si me stegla kao panda. Snaga se pobunila u meni, htela sam da te rasturim, adrenalin je proradio. Podigla sam nas sa lakoćom iz fotelje i spustila te na pod. Disala sam duboko, pogledala si me u odobravanju. Znala sam da me želiš životinjski.
Stegla sam zube, nagon se otrgao odmerenosti. Moji kukovi su se razigrali i u divljem ritmu sam utanjala u tebe. „Ahhaa...“ Izleteo mi je zvuk...Oči su mi se izoštrile, nozdrve raširile, zubi su se stiskali. Gledala sam te pravo u oči, tvoja poluotvorena usta su stenjala, nešto si htela da mi kažeš, ali nisi stigla od naleta mog celog tela koje je ulazilo u tebe. U ritmu sam se gurala i pritiskala na tebe sve jače i jače. Zabacila sam ti ruke iza glave i nalegla svom težinom tela na tebe, tucajući te do kraja, dokle god sam mogla da doprem u tebe. Osetila sam puls u tvom stomaku i neko kretanje; moj stomak se priljubio na tvoj i počeo je da kliza po mokroj koži. Zarila sam lice u tvoju kosu i zakucala tvoje ruke mojim šakama za pod. Propinjala sam se na kolenima sve dublje u tebe. Zov divljeg me je obuzeo. Takvu želju za nekim još nisam iskusila. U trenutku sam se uplašila da te ne povredim, ali je tvoje telo poprimilo u potpunosti liniju mog tela koje ga je pritiskalo. Disanje mi je postajalo sve teže i brže, srce mi je kucalo divljački. Misli su mi se gubile u ovoj extazi. Moje šake su oslobodile tvoje prikovane za pod ruke i one su me odmah zagrlile. Tvoje dahćanje mi je ovlažilo uvo koje je čulo prigušene reči ljubavi „Ti si moja ljubav,...volim te zauvek...zauvek samo tvoja...“
Moj trbuh je počeo da se trza, spazma mišića je imala lančanu reakciju. Osećala sam da moja vatra podiže temperaturu mog tela do maximuma. U ovoj agoniji osvajanja, brže bolje dosegnuh rukama da se oslobodim dilda koji je bio pričvršćen na meni. Duboko sam se zarila u tebi još jednom i oslobodila se. Pustila sam da ga tvoji unutrašnji mišići sami izbace iz tebe i dok je izlazio onako vreo kao beba koja se porađa, osetila sam kako je tvoj klitoris očvrsnuo baš kao moj. Pulsirao je pod mojim prstima koji su ga napali. Htela sam da te dovedem do kraja. Spustila sam usne do tvog klitorisa i čekala da mi svršiš usta. Tvoji prsti su se pridružili mojima na klitorisu. Preuzela si inicijativu da mi svršiš usta. Sada su moji prsti plivali u tvojim sokovima i zajedno sa tvojim prstima dirali tvoj nabubreli klitoris. Drhtala si mi, bila si blizu, moj jezik je upijao kao sunđer svaku tvoju novu aromu. Pila sam te žedno i gladno. Telo ti je dolazilo do kulminacije kako si me stezala slobodnom rukom za moju slobodnu ruku. Bedra su ti zatreperila, mišići počeli kontrakciju, svršavala si mi po jeziku,... po usnama. Obeležila si me! Popila sam te kao najlepše vino! Čula sam tvoj izdah i kako je tvoja šaka polako popustila, tako sam se ja polako dovela do tebe da te poljubim, da te poklopim mojim drhtavim telom. Kada je moje telo leglo preko tvog, mišići su nam se opuštali u slabim trzajima pulsirajući energijom koja je strujala. Pustili smo da novonastala fuzija uđe u naše kosti i bića.