Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kako vidite Hrvatsku?

Ustaška tvorevina, bila i ostala
10
13%
Još uvjek glavni neprijatelj Srbije i srba
1
1%
Uobičajeno spižđena balkanska banana republika
36
46%
Uz Sloveniju vodeća zemlja regije
17
22%
Prava demokratska država koja je već trebala biti u EU
7
9%
Prava demokratska država koja je već trebala biti u EU
7
9%
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kao tle na kome raste tamni velebit, đe živi lili, đe svira antenat, đe je zadar i takođe kao nešto što je izrodilo savršenstvo ali savršenstvo.
bravo :]
By Gay Dude
Originally posted by 2kune
Originally posted by Stripi

Zanimljivo jest da ti organi koji su prijevod tražili, nisu našli ništa. On serenda o domovini, đedi, babi, đedovini, rodoljubnom sucu i sranjima i to je to. Ja sam rekao da nije zabrinjavajuće to, nego je zabrinjavajuće kakvu on atmosferu postiže na svojim koncertima. Mrak, mačevi, kamenje, ustaško znakovlje, pozdravljanje desnicama. E to je problem a ne muzika.
Tako ni Ceca ne pjeva nekakve četničarije, no ona je svo vrijeme vatreno podržavala svog muža koji je klao po susjedstvu, bila veliki nacionalist i bodrila takvo ponašanje. Dakle, nije tekst problem, nego ponašanje.
Ja se ne vrijeđam, ja samo razbijam tu mantru koja se stalno ovdje provlaći kada su srpsko-hrvatski odnosi u redu, gdje su Hrvati poremećeni kompleksaši, dok su Srbi po defaltu, neopterećeni i posvema otvoreni. E pa to baš nije tako, ljutio se ti ili ne :bye:
Daklem, ne lovimo pjevače nego lovimo neonaciste...
U tom smislu jako mi je teško ozbiljno shvatiti pojedince koji pišu da je Hrvatska neonacističkija država od Srbije i da je Srbija u tom pogledu sigurnija i čistija od tog zla... Prije svega mi nije jasno zbog čega uopće potreba forumaša da porede te dvije zemlje... :kosa:
A ondak mi nije jasno kako je moguće takvo mišljenje kada Srbija ima i Nacionalni stroj, i Krv i čast, i rasonaliste, i Obraz, i obične neonaciste, i razne četnike, i Radikalnu stranku koja ima za program agresiju prema susjedima; a Hrvatska istovremeno ima zakon o zabrani ustaškog i nacističkog znakovlja i zabrani veličanja te ideologije koji se provodi, doduše preblago, ali se provodi. Dakle, za razliku od Srbije, nema nijednu organiziranu i legalno dozvoljenu neonacističku organizaciju a kamoli političku stranku čiji program počiva na agresiji i etničkom čišćenju tuđih teritorija. Meni se osobno čini da je jedan pjevač i mlađarija kojoj je fora oblačiti ustaške kape na njegovim koncertima jer time ljute panduriju mnogo manji problem za jednu državu nego gomila četnika, popova i neonacista koji su u stanju poraziti policiju i državu koja se ne usuđuje obračunati s njima.
No to je samo moje mišljenje za koje me plaćaju Tupson i Vatikan jasenovačkim zlatom... :hvala:
Lupetas!! Skupstina Republike Srbije je donela Zakon o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija i udruženja i zabrani korišćenja neonacističkih i fašističkih simbola i obeležja!!! Kako ste samo uz pocatsi ustaske sahranili onog vaseg psa Dinka Sakica (bivsi komandant ustaskog logora Jasenovac) i to u ustaskoj uniformi dok ga je ustaski Biskup hvalio rekavsi da treba da bude uzor svim hrvatima. Gde to ima u Srbiji-NIGDE!
Jebo vas Alojzije Stepinac, blazen je k'o moj kurac!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Gay Dude
Lupetas!! Skupstina Republike Srbije je donela Zakon o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija i udruženja i zabrani korišćenja neonacističkih i fašističkih simbola i obeležja!!! Kako ste samo uz pocatsi ustaske sahranili onog vaseg psa Dinka Sakica (bivsi komandant ustaskog logora Jasenovac) i to u ustaskoj uniformi dok ga je ustaski Biskup hvalio rekavsi da treba da bude uzor svim hrvatima. Gde to ima u Srbiji-NIGDE!
Donio je isti zakon i Sabor pa ne vidim da i u Srbiji i u Hrvatskoj nekoga priječi da, s vremena na vrijeme, organizira nekakav skup takve vrste. Čak i u naprednjim zemljama od ovih vukojebina vlastima promaknu takve stvari

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne gledam je kroz te gluposti. Uopste Hrvatdku ne gledam kroz odnos sa Srbijom.

Kad neko kaze Hrvatska, setim se mora, prelepog mora, Dubrovnika, starih gradova, uglacanog poda, uskih mediteranskih ulica, autoputa Dubrovnik - Split...plitvickih jezera i jos nekih prirodnih lepota.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Tako lijepa, tako blizu, za razbiti kola sa srbijanskim tablicama.
Korisnikov avatar
By erkondisn

mila, hormoni podivljali malo?

tko je rekao ovdje ista dobro o Stepincu koji je nesumnjivo suradjivao sa fasistima?
i da uopce narod u velikoj vecini podrzava taj cin, kojem je prisustvovao ultranacionalistički talog poput Ane Lučić, Slavice Hruškar i Ante Kovačevića? osudjujem ih oboje, a mogu ti reci da se postotak takvih ljudi ne izrazava u promilima...

a ajd reci da '1389' i 'Obraz' nisu financirani od strane većih političkih stranaka, dakle, iz državnog proračuna, što će reći i od samih građana Srbije i da je ta javna tajna u biti laz? :) tko financira te puste plakate, letke, naljepnice? trosak je to sve moj, ti... moraju pare odnekud da dodju :)
Originally posted by Franck Whitson

jebiga, desi se svuda da se na budalu naleti, nije lako ni ovima sa zg tablicama doci na obalu... a bome moze se naletiti na slicno i u nekim dijelovima srbije, pa sta... rizik ko rizik...
Korisnikov avatar
By Dmaki
Prvenstveno prelepa,cista u sredjenim predelima!
Fino uredjena,i postuju se osnovna pravila!
Jedna od vodecih u ovom regionu!
Ali takodje na nekim mestima razrusena i tuzna,nekada neprijateljski nastrojena,za neke nostalgicna(mene i sl).......
Korisnikov avatar
By _miki_
Zasto su na sajtu www.gay-serbia.com,na forumu Drustvo i politika,prve cetiri teme vezane za Hrvatsku,za njenu 'ustasku' praksu..?
By Gay Dude
Donio je isti zakon i Sabor pa ne vidim da i u Srbiji i u Hrvatskoj nekoga priječi da, s vremena na vrijeme, organizira nekakav skup takve vrste. Čak i u naprednjim zemljama od ovih vukojebina vlastima promaknu takve stvari

Slika
Ej Stripi popusi ga :bj:
ja sam odreagovao na konstataciju 2kune... I sta se ti mesas? A?
By Gay Dude
Originally posted by erkondisn

mila, hormoni podivljali malo?

tko je rekao ovdje ista dobro o Stepincu koji je nesumnjivo suradjivao sa fasistima?
i da uopce narod u velikoj vecini podrzava taj cin, kojem je prisustvovao ultranacionalistički talog poput Ane Lučić, Slavice Hruškar i Ante Kovačevića? osudjujem ih oboje, a mogu ti reci da se postotak takvih ljudi ne izrazava u promilima...

a ajd reci da '1389' i 'Obraz' nisu financirani od strane većih političkih stranaka, dakle, iz državnog proračuna, što će reći i od samih građana Srbije i da je ta javna tajna u biti laz? :) tko financira te puste plakate, letke, naljepnice? trosak je to sve moj, ti... moraju pare odnekud da dodju :)
Originally posted by Franck Whitson

jebiga, desi se svuda da se na budalu naleti, nije lako ni ovima sa zg tablicama doci na obalu... a bome moze se naletiti na slicno i u nekim dijelovima srbije, pa sta... rizik ko rizik...
Slusaj ustaskinjo.
Pokret 1389. i Obraz NE finansira Republika Srbija. Odakle tebi takva informacija uopste!! Kakve su to konstatacije??
Mesic je deklarisani ustasa smrdljivi, a on vam je ljudi upravljao vasom trulom drzavom, ejj UPRAVLJAO, jedan ustasa!!!! On je garant sve ustasluke finansirao... :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Stripi
neka hvala, ne pušim fašistima. Nikad.
A ja sam odgovarao na tvoju tvrdnju. Dakle, i Srbija i Hrvatska imaju zakone protiv veličanja fašizma i svejedno imaju problema upravo sa time. Što znači da se zakon ne provodi, iako postoji a ne da fašizam ne postoji zato što je zakon izglasan u parlamentu.

Slusaj ustaskinjo.
Pokret 1389. i Obraz NE finansira Republika Srbija. Odakle tebi takva informacija uopste!! Kakve su to konstatacije??
Mesic je deklarisani ustasa smrdljivi, a on vam je ljudi upravljao vasom trulom drzavom, ejj UPRAVLJAO, jedan ustasa!!!! On je garant sve ustasluke finansirao... :zakljucano:
A otkuda im onda pare? Donacije od vlada stranih zemalja kao potpora demokraciji?
I otkud one uopće na sceni a Srbija ima zakon?

I nauči se quotati.
Korisnikov avatar
By Vel boy
mislim da Gay Dude-ov post treba prijaviti i ukloniti.
Korisnikov avatar
By Stripi
ma jok, baš je fun :cheer:
Ne budi tako krut :nono:
Korisnikov avatar
By erkondisn

Slusaj ustaskinjo.
ajd mi demantiraj da je jedan od osnivaca Obraza upravo Andreja Mladenovic, portparol DSS-a glavom i (ne)bradom :sweet:

i demantiraj da NISU registrirane kao organizacije... haloooo! :sweet:

a i drzavno glasilo Blic o tome pise, a znas ono, gdje ima dima tu ima i vatre... http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/1123 ... rednjacima

a oko mesica, ne poricem njegove mrlje sto je izjavio u australiji u sklopu nacionalnog ludila pocetkom 90ih (istu takodjer osudjujem), ali da je ustasa to svakako nije. i za tvoju informaciju, predsjednik u Hrvatskoj ne upravlja drzavom vec je samo fikus (a sto se tice financiranja, ima dovoljno sredstava od patriotsko srpske i ruske mafije)... :sweet:

btw, ustaskinjinog tatu su u Nisu ni krivog ni duznog prije 30 godina stigmatirali ustasom, da covjek nije ni rijec rekao ni nista napravio... vidim da se nista ne mijenja kod takovih kao ti... papa mila, a za terapiju preporucam kuromicin, po mogućnosti ustaški (vidi se da zudis za njim). :jankovicka:
By Gay Dude
neka hvala, ne pušim fašistima. Nikad.
A ja sam odgovarao na tvoju tvrdnju. Dakle, i Srbija i Hrvatska imaju zakone protiv veličanja fašizma i svejedno imaju problema upravo sa time. Što znači da se zakon ne provodi, iako postoji a ne da fašizam ne postoji zato što je zakon izglasan u parlamentu.

Slusaj ustaskinjo.
A otkuda im onda pare? Donacije od vlada stranih zemalja kao potpora demokraciji?
I otkud one uopće na sceni a Srbija ima zakon?

I nauči se quotati.
Stripi, zmijo ustaska, te organizacije se finansiraju od dobrostojecih gradjana , a ne od drzave-kao sto je to slucaj sa hrvatskom. Kod nas se, za razliku od hrvatske, primenjuje pomenuti Zakon. Hrvati kod nas uzivaju sva, SVA prava i nisu diskriminisani, sto je i dokazano poslednjim Izborima za Nacionalni savet. A gde ste vi stali? Zaostali ste na nivou Peveliceve ustaske NDH!!! Kod nas u Srbiji se cuje glas svake manjine, i imaju svoja prava, dok vi (sa vasim ustaskim strankama i udruzenjima i organizacijama) nastojite da isterate sve sto nije hrvatsko. Mi ovde ne gadjamo i ne crtamo kukaste krstove na katolicke crkve, kao sto vi radite sa nasim pravoslavnim bogomoljama, koje cete jednog dana, na zalost i porusiti...
By Gay Dude
Originally posted by erkondisn

Slusaj ustaskinjo.
ajd mi demantiraj da je jedan od osnivaca Obraza upravo Andreja Mladenovic, portparol DSS-a glavom i (ne)bradom :sweet:

i demantiraj da NISU registrirane kao organizacije... haloooo! :sweet:

a i drzavno glasilo Blic o tome pise, a znas ono, gdje ima dima tu ima i vatre... http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/1123 ... rednjacima

a oko mesica, ne poricem njegove mrlje sto je izjavio u australiji u sklopu nacionalnog ludila pocetkom 90ih (istu takodjer osudjujem), ali da je ustasa to svakako nije. i za tvoju informaciju, predsjednik u Hrvatskoj ne upravlja drzavom vec je samo fikus (a sto se tice financiranja, ima dovoljno sredstava od patriotsko srpske i ruske mafije)... :sweet:

btw, ustaskinjinog tatu su u Nisu ni krivog ni duznog prije 30 godina stigmatirali ustasom, da covjek nije ni rijec rekao ni nista napravio... vidim da se nista ne mijenja kod takovih kao ti... papa mila, a za terapiju preporucam kuromicin, po mogućnosti ustaški (vidi se da zudis za njim). :jankovicka:
Otacastveni pokret Obraz je osnovao Nebojsa Krstic.
Obraz jeste registrovan kao politicka organizacija. Pa?

Mora biti da ti otac nije bio ni kriv ni duzan, znas gde ima dima tu ima i vatre :sweet:
A ja bih tebi preporucio jedan debeli, topli srpski kurac :sweet: da dodjes sebi
Korisnikov avatar
By 2kune
tradicija veli da takvijeh više nema... svi ostadoše na kosovu polju s knezom Lazarom... :sveca:
Korisnikov avatar
By Vel boy

Mora biti da ti otac nije bio ni kriv ni duzan, znas gde ima dima tu ima i vatre :sweet:
ts, ts.... isto, bash isto tako su srbomrzioci iz drugih nacija izivljavali se shto psiholoshki (tog tipa, "ma ne moze nikoji Srbin/Srpkinja biti politichki nevin....." k'o shto Gay Dude ochito govori za erkondisnovog oca samo zato shto je Hrvat) shto fizichki nad obichnim, nevinim srpskim ljudima koji im ostadoshe na dohvatu ruke. samo shto su devedesetih, za razliku od chetrdesetih, srpski naci-shovinisti prvi bili pocheli i uzivali su dok su gledali i slushali kako se srbomrzioci iz drugih nacija izivljavaju nad obichnim, nevinim srpskim ljudima (za srpske naci-shoviniste izdajicama i bezvrednim malosrbima) .

A ja bih tebi preporucio jedan debeli, topli srpski kurac :sweet: da dodjes sebi
ja bih moderatoru DiP-a preporuchio da uradi neshto.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa,ako je obraz registriran na taj nacin to sve govori :sweet: . A ti si mila gaydudo ijopet bez konkretnih argumenata, sheytan makar cita i pejsta.
Korisnikov avatar
By 2kune
Видим ја да некима овде смета сваки курац само ако је српски! :srbin:
By Gay Dude
Vel boy, ajde nemoj da glumis ovde branioca, tebe nisam pomenuo :kuca:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!