Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By XanaX
Originally posted by ivanazuh

Fuck! Di je pijani XanaX?!
Dakle, ja sam sjeban negdje od 2001. Zadnje razdoblje ozbiljne sjebanosti trajalo je tijekom nekoliko tjedana / mjeseci, dok sam bio s "malim" u vezi.

Liječim se vodkom i Xanaxom, torrent-downloadovima i chatom.

Napokon, alprazolam se vratio u mojem omiljenom pakiranju (novi, zelenkasti dizajn) kao Helex. yeepee...

moja depra možda i privremeno ode, ako nagovorim tipa za Ritalin ili nešto slično, budući da ove kombinacije "stimulacijskih" antidepresiva (Wellbutrin, Aurorix i sl.) uz Rivotril i valij (po potrebi tj. svakodnevno) ništa ne djeluju... No, vidjet ćemo...

Ne znam zašto se Europljani toliko boje speeda za bebe... pa Ameri daju šestogodišnjacima po 20 mg Ritalina dnevno, hebote...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ja kad vidim ove noge od operatvnog kadra, meni svaka briga prodje kao rukom odnesena :B

osim toga, sta mislite zar ovaj smajli: :krava: ne lici vise na svinju nego na kravu?
Korisnikov avatar
By IceBerg
... ne da sma sjeban nego dodje mi da vrishtim i da bljujem vatru...

dechko ladno mora sutra d aizadje sa devojkom... pa se mozda i kresnu i ona ce mu biti devojka, oce da furaju... ma ne znam ni shta pisem... uglavnom mora zbog svojih jer ga pitaju zashto nema devojku....

da je to uradio kad smo profurali pre sest meseci ajde i nekako... al nakon pol godine da se pomirim da moram da ga delim sa nekim... :elektro: :tornado:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
@Ice
A sta bi bilo da ga delis sa muskarcem. Bilo biti lakse?
one more thing: decko ti je picka! ;)

Zato, "come on, baby, be my bad boy"! :lukavi: :andjela:
Korisnikov avatar
By IceBerg
ma pojma nemam... samo znam d anisam smeo da se vezem ovoliko :(

ladno em shto sam u senci em da ga delim...

ma ovo je gore... ajda se kresnuo sa tipom... grrrrrrrrrrrrr znam kako cu shta cu jbt... al ovo moram da prihvatim... da ima devojku da ce da izlaze da ce meni reci nemam vremena da ce da se kreshu... da se ljube!

i fakat ne znam shta cu vishe... dal da mu kazem d aide u tri lepe...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Moras?! Tha fuck! Mora se samo umreti! A zasto ne kaze njoj da MORA da se vidja sa tobom, pa neka i ona ispostuje???

Da se ona ne uznemiri???

Zbog mame i tate ima curu???

Zlato, u tom slucaju bi trebalo da sam sada ozenjen, idem u crkvu i da imam copor dece oko sebe.
Korisnikov avatar
By Burak
Sjeban sam jer sam se jako razocarao u jednog lika koga sam jako volio i postovao. Naime, nije meni licno nista uradio, ali sam saznao da je nikogovic..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sjebana sam , eto, takav dan.. shugavi..:oklagija:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Sjeban sam jer me boli glava.
Sad se jos ubacio i Ice sa svojim postom, koji ja kao neko ko se autovao jos u osnovnoj skoli tesko mogu da progutam... Pitam se po koliko godinica imaju??? 15?! :mad:
Korisnikov avatar
By IceBerg
vani je takooo lepo vreme... al uzaluuuud kad sam ja ustao NAELEKTRISAN
Korisnikov avatar
By ivanazuh
I ja sam jutros naelektrisan... :( Sve mi smeta... Ali bukvalno ocekujem da mi se desi :komp:
Korisnikov avatar
By scout_finch
sjebana sam jer ne mogu da prestanem da pravim jednu istu gresku po ko zna koji put..ne znam da li je to posledica tvrdoglavosti ili cistog mazohizma.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Spustih se zestoko sada.. auh.. glupavi film... :(
Korisnikov avatar
By maka
ne mogu vise da izdrzim... :(
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Sjeban više od godinu dana,konstantno,i za to vrijeme nikad nisam bio srećan....
By Speculum Columbae
Što reče neko, generalno sjeban. Not proud of it, ali sjeban.
Zašto - ko će ga znati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam sjeban, ali sam nedojeban. Mozda slicno zvuci, ali je razlika velika. Ima i lepog u nedojebanosti. Stvorene su velike rezerve, unutrasnji svet se toliko prosirio da nema tezine koja se u tom prostoru ne bi izgubila.

Sjeban mi lici i na odjeban i na zajeban. U svakom slucaju, mislim da je problem lose jebanje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mnnogo mi je žao... ne mogu da otresem osećaj krivice... šta bi bilo da sam, a nisam...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sjebana jer sam nesto glupo rekla drugarici, i ona mi sad ljuta, a ovog vikenda joj je rodjendan... pozvala me jos ranije, al kako ovih dana to ne pominje, smatram da sam "otpozvana" :(

a isto vece, na istom mestu slavi bivsa, gde sam pozvana na rodjus, a medju gostima su mi tri bivse... bice veselo :krezavi:

ako ne izvucem zivu glavu, znajte da mi je ovde bilo lepo, iako nisam dugo tu :lol:
Korisnikov avatar
By tintily
dajte mi clansku kartu na neodredjeno
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam konstantno pogubljena i samu sebe ukopavam.

a sjebana sam jer sam, eto, pogubljena, i jer su mi ocene raspad :(
i sjebana sam jer se sve vise povlacim od drugih ljudi i sve vise zivim u svom svetu, koji je tako drugaciji od stvarnosti.. pocinjem da se osecam nerealno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by simarrgL*

ja sam konstantno pogubljena i samu sebe ukopavam.

a sjebana sam jer sam, eto, pogubljena, i jer su mi ocene raspad :(
i sjebana sam jer se sve vise povlacim od drugih ljudi i sve vise zivim u svom svetu, koji je tako drugaciji od stvarnosti.. pocinjem da se osecam nerealno.
Jebale te ocene. Osmeh na lice i idi dalje.
Korisnikov avatar
By Darling
Emotivno sjebana i grebem i rukama i nogama da se otmem tom sugavom osecaju, ali...ne uspeva mi bas uvek... :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!