Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Lepo, ali ja tebe Htone ne razumem. Ovu temu vodish kao da si na ispitu, ili pak kao da pishesh seminarski.
Ne kazem da nije pouchna ili interesantna, ali ovo je ipak forum, ne blog...
Korisnikov avatar
By gorilica
Naravno da ni meni ne smeta, ali prochitah i u onoj drugoj temi o portretima vashu prepisku, i onu njegovu, blago recheno neumesnu korekciju tvog posta, pa se samo pitao u kom je tripu.
Lepo je posedovati znanje, ali se ne treba kititi njime kao perjem. Mislim da je takt kljuchna rech.
Naravno, nishta od ovog shto napisah nije bilo zlonamerno.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by gorilica

Naravno da ni meni ne smeta, ali prochitah i u onoj drugoj temi o portretima vashu prepisku, i onu njegovu, blago recheno neumesnu korekciju tvog posta, pa se samo pitao u kom je tripu.
Lepo je posedovati znanje, ali se ne treba kititi njime kao perjem. Mislim da je takt kljuchna rech.
a ti si se ovde nasao prozvanim da odredjujes sta je takticno, a sta ne... :roll:

+ ta tvoja izjava da se znanje treba zadrzati za sebe je stvarno no koment...
ovde svako pise ono sto ga zanima i ono u sta se razume (manje, ili vise)...
to sto je neko dete imalo potrebu da ispadne pametno, pa je se izlupetalo i na kraju je krenulo da vristi zato sto ga je neko ispravio, jer mu je povredjena sujeta, to je njegov problem...

tako da tvoj trip zastitnika je bzvz...

naravno, nista od ovoga sto napisah nije bilo zlonamerno...

:jazzva:
Korisnikov avatar
By AngraMaina

Mlad je on još, biće to u redu. Ja sam im lepo tamo predložio kako da to reše da svi budu na dobitku. ;)

ONT: Obožavam ovu treću fresku iz prvog posta. Kad sam bio u Pompejima nisu mogli da me odlepe od fresaka. Postoji nešto mistično i demonsko u toj umetnosti, ali baš zato je tako privlačno. Mislim da je stvar u tome što je većina tih predstava sadržavala reference na neke kultne radnje o kojima danas doduše dosta znamo (razne životinje, girlande, stubovi, žrtvenici, posude, razna oruđa -- sve je imalo ulogu u kultovima i svetkovinama), ali opet ne možemo da predstavimo tačno antički Weltanschauung jer je tako različit od današnjeg, i tako mi sad naslućujemo da tu ima nešto ali retko znamo šta tačno.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by horus.

a ti si se ovde nasao prozvanim da odredjujes sta je takticno, a sta ne... :roll:

+ ta tvoja izjava da se znanje treba zadrzati za sebe je stvarno no koment...
ovde svako pise ono sto ga zanima i ono u sta se razume (manje, ili vise)...
to sto je neko dete imalo potrebu da ispadne pametno, pa je se izlupetalo i na kraju je krenulo da vristi zato sto ga je neko ispravio, jer mu je povredjena sujeta, to je njegov problem...

tako da tvoj trip zastitnika je bzvz...

naravno, nista od ovoga sto napisah nije bilo zlonamerno...

:jazzva:
Dobro Horuse, izvini shto sam se usudio da ti chachnem drugara. Btw, nigde necesh prochitati da sam izjavio da neko treba da znanje drzi za sebe. :sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!