Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Kragitrudim se da budem sto iskrenija prema sebi i drugima...al nisam tip osobe koji gleda prvo da meni bude super itd pa ostalima..uvek stavljam druge osobe ispred sebe..brinem za sve cak i za one koje ne bi trebalo..kad se neko smeje smejem se..kad neko place placem i ja..meriti ljubav...kxm..mogu da kazem samo da ako voljena osoba pored mene nije srecna..pusticu je da ode..da bude kraj one sto voli srecna..pa makar to mene kostalo svega..bicu zadovoljna bar sto je ona srecna..
Inspiraciju mi je dala ...Sitnicava... svojim pitanjem na jednoj drugoj temi![]()
Vecita tema ..
Koliko smo iskreni prema sebi i drugima, kada kazemo da volimo nekoga vise nego sebe i da li je ljubav prema sebi preduslov za svaku drugu?
Da li svi balansiramo sa tendencijom da se prvenstveno mi osecamo ok pa onda i eventualno okruzenje/okolina/decko/devojka/brat/sestra/dete (itd) ili je to talenat samo odredjenih ljudi?
Mogu li se ovakve stvari generalizovati ili je ljubav individualni osecaj?
I za kraj, moze li se uopste ljubav meriti na nacin da kazemo da nekoga volimo vise (ukljucujuci i sebe)?
(voleo bih neke primere kada sebe volite vise od drugih ili druge od sebe)
(znam 1000 pitanja, ali jbg diskutujte)
Originally posted by svejednoto.
Mislim da je moguce da se dete voli vise od sebe.
Originally posted by J...
Odgovor je jednostavan. Voleti nekog vise nego sebe pretpostavljam da znaci moci dati zivot za tu osobu. Tako se moze voleti jedino dete i clanovi porodice ako znas da bi i oni isto to ucinili za tebe, eventualno poneki prijatelj. A ako bi voleo vise od sebe tj. davao zivot za nekoga ko to ne zasluzuje i ko ti ni hvala ne bi rekao, onda je to vec znak nedostatka ljubavi prema sebi.
Originally posted by Eugene de Rastignac
Да. Мислим да је то и поента праве љубави.
Знате - оне, која помера планине, која све сноси, све верује, свему се нада и све трпи.
Originally posted by Null
ali ja mislim da se roditelj tu ništa ne pita kad su u pitanju osećanja koje dete ima prema njemu/njoj a i to je sve hipiotetički,
Originally posted by TotLepo receno
Može, ali ako je u pitanju osoba koja ne traži da je voliš više nego sebe.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!