Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By idiotcide
Super je da se svi ovako šale. Ja bih popizdio i jebao tom friku mater. Halo, jebote! To je tako neugodna i frustrirajuća situacija. Neko izvodi nekakav medicinski zahvat na tebi, u najranjivijem si mogućem stanju i nasrne na tebe. To ne samo da nije appropriate, već je bezobrazno, neprofesionalno i oduzima ti kontrolu nad situacijom. Ne ostavlja ti mogućnost da odbiješ. To nije upit ili flert, to je nasrtanje.

Promijeni zubara i to je to.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

Pre tužbi i anatema, probaj uljudno lekaru da daš do znanja da ti, tokom zahvata, izuzetno smeta njegovo naslanjanje na tvoj stomak, pre svega zato što si napet zbog toga što neprestano moraš da držiš usta otvorena dok ti u čeljusti burgija bušilica i zamoli ga da sebi nađe drugog oslonca.
Ako ga ovaj tvoj gospodski pristup nesporazumu kojim slučajem dodatno raspali i seksualno nadraži, pošalji ga u pizdu materinu i promeni stomatologa.
Hvala Deni šećeru, tvoji plemeniti savjeti mi mnogo znače u ovim teškim momentima.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Mage

A jel liči taj zubar na nešto? :P
Ma super izgleda, nema puno godina mozda 30 i nekoliko, nefem(kao što sam i sam).
Ali nije u tome problem. Stvar je u tome da je Burak u dugoj i stabilnoj vezi i da mnogo voli svog partnera, a uz to mu je i vjeran, + i da nije svega navedenog, mrzim kad je neko navalentan i nametljiv kao moj stomatolog u ovom slučaju..
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by dukkehjem

ej, bre, i ko ti je taj na avataaaruuu?????? pitao sam te vec sto puta i nikad da mi dogovoris....XD
Sram te bilo životinjo bezosjećajna - ja ovdje žrtva seksualnih napasnika na rubu živaca, a ti me pitaš za neke avatare! :P ;)
Ali dobro, nek ti bude - odgovoriću ti:
U pitanju je Anton Golotsutskov/Golocuckov, ruski atletičar, nalazi se u samom vrhu ruske atletike, a učestvovao je i na olimpijskim igrama.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Takva situacija zaista može biti neprijatna... mada se privikneš, ako češće ideš kod tog doce...

Tako da - opušteno, pogotovu ako je dobar stomatolog i frajer! ;)
Korisnikov avatar
By Burak
Pa i on dobro izgleda ali...
Mora razdvojiti profesionalno od privatnog - ne možemo tako u Evropu! :)
By dukkehjem
Originally posted by burak-BL
Originally posted by dukkehjem

ej, bre, i ko ti je taj na avataaaruuu?????? pitao sam te vec sto puta i nikad da mi dogovoris....XD
Sram te bilo životinjo bezosjećajna - ja ovdje žrtva seksualnih napasnika na rubu živaca, a ti me pitaš za neke avatare! :P ;)
Ali dobro, nek ti bude - odgovoriću ti:
U pitanju je Anton Golotsutskov/Golocuckov, ruski atletičar, nalazi se u samom vrhu ruske atletike, a učestvovao je i na olimpijskim igrama.
:wow: mnogo je lep
aaaa
ruska seks masina :rock:
Korisnikov avatar
By Milos92

Pa i on dobro izgleda ali...
Mora razdvojiti profesionalno od privatnog - ne možemo tako u Evropu! :)
Ma batali se ti covece evrope i kresi se s' tim zubarom, kuvarom, ili sta je vec. :roflmao:
By J...
I mene je poslednja zubarka kod koje sam bila zlostavljala. Pricala je i pricala svo vreme i mislim da mi je i pljuvala u usta pri tome. :povez:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Vetur úlfur

A vid pise kurvar :lol: Ja se jos cudim kakve veze ima zubar sa kuvanjem :retard:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Da nisam naleteo na tvoj post, jos naredne 2 nedelje (dokle god tema bude u vrhu aktuelnih) bih citao temu sa 'kuvar'... :retard:

:smeh:

Pomislio sam da je to 'kuvar' tajni govor, prikrivanje dokaza, i slicno... :serlok:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Cuvaj se cistunaca i ljudi bez mana"
Burak tebi junfer i u glavi:bubbles:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja ovde shto on ispricha nigde nisam video neshto tako ozbiljno. moze mu reci "izvinite, je li mozete da se ne naslanjate na moj stomak" ili vec shta..... pre nego i stvori neku ideju o potezima tog zubara.....
stoga, burak, ne preuvelichavaj.
zanima me eventualno u kom gradu je to, burache? u BL-i ili Beogradu ili....?
chuj, "tuziti Unicefu" :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kurvar me zlostavlja!Still?
Korisnikov avatar
By Burak
Jao bože, kakvi ste vi ljudi! Ja ovdje ne spavam noćima zbog ovoga a ti se zajebavate, ali dobro takvi smo mi pederi - onda ne treba da se čudimo što nas mrze i diskriminišu.
@vel
Stomatolog je u BL, međutim bez obzira na grad ili državu gdje se nalazi mora da poštuje zakone i ne smije da obljubljuje maloljetne gay jaganjce, koji su tek kročili u život..
By J...
Sto ne spavas nocima burak-BL? Napalio si se? :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*

Pre tužbi i anatema, probaj uljudno lekaru da daš do znanja da ti, tokom zahvata, izuzetno smeta njegovo naslanjanje na tvoj stomak, pre svega zato što si napet zbog toga što neprestano moraš da držiš usta otvorena dok ti u čeljusti burgija bušilica i zamoli ga da sebi nađe drugog oslonca.
Ako ga ovaj tvoj gospodski pristup nesporazumu kojim slučajem dodatno raspali i seksualno nadraži, pošalji ga u pizdu materinu i promeni stomatologa.
Hvala Deni šećeru, tvoji plemeniti savjeti mi mnogo znače u ovim teškim momentima.
Ovo šećeru me je baš fino podsetilo da je fina prilika da čujemo finu numeru od teta Brene.
`oćeš, burak, šećeru ?

:klap:

''
:srbin: :B :dance:
:B :B
Korisnikov avatar
By Mage
Burače ja isto mislim da si preuveličao i da te taj zubar uopšte ne muva... Mada lol za temu u svakom slučaju :lol:

Off: @deni kaži mi majke ti šta je to krpež!? :smeh:

Smejem se već dva dana tvom potpisu hahahaha :lol: Care!
Korisnikov avatar
By *deni*
Midž, krpež je imenica od krpiti.
By Guion Nerville
"teski momenti, nesanica, zrtva seksualnih napasnika na rubu zivaca", jer stomatolog ti se naslonio na stomak?

mozda ti treba sok terapija voznje gsp-om pre odlaska zubaru, ostaces bar privremeno neosetljiv :giljotina:

p.s.

ako ti zbilja smeta, onda mu to napomeni, a ako nastavi, promeni zubara...
By XanaX

Ja ovdje ne spavam noćima
... zbog zubarke te, noćima se budim ...

Možda su, u manjem entitetu, stomatolozi ujedno i liječnici za stomake ... ?
Korisnikov avatar
By Vel boy
@ burak, vidi kako Breni ne smeta shto joj se onaj naslonio na stomak. jebe se nje..... :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Hahaha
i ja procitah kuvar me zlostavlja

pa dodjoh da procitam
kkavim dodatnim kuhinjskim rekvizitima
da upotpunim svoj seksualni zivot

varjace oklagije...
:balerina:
"Kuvar me zlostavlja" zvuči super!
Može li neko da otvori temu o kuvarskom zlostavljanju uz upotrebu odgovarajućih alatki i neke ukusne recepte?

Ova tema je bzvz. Meni se zubarka doslovno popela u krilo da bi došla do problematičnog kutnjaka koji je rođen kvaran, a sve zato što je ona izuzetno sitna ženica a kutnjak je daleko. Slika
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Vel boy

@ burak, vidi kako Breni ne smeta shto joj se onaj naslonio na stomak. jebe se nje..... :mirnatetko:
Pa babaBrena je očito imala prirodno dobre i lijepe zube te se nije puno bavila sa zubarima i zubarkama zbog čega i nema ovakvih tragičnih i traumatičnih iskustava. Siguran sam da bi nam neke estradne zvijezde kojima je priroda uskratila lijepe zube i unakazila ih krezubošću, pa su morali češće da posjećuju stomatologe kako bi im ovi ugradili nove ljepše bijele bisere, imali šta da kažu na ovu temu. Pozivam Radmilu Manojlović, kao vjerovatno kompetentnu da nam kaže svoja iskustva sa čika/teta zubama.
@deni
Bravo za muziku - Brenči me u srce pogađa! :kolo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!