Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By dukkehjem
Originally posted by inga

Držim ti :fige:
za sta? za zivot a la kornjaca sa Galapagosa?
ma zajebavam se, vazno je kvalitetno ziveti...

(ja cu ko Branko MIljkovic i Janis Joplin, do 27 x)
(salim se)
(ako me ne drmnu kola neka, planiram da pozivim mal duze :) )
Korisnikov avatar
By inga
Za sve, a živi koliko god hoćeš i dok god ti je lepo uživaj, bez obzira imao 30 ili 90.
Korisnikov avatar
By inga
Hvala. Mislim da se ne znamo, što ne znači da se jednog dana nećemo upoznati :)
By dukkehjem

Hvala. Mislim da se ne znamo, što ne znači da se jednog dana nećemo upoznati :)
hehe, nadam se :)
mnogo si mi gotivna :)
odakle si?
(mnogo, bre, finih ljudi ima odje)
Korisnikov avatar
By inga
Ma svi smo mi fini :hiphip:

Već 3 godine živim u BG-u, a pre toga u KG-u.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Jbt, koji ste vi Poljaci dole! :opatica: Pobožni radnici... :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *STATUS*

Нови крст направљен 2010. године, налази се на уласку у град, на кружном току...

Slika

Slika
Ali krst na kružnom toku :lol:
Čemu služi? Putnike namjernike upućuje u pravi trak? :lol:
Bajdvej, fakat, kakva je to fiksacija na križeve u Mrakujevcu?
Korisnikov avatar
By Vel boy
@_LuKa_, nemoj ti Kragujevac je dole. Kragujevac je na neshto vishoj nadmorskoj visini od Beograda ili NS-a. :njanja: :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy

Крст у самом центру града ...
Иначе први крст направљен у граду...

Slika
eto, nauchili smo da je Isus bio- Crnac. :smeh:

@dukkehjem, mislim da Norvezani izgovaraju Ibsen vishe kao Ibshen. :)
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by Vel boy

@_LuKa_, nemoj ti Kragujevac je dole. Kragujevac je na neshto vishoj nadmorskoj visini od Beograda ili NS-a. :njanja: :lol:
Prosečna nadmorska visina Subotice je 114m , :cita: što je ohohoooo - ako se ne otope polovi! :kupanje:
By dukkehjem
Originally posted by Vel boy

Крст у самом центру града ...
Иначе први крст направљен у граду...

eto, nauchili smo da je Isus bio- Crnac. :smeh:

@dukkehjem, mislim da Norvezani izgovaraju Ibsen vishe kao Ibshen. :)
ma jok... s... z je s, a s je sh (pretezhno), mada nema pravila...
jedno od retkih pravila u citanju da je Z - S, cak i u pozajmicama tipa Zulu (Sulu)....
bar se meni tako cini XD
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slika

Odvratno.

Originally posted by Stripi

Ali krst na kružnom toku :lol:
Čemu služi? Putnike namjernike upućuje u pravi trak? :lol:
Bajdvej, fakat, kakva je to fiksacija na križeve u Mrakujevcu?
Naš gradonačelnik je verski fanatik. Ne prođe neko skupštinsko zasedanje da ne citira vladiku nikolaja velimirovića, a na TV gostovanjima boga zaziva ko da su zajedno ovce čuvali. A predsednik skupštine grada, neki Milenić, profesor filozofije je isto jedno udareno stvorenje. Tog čovek sluša 5 minuta i dosta je da vidi da tu nisu čista posla. Kakav šljam nam je u vrhu gradske vlasti, ni 100 zlatnih krstova od 10 metara nas ne bi povadilo.
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by dukkehjem

aaaa, pa lepo, cu te savatam kad budem bio u Bg-u next time :giggle:
Važi :eya:
Javi se blagovremeno, pa da pijemo kafu/čaj/sok/pivo po želji i da ja upoznam jednog simpatičnog zlatiborskog (jesam li u pravu?) pedera :dance:
By dukkehjem
Originally posted by dukkehjem

aaaa, pa lepo, cu te savatam kad budem bio u Bg-u next time :giggle:
Važi :eya:
Javi se blagovremeno, pa da pijemo kafu/čaj/sok/pivo po želji i da ja upoznam jednog simpatičnog zlatiborskog (jesam li u pravu?) pedera :dance:
he, he, jesi :D
dogovoreno :D
(ja doduse ne pijem alkohol nit kafu, caj poneki XD al i ne planiram da s vidimo zbog pica :zavera: )
hahah, salim se :)
:veverice:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kiborg

Naš gradonačelnik je verski fanatik. Ne prođe neko skupštinsko zasedanje da ne citira vladiku nikolaja velimirovića, a na TV gostovanjima boga zaziva ko da su zajedno ovce čuvali. A predsednik skupštine grada, neki Milenić, profesor filozofije je isto jedno udareno stvorenje. Tog čovek sluša 5 minuta i dosta je da vidi da tu nisu čista posla. Kakav šljam nam je u vrhu gradske vlasti, ni 100 zlatnih krstova od 10 metara nas ne bi povadilo.
Još samo treba promijeniti ime grada u Krstujevac i poso je gotov.
Korisnikov avatar
By Stripi
preveć uopšteno.
Nabolje bi bilo da se zvoe Srpski Pravoslavovac.
Korisnikov avatar
By Stripi
sorry, u gramatici nikad nisam bio neš posebno dobar.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
metnuli i ostatak ekipe nekad sad, videh danas da je i gospodin tu i one ikone i sve..
božemioprosti, al 'kako ono ozbiljno da shvatim, očaj jedan, masovna grobnica je iza kružnog toka jea.
By J...
Sad ce vernici koji prolaze tuda masovno da se krste pri tome ispustajuci volan iz ruke. :qqlele:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
bolje čim ga ugledaš, jer je pravac, u kružnom mož biti zajebano.

a kad mi neko bde dao JEDAN kvalitetan argument zašto je to tu - poješću sve svoje reči.
By Dragonite
Originally posted by ultraviolet

a kad mi neko bde dao JEDAN kvalitetan argument zašto je to tu - poješću sve svoje reči.
Krst je napravljen kao deo 'Generalnog plana odbrane od masovnog napada vampira', koji je skupština grada Kragujevca usvojila lani na tajnoj sednici. Vidiš, ukoliko, recimo, horda vampira navali na grad (a analize pokazuju da će sigurno navaliti preko auto puta), time im se blokira pristup silosu, železničkoj i autobuskoj stanici, Formi Ideale, Metrou, Merkatoru i drugim vitalnim objektima. Krst na Maloj Vagi služi u iste svrhe, a treći, originalni krst (u centru) sadrži čudotvorno ulje koje je Verko doneo iz Hilandara tokom svog prvog mandata '96 (uostalom, čim je to čudotvorno ulje doneto u Kragujevac, Hilandar je izgoreo) i služio kao generator hrišćanske sile za druga dva krsta. Plan takođe predviđa postavljanje krstova slične veličine na Metinom brdu, Teferiču i Ćavi, koji bi se onda povezali u odbrambenu mrežu. Centar upravljanja ovom sistem je u novom vladičanskom dvoru (u podzemnim nivoima) a komunikacija se vrši preko satelita (naravno, osveštanih od strane Sinoda SPC).

Sa zombijima ne znamo šta da radimo.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Dragonite
Originally posted by ultraviolet

Krst je napravljen kao deo 'Generalnog plana odbrane od masovnog napada vampira', koji je skupština grada Kragujevca usvojila lani na tajnoj sednici. Vidiš, ukoliko, recimo, horda vampira navali na grad (a analize pokazuju da će sigurno navaliti preko auto puta), time im se blokira pristup silosu, železničkoj i autobuskoj stanici, Formi Ideale, Metrou, Merkatoru i drugim vitalnim objektima. Krst na Maloj Vagi služi u iste svrhe, a treći, originalni krst (u centru) sadrži čudotvorno ulje koje je Verko doneo iz Hilandara tokom svog prvog mandata '96 (uostalom, čim je to čudotvorno ulje doneto u Kragujevac, Hilandar je izgoreo) i služio kao generator hrišćanske sile za druga dva krsta. Plan takođe predviđa postavljanje krstova slične veličine na Metinom brdu, Teferiču i Ćavi, koji bi se onda povezali u odbrambenu mrežu. Centar upravljanja ovom sistem je u novom vladičanskom dvoru (u podzemnim nivoima) a komunikacija se vrši preko satelita (naravno, osveštanih od strane Sinoda SPC).

Sa zombijima ne znamo šta da radimo.
hahahhahahah konacno nest i ti da okacis hahahahhahahah coool

a sta se desava sa onim vampirrima koji su bili u kg pre nego sto su krstovi napravljeni?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!