Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by bigirl

Tukla dečake. :nesiguran:

Scena. Trči Nikola hodnikom i nosi moju gumicu za kosu. Ja jurim za njim (sa sve kosom do dupeta) i vičem "stani vamo majke ti ga nabijem i bori se ko muško".

hahahahahhahaha :) ))
Korisnikov avatar
By hlaefdige
devojke, zar je vas STVARNO neko cudno gledao i prebacivao vam sto igrate fudbal ili se pentrate po drvecu?

mozda je moje malo selo nevidjeno liberalno, ali babe, tetke, strine, deca i ostali to ovde ne rade...
By dukkehjem
Originally posted by hlaefdige

devojke, zar je vas STVARNO neko cudno gledao i prebacivao vam sto igrate fudbal ili se pentrate po drvecu?

mozda je moje malo selo nevidjeno liberalno, ali babe, tetke, strine, deca i ostali to ovde ne rade...
nesam devojka, ali samo da dodam da niko devojkama nista nije prebacivao, a cak sta vise, po nekom patrijarhalno-macistickom mehanizmu, devojke koje su se dobro snalazile u "muskim" ulogama su bile izuzetno gotivljene... stariji nisu smarali, decaci ih obozavali, ko sestre bukvalno.

Sad sam se setio... kada smo na fizickom morali da igramo fudbal, ja na golu, naidje leptir ja potrcim za njim...
Brao sam cvece...
a onda sam usao u fazu kada sam vikao "ne dirajte cvece, ne cupajte travu, livadi je to kao da joj kosu cupate"...
gledao sam kite decacima... tek sad postajem svestan da sam im bio sklon... gledao sam u decke i kad nisam znao da sam gej... jedina je razlika sto sam sada svestan sta gledam i zasto gledam :veverica:

jbt, kad krene jedna stvar, setis se hiljadu....
Korisnikov avatar
By htg
Dodjavola, i ja sam bio golman...
A i obicno sam stajao na prvoj stativi kad se izvodio korner, jer sam bio najkrupniji.

Mislim da sam cak par puta i lastisa igrao :vijaca: - no ni tu nisam bio bas najbolji. Hvala bogu :iskolacen:
By J...
Originally posted by hlaefdige

Mene jesu. Recimo, vozim ja bicikl ulicom "bez ruku" i cujem kako komsinica govori svojoj unuci koja je pokusavala isto tako da vozi pa se polomila - nemoj tako da vozis, tako voze samo decaci. :whatever:
Korisnikov avatar
By Mahoney
jao, nisam imao drugarice, a ni sestru, tako da su famozne barbike ostale moj nedosanjani san!

:veverice:

ipak, cupkao sam uz brenu i brao cvece, mrzeo majstorisanje i zudeo za rucnim radovima, ignorisao sport i gledao dinastiju...

kad bi se igrali mame i tate, naravno, bio bih mama. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By blenta
imao mnogo vise drugarica nego decaci tog uzrasta

ucio neke drugare kako se ljubi

mazio drugare po kosi kad su tuzni
ali samo one koji su jako kratko osisani
onima sa duzom kosom moja milostivost je bila grubo uskracena

imao druga lazu s kojim sam voleo da se rvem - uvek po istom scenariju
umorim ga, namestim nastomak i legnem preko njega.... i onda odmaramo

edit:

sad kad sam procitao sve ovo shvatam zapravo da nisam mnogo inteligentan i da sam mnogo kasno izvalio sam sebe

edit 2:

tvrdi keva da mi je najomiljenija stvar na planeti zemlji kao klincu vazda bila dejvid duhovni aka fox molder
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jedared sam ponosno izjavila pred društvom iz komšiluka (i njihovim mamama) da sam lezbejka. :smeh:

Šteta što nisam ranije ukapirala da sam to ozbiljno mislila. :maji:

A u igri i na maskenbalima sam redovno bila neki princ, ratnik, vitez, spašavala nežne gospe i tako...
By loreenche
Originally posted by Dzelajza Rouz

Jedared sam ponosno izjavila pred društvom iz komšiluka (i njihovim mamama) da sam lezbejka. :smeh:

Šteta što nisam ranije ukapirala da sam to ozbiljno mislila. :maji:

A u igri i na maskenbalima sam redovno bila neki princ, ratnik, vitez, spašavala nežne gospe i tako...
:smeh:

Svaka cast :D
Korisnikov avatar
By Allkey
oću da umrem od blama, ali jedino mi je to ostalo

igrao sam se sa svojim kumom doktora jednom prilikom i njemu se pokvarila piša i ja sam je lečio tako što sam je ljubio.

i sećam se da smo tako često dolazili jedan kod drugog kad smo sami i skidali se goli... i to je sve.

mislim da je to bio prvi razred osnovne.

tog kuma danas ne podnosim. a lik ide u ekonomsku. :D

jako mi je neprijatno sada. :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Klikeriiiiii, klikeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jesam rekla KLIKERIIII??? :discofever:

Obozavala sam da se igram sa klikerima, lego kockama, da igram fudbal i kosarku sa decacima, da vozim rolere, trotinet, skejt. :love:
Volela sam i Barbike i Kenove i ActionMan-ove. :lol: Drugarica i ja smo se igrali uvek porodice, pa sam ja bila Ken. :blush:
Pentranje po drvecu mi je bilo ko dobar dan. :ugriz:

Lastis sam mrzela, izvini koja je poenta te igre, ima li kos, gol, neku rupu da se nesto ubaci? NEMA. :evilwait: To nije igra, to je sranje. :die:

Lemala sam jednog debelog Djoku, jao kako sam volela, prvo ga ugrizem za ruku pa ga isutiram. :bundeva: To mi je bila taktika. :cheer: :lol:

Ugnjetavala sam sestru od strica, prvo je izlemam, ona se zali kako sam je tukla, a ja se pravim luda. :lol: Mrzela sam te njanjavce sto su se vecito zalili, njih sam tukla ko vola u kupusu. :evilgiggle: Ta ista sestra od strica je volela da muci zivotinje, pa kad je vidim da mi njaka psa, op za vrat pa je isamaram. :shamar:

I da, opsesija mi je bila da palim. :smeh: Vecito sam nesto palila po dvoristu. :lol:

Psovala sam kao kocijas, nisam kad nemam razloga, vec kad me neko isprovocira. :maska: :lol:
Bila sam inace ok dete, mada cudili se ljudi kako sam bila dobar djak a tako bezobrazna... :nope: Seljaci, ja sam bila zivahna, ne beobrazna. :hvala:

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Allkey

oću da umrem od blama, ali jedino mi je to ostalo

igrao sam se sa svojim kumom doktora jednom prilikom i njemu se pokvarila piša i ja sam je lečio tako što sam je ljubio.

i sećam se da smo tako često dolazili jedan kod drugog kad smo sami i skidali se goli... i to je sve.

mislim da je to bio prvi razred osnovne.

tog kuma danas ne podnosim. a lik ide u ekonomsku. :D

jako mi je neprijatno sada. :lol:
Jao hahahahahaha :lol:

@blond: pa ti si bila pravi mali bully :smeh:
By dukkehjem
haha, ja sam se igrao oktopoda xD
oni bezali a ja kad ih stignem obmotam se nogama oko njih i kao ih stegnem...o0
boze, nadam se da su to zaboravili, mnogo mi je neprijatno,
posebno sto mi je ovaj jedan najbolji prijatelj sada... i strejt je... :blush:
Korisnikov avatar
By Mage
Mada sve ovo što ste vi pisali ovde nije nužno gay (osim tebe Allkey :lol: ). Elem, ja sam imao kao klinac najbolju drugaricu koja je bila muškarača na kvadrat! Hvatala je žene za sise, tukla se sa nama dečacima, igrala sa nama fudbal, odbojku, košarku, ponašala se kao dečak, pljuvala, psovala, lepila sise da joj se ne vide :smeh: , čak je i trenirala rukomet :smeh:

A ono str8 da ne može biti više :) Evo sad se udala i poprimila po koju žensku karakteristiku hahaha. Carica ;)
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Blond Brat

Pentranje po drvecu mi je bilo ko dobar dan. :ugriz:

...

Lastis sam mrzela, izvini koja je poenta te igre, ima li kos, gol, neku rupu da se nesto ubaci? NEMA. :evilwait: To nije igra, to je sranje. :die:

...

I da, opsesija mi je bila da palim. :smeh: Vecito sam nesto palila po dvoristu. :lol:

:up:

Kako sam ovo mogla da zaboravim da navedem? :praznoglavi:

I ja sam više visila po drveću nego hodala po zemlji. Kad god su me moji tražili, prvo su gledali po šljivama i trešnjama, pa tek onda po zemlji. U dvorištu mi je bila jedna jedna šljiva koja je bila idealna za penjanje. Na njoj sam provela više vremena nego bilo gde drugde. A onda se jednog leta moj deda setio da ona tu zapravo smeta i posekao ju je :placko: To je bio početak kraja mog detinjstva :(

A što se tiče paljenja, pa, još imam ožiljak na nozi koji je napravila kap zapaljene plastike :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam palio bube lupom :kesa: jel to gej? aaand i tasted my friend's dick.
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Null

ja sam palio bube lupom :kesa: jel to gej? aaand i tasted my friend's dick.
I ja sam. Možda i jeste lez/gej, ali je verovatno samo onaj sadistički deo nas koji kasnije potisnemo.

Da ne bude zabune pričam o bubama :D
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Sve to uobicajeno- Fudbal, klikeri, kosarka, drvece, rat.
Lastis sam jednom u zivotu probala i zdravo. Nije bilo sanse da ja ukacim taj ritam.

Mozda najgej ili makar naj out stvar koju sam radila je bilo igranje vojnika sa mojim naj drugom.
Uvek smo bili neki specijalci, nindze, placenici i slicno. E sad, poenta je da smo na misijama daleko od kuce.
I on i ja imamo devojku back home, jel :lol: Onda kao dok se borimo za zivote, patimo za nasim dragim devojcicama i jedva cekamo da se vratimo, pricamo razne gluposti i takooo :maska:
Oh da, sve to je bilo pre polaska u osnovnu :povez:
Toliko o spoznaji sopstvene seksualnosti.

Jao da, secam se da je ludak od mog druga jednom rekao toj mojoj nekoj simpatiji kako je ona moja devojka u igrama :shok:
Blam me pojeo :iskolacen: Ali eto, nama to uvek bilo normalno :lol:
By dukkehjem
jao, ja sam za bube pravio elektricnu stolicu od kutije sibica...xD
kapiram da su svi to radili, al bedak mi sad :placko:
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by dukkehjem

Ja nisam bila baš toliko promišljeno okrutna. "Samo" sam ih palila lupom.
By dukkehjem
Originally posted by inga
Originally posted by dukkehjem

Ja nisam bila baš toliko promišljeno okrutna. "Samo" sam ih palila lupom.
ma bilo je lupe, davljenja, prskanja lakom za kosu, prskanja lakom za kosu koji upalim (a la bacac plamena), farbanja... :veverica:

samo, kazem ti, sad mi zao :/
Korisnikov avatar
By inga
Baš si bio maštovit :uljenavatru:

Koliko je tvoje detinjstvo uticalo na brojnost insekata? Ima li neke vrste koja je na rubu istrebljenja?
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja sam ucila mrave da plivaju :smeh:

aj sad 'vako:
u zabavistu sam imala "decka" (vaspitacica je to tako govorila samo zato sto je on staaaaaaalno isao zamnom, a meni prijala paznja :lol: ) i jedan dan on poljubio drugu devojcicu, ja se pozalila mojima i dobijem odgovor od komsinice "pa uzvrati mu istom merom". ja odem sutradan u zabaviste, i poljubim tu devojcici, po sred usta, onako "kao na filmu" (deeeeca :lol: ) - kad su moji culi za to, zabranili mi da gledam tv. :lol: ali je ona kasnije pocela mene da vija, htela da se ljubimo... :hmm:

ubrzo posle toga, molila sam moje da mi kupe lutku jednu, koja je bila moje visine, i kad sam je dobila, bila je "milan" :lol: , ali kazu moji da sam jedan dan pocela tu lutku da zovem "maja" i da sam se stalno sa lutkom zavlacila po nekim coskovima i pod stolove, i da sam sedela na njoj. na njenog glavi, tj. faci. :blush: :smeh: i stalno sam pitala gde je njana "maca" :smeh: :blush:
sreca, pa se ne secam. :piski:

i kasnije smo se igrali lopova i zandara, ali drugacija igra skroz. :lol: uhvatis lopova, pretreses ga, zatvoris u celiju, naredjujes, pa pustis, pa opet uhvatis, opet pretres od pola sata i tako...i naravno uvek sam ja bila pandurka, i uvek sam vijala devojcice. :cigareta:

a kad god smo negde isli gradskim prevozom, eto mene tik do vozaca, hocu da gledam jer "i ja cu jednog dana tako da vozim aVutobuse i kad zaradim pnoooogo puno para i kupim sebi veeeeeliki kamiJon i vozim se po texasu" :lol: svi vozaci su me znali i znali su da hocu da vozim aVutobus :lol: :cekam:

sigurno ima jos nesto, ali moram moje da ispitam...a da ne skapiraju :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by PlasticBrain

Sve to uobicajeno- Fudbal, klikeri, kosarka, drvece, rat.
Lastis sam jednom u zivotu probala i zdravo. Nije bilo sanse da ja ukacim taj ritam.
al sam zato ja briljirao u tome :lol:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by ManToy

Igrao se sa barbikama. Otkud znam bilo je jos tako nekih sitnih stvari. Bio sam mnogo vise gay kada sam bio mali nego sad. Sad sam sav str8looking. :brada:
Naravno, osnovna skola te nauci da potiskujes takve stvari. :D
Korisnikov avatar
By bu
igrala fudbal..rata..kosarka..sve se igrala sa decacima :) ...barbike su uvek zavrsile u smecu..jer uvek imam nesto slomim..jbg.. :) .. u prvom razredu osnovne..prvi dan skole ja se pobijem sa decacima..i u drugom sam imala ispade..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!