Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ma ajde sto se on moli,vec sto okupi stado..To ti je kao u Domanovicevom Vodji.Ko zna gde bi na kraju zavrsili...Odveo ih da skoce sa tvrdjave:nokti:
By dukkehjem
Originally posted by Popeye

meni bas nije jasan cijeli kontekst.

inace, nacelno, ne vidim razloga zasto bi se nekoga doslo uhapsiti zato sto se moli na trgu.
e, ovo me je pozitivno obradovalo! :hail: :kiss:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by dukkehjem

ne treba generalizovati... moji svake nedelje idu u crkvu a sasvim su OK sa mojom homoseksualnoscu na primer... i izuzetno su otvorene osobe...
božesačuvaj mila! ja da generalizujem??? :drama: ja samo pišem po forumu... :cobanica:
By Simor
Meni se dopalo kako je okupljeno stado reagovalo, posebno justinougodni gospodin pri kraju snimka koji je svojim vokabularom pokazao da je na njega čitanje 79. psalma zaista ostavilo utiska:

Alo, bre! Alo! Čovek se moli, bre! Smeta vam Gospod, je li? 'este vi hrišćani? Jel' ovo pravoslavna Srbija?

:discofever:

"Molitva, kao žar na mojim usnama je..." :sladoled:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Bradati je tupav. :nope: Ako u današnje vreme hoćeš da mantraš na za to nedozvoljenom mestu, a da te niko ne sme u'apsiti - onda to mora biti nešto o Holokaustu. Kurac bi ga priveli da je čit'o "Dnevnik Ane Frank"! Sad bi već Biserko šibala klitorisom po muriji! :bic:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja sam se uplašio da nije neko napao Lepu Inu.
By dukkehjem
Originally posted by _LuKa_

Bradati je tupav. :nope: Ako u današnje vreme hoćeš da mantraš na za to nedozvoljenom mestu, a da te niko ne sme u'apsiti - onda to mora biti nešto o Holokaustu. Kurac bi ga priveli da je čit'o "Dnevnik Ane Frank"! Sad bi već Biserko šibala klitorisom po muriji! :bic:
hahaha
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!