Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By dukkehjem
''
sta mislite o ovome?
Ja mislim sta i napisah kao komentar:

ovaj se toliko cesto moli(o), da kuje dok cita... :/
glupo hapsiti ljude zbog izrazavanja sopstvenog verskog opredeljenja, seksualne orijentacije itd. samo ne vidim vezu izmedju ovoga i parade (koje nije ni bilo)... sem da je jednako nepravedno zabraniti jedno ili drugo.
Mada, na snimku se ne vidi da li je provokacija, ali u to necu ulaziti.
Samo da dodam da je vrlo smesno toliko usiljeno furati cirilicu, a onda napisati ovakvo nesto: Према ок људима се лепо понаша а према говнима говнарски.
OK?
-----
nemam pojma da li je bila tema... malopre videh an youtube-u, izaslo mi u recommended for you (aj kad su mi best gay kisses ili sexy boys ili takvo nesto, ali ovo nemam pojma sto)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
jeste ovaj lik malo loony, ali ne vidim sto ga uhapsise :nesiguran:

ajde da on tu sedi svaki dan i smeta ljudima, ali ako je samo tad citao molitve, ne kontam..
By dukkehjem
pa ni ja...
al sa druge strane smatram da je neka provokacija, posebno zbog ultradesnicarskih komentara i homofobicnih ispada...
mozda su ih nekako isprovocirali?
sta ja znam... svejedno nije bilo razloga za hapsenje...
mislim, jeste loony, al kad moze da se peva na ulici, da se dubi na glavi (pa jos i zaradi) zasto lik ne bi mogao da se moli? nikoga ne ugrozava...
By dukkehjem
anyway, zeno moja, fala ti sto vadis dukija iz govana hahaha, ovo ce da bude fail nad failovima po posecenosti :smeh:
Korisnikov avatar
By mrnjo
možda nije na propisan način prijavio javno okupljanje? :pop:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by dukkehjem

anyway, zeno moja, fala ti sto vadis dukija iz govana hahaha, ovo ce da bude fail nad failovima po posecenosti :smeh:
hihi, nema na cemu :balerina:
mozda ce se ukazati neko matoriji i mudriji da nam pojasni u cemu je fora :lol:

a jel su ga bas u kola odveli i sve, ili su ga samo sklonili?
Korisnikov avatar
By Tungi
Isto bih postupio.Uhapsio ga.Ima crkvu neka se tamo moli,ili ispred crkve.A iste ove babe treba pripupitati " da l' je ovakvom nekom mesto medju ljudima",kad su znale da kazu za onu devojku na paradi 2001,"da takva ne izlazi medju svet i da se vrati odakle je dosla".Jebala ih pravoslavna Srbija:bundeva:
Korisnikov avatar
By 2kune
možda je pozivao na mržnju i nasilje jerbo je čitao bibliju (dakle, nije se molio) koja upravo to izaziva kod ljudi koji je čitaju... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Tungi

Isto bih postupio.Uhapsio ga.Ima crkvu neka se tamo moli,ili ispred crkve.A iste ove babe treba pripupitati " da l' je ovakvom nekom mesto medju ljudima",kad su znale da kazu za onu devojku na paradi 2001,"da takva ne izlazi medju svet i da se vrati odakle je dosla".Jebala ih pravoslavna Srbija:bundeva:
earth to Tungi. da li zaista mislis da ga je ovaj polismen zato u'apsio?
ovo je Balkan, c'mon! :lol:
Korisnikov avatar
By ManToy
Neka su ga uhapsili. Cita gluposti na sred gradskog trga. Ovo jeste Srbija ali nisu svi Srbi hriscani, pravoslavci i vernici.
By dukkehjem
Originally posted by ManToy

Neka su ga uhapsili. Cita gluposti na sred gradskog trga. Ovo jeste Srbija ali nisu svi Srbi hriscani, pravoslavci i vernici.
Ne, ne, ne, ne, ne mogu nikako da se slozim.
Prvo, svi JESMO razliciti i svi treba da imaju pravo da se iskazu.
Ako ja zelim da se ljbubim sa deckom na ulici a da me ne biju i ne hapse,
licemerno bi bilo da zabranim nekome da se moli gde hoce...
Svi imamo pravo na slobodu izrazavanja uverenja, stavova, seksualne orijentacije itd., dokle god nikoga ne ugrozavamo i ne pozivamo na mrznju.
By dukkehjem
Originally posted by simarrgL*

Cekaj, Tungi, razumem ja da si besan, svi smo... realno. Ali ne volim tu logiku oni su bili govna, bicemo i mi...
nikakvo gusenje slobode izrazavanja nije opravdano (osim u slucaju govora mrznje).
By dukkehjem

hihi, nema na cemu :balerina:
mozda ce se ukazati neko matoriji i mudriji da nam pojasni u cemu je fora :lol:

a jel su ga bas u kola odveli i sve, ili su ga samo sklonili?
:cvece:

u kola, u kola... tu se snimak prekida... al ubacise ga u neko vozilo...
By dukkehjem
Originally posted by 2kune

možda je pozivao na mržnju i nasilje jerbo je čitao bibliju (dakle, nije se molio) koja upravo to izaziva kod ljudi koji je čitaju... :pinknaocari:
ne treba generalizovati... moji svake nedelje idu u crkvu a sasvim su OK sa mojom homoseksualnoscu na primer... i izuzetno su otvorene osobe...
Korisnikov avatar
By ManToy
Originally posted by ManToy

Ne, ne, ne, ne, ne mogu nikako da se slozim.
Prvo, svi JESMO razliciti i svi treba da imaju pravo da se iskazu.
Ako ja zelim da se ljbubim sa deckom na ulici a da me ne biju i ne hapse,
licemerno bi bilo da zabranim nekome da se moli gde hoce...
Svi imamo pravo na slobodu izrazavanja uverenja, stavova, seksualne orijentacije itd., dokle god nikoga ne ugrozavamo i ne pozivamo na mrznju.
Pa ovaj i njegova ekipica bi te sigurnu tukli kada bi se ljubio sa deckom. Zato i jesam za hapsenje. Uhapsi, zatvori da homofob ne smori. :shmi:
Korisnikov avatar
By Tungi

Cekaj, Tungi, razumem ja da si besan, svi smo... realno. Ali ne volim tu logiku oni su bili govna, bicemo i mi...
nikakvo gusenje slobode izrazavanja nije opravdano (osim u slucaju govora mrznje).

Jok...Nisam od onih "ko tebe kamenom,ti njega hlebom":egzorcist:
Korisnikov avatar
By ManToy
Lepo je sto ste tako sazaljivi prema njemu siguran sam da on ne bi bio sazaljiv prema vama da citate recimo nesto po pitanju gay prava.
Realno, neosnovano je uhapsen (sudeci prema ovom snimku) ali iskreno me ovakvi likovi uzasno nerviraju pa mi je prosto sve jedno sto su ga uhapsili.
Uostalom religija je zlo a zlo treba :die:
By dukkehjem
jedino me simarr razume :kiss:

ja necu da budem govno ako su drugi govna i to je to, svi mi imamo ista prava i nevolim da se ta prava krse.
EDIT:
ONO JE SPEJS ZATROKIRALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
By dukkehjem
pa ja necu njihova... tj. on nije nicija prava krsio a uhapsen je, da je nekoga ugrozavao, prvi bih bio za to da se uhapsi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jes' da lupa gluposti, jos malo pa ko status, ali ni jedan ni drugi ne prisiljavaju ljude oko sebe da ih slusaju. Ko hoce da ga slusa moze, ko nece ne mora. I grand je sranje i jos 1000 drugih stvari, ne mozes sve izvojiti kao lose/dobro :)
Korisnikov avatar
By Tungi
A njihovo je,well,pa cak i ovog sirome pravo da kroz svoj performance na trgu kroz ono procitano iskaze recimo nesto poput:"Srbijo vrati se na pravi put,ne dozvoli da nas kaljaju,da razni perverznjaci blate srBski ugled,pravoslavlje..."

"A ne možemo biti ljudi ako ne znamo za Boga i ako se ne trudimo da živimo po Njegovim zapovestima. "

So,verujes li ti u Boga?Ako verujes,onda ti je dopusten takav stav.
Korisnikov avatar
By Tungi
edit:

Komentari ispod snimka

"Smrt ustasama i komunjarama!!!

"Ovde teraju i hapse bez razloga a sa druge strane Vlada Srbije odobrava i podrzava Gej paradu ponosa po ulicama Beograda gde ovi prosvetljeni, mladoliki, nasmejani pederi u New Age fazonu se vade na to da je parada proslava razlicitosti i slobode izrazavanja a ne homosexualizma. "

"Ајде слепцу бежи кад си глупан металски наркомански и поврх свега комуњара терористичка. Дете нека ти умре кад се роди безобразно ђубре."

Touching.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni bas nije jasan cijeli kontekst.

inace, nacelno, ne vidim razloga zasto bi se nekoga doslo uhapsiti zato sto se moli na trgu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!