Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?
samo mislim da nekrofilija jeste diskutabilna.
(kao i zoofilija.)
Originally posted by euroboy90I ja sam protiv analnog seksa! Kako tu odvratnost mogu da praktikuju ljudi, gej ili strejt, svejedno? Da guraju delove svog tela u anus, pa to je nehigijenski, tu uvek ima ostataka izmeta, o bakterijama da ne pričam -- OGAVNO!!! To je kao da se ne preu ruke nakon odlaska u WC! FUJ! Krajnje je nekulturno i necivilizacijski -- pa nećemo valjd anazad u srednji vek kada ljudi nisu imali pojma o higijeni! ODVRATNO!
FUJ! Protiv sam!!!!!!
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by euroboy90I ja sam protiv analnog seksa! Kako tu odvratnost mogu da praktikuju ljudi, gej ili strejt, svejedno? Da guraju delove svog tela u anus, pa to je nehigijenski, tu uvek ima ostataka izmeta, o bakterijama da ne pričam -- OGAVNO!!! To je kao da se ne preu ruke nakon odlaska u WC! FUJ! Krajnje je nekulturno i necivilizacijski -- pa nećemo valjd anazad u srednji vek kada ljudi nisu imali pojma o higijeni! ODVRATNO!
FUJ! Protiv sam!!!!!!
Originally posted by Magebili bi homofobi? ti ocigledno ne citas ovaj forum pazljivo.
Mogu da se kladim da bi dobar deo likova sa ovog foruma i sami bili homofobi da nisu slučajem gay.
Originally posted by inga
Ove dve teze na kraju posta nisu iste. U prvoj pederi imaju sva prava, punopravni su građani, a strejterima je odvratan samo seksualni čin. U drugoj pederi imaju samo pravo na život, nisu punopravni građani, a strejterima je i dalje odvratan seksualni čin.
Originally posted by Dušan MaljkovićDiskriminacija je diskriminacija, bila ona javna ili tajna. To o čemu ti pričaš je licemerje. Ovde je pitanje: Incest - da ili ne? Ako me neko pita, odgovoriću. Zar umesto odgovora treba da ćutim? Čim izgovorim (u ovom slučaju napišem) svoj odgovor, on postaje javan.
Ove dve teze na kraju posta nisu iste. U prvoj pederi imaju sva prava, punopravni su građani, a strejterima je odvratan samo seksualni čin. U drugoj pederi imaju samo pravo na život, nisu punopravni građani, a strejterima je i dalje odvratan seksualni čin.
Ja nisam tvrdio da je u pitanju identitet, nego da je prva verzija "iskrenija" verzija druge teze i njen konstitutivni deo. Hoću da kažem -- kada neko kaže: "Ma radi brate sve što hoćeš samo nemoj to u javnosti da pokazuješ" nije reč samo o osporavanju prava na političko organizovanje i traženje ravnopravnosri, već i o "demonstraciji perverzije", kako oni kažu, dakle i o GAĐENJU. Naravno da tvrdokorni homofobi nikada neće pristati na gej brak ili usvajanje dece i da tu postoji razlika )oni manje zagriženi če i dalje osećati odvratnost, ali neće osporavati "gej prava"), ali postoji i zejdnička tačka, a to je upravo odvratnost, koja se u prvom slučaju eksplicira, a u drugom ne.
Tebi, lično, incest može da bude gadan koliko god želiš. Ali, da li je javno izlaganje te vrste odnosa -- koji je privatan i tvoj lični -- u javnoj sferi diskriminacija? Ja mislim da jeste, dok u privatnoj sferi nije -- u njoj imamo prava na sve naše diskriminacije -- možemo slaviti Hilterov rođendan, obožavati masoven ubice ili odbiti da imamo seks sa "obojenima", već u skladu sa ličnim preferencama. Ali "Meni se ovo ne dopada ergo to je loše" nema šta da traži u javnom prostoru jer je stav ličnog ukusa koji pokušava da se univerzalizuje kao nešto opšteprihvatljivo (i sankcioniše ono što nije) -- a zašto bi bilo ko trebaklo da voli ono što mi prefereiramo?
Originally posted by dukkehjemNe moze. To bi jos vise degradiralo gejeve.
Originally posted by ManToyhaha, ok, onda gej incest moze?
Naravno da sam protiv!
Naravno da sam protiv! "Ako se brat i sestra koji su punoletni svojom voljom upuste u seksualni odnos, tu nema žrtve koju bi trebalo štititi. Ugrožen je samo javni moral, ali je pitanje treba li zbog toga ljude slati u zatvor", kaže Turkovićeva.Zrtva je dete koje se eventualno rodi kao plod brata i sestre.
Originally posted by Dušan MaljkovićŠta sam pobrkala?
Inga, ti si nešto pobrkala i morališeš.
Prvo, ako pretpostavimo da si lezbejka, onda je tvoje odbijanje da imaš seks sa muškarcima -- diskriminacija zasnovana na polu. Odakle ti pravo da nekog na taj način "filtriraš" i u čemu je talika u odnosu na neko drugo lično svojstvo -- rasa npr? Ili, ako si lezbejka, zašto odbijaš seksualni odnos sa ženama koje ti se fizički ne dopadaju, zašto ih diskriminišeš na osnovu fizičkog izgleda?
E pa u tome je fora -- imamo formiran lični ukus i seksamo se samo sa onima koji su nam privlačni (uglavnom), a ostale isključujemo i to nije diskriminacija, jer bi to seks sa osobom koja te ma iz kog razloga ne privlači bila forma nasilja nad samim sobom imamo prava da ga odbijemo (naše preference ne možemo menjati tek tako, one su formirane i vrlo jake).
Ali, ako te, npr. ne privlače visoke devojke, imaš sva prava da nemaš seks sa njiam i da ih odbijaš baš zato, ali nemaš prava da kažeš "Visoke devojke su meni neprivlačne ergo one su neprivlačne kao takve", jer je to već diskriminacija (u javnom prostoru).
Ako si razumela ovu razliku, onda možeš dalje da nastaviš diskusiju.
Ma neka u mom gađenju ima diskriminacije koliko hoćeš, meni je incest i dalje odvratan. To što ja spadam u diskriminisanu grupu ne znači da moram da izigravam supertolerantnu budalu bez kriterijuma. Nisam rasista, nacionalista, nemam predrasuda prema ljudima koji imaju drugačija razmišljanja i sklonosti od mene ili su na bilo koji način različiti od mene, ali izuzetak je incest.
Mislim da incest i analni sex, nekrofilija, oralni sex, sado-mazo i slične stvari ne mogu da se strpaju u isti koš, jer je u pojam incest uključena porodica kao institucija.
Originally posted by ManToyDegradiralo?
Naravno da sam protiv!
Naravno da sam protiv! "Ako se brat i sestra koji su punoletni svojom voljom upuste u seksualni odnos, tu nema žrtve koju bi trebalo štititi. Ugrožen je samo javni moral, ali je pitanje treba li zbog toga ljude slati u zatvor", kaže Turkovićeva.Zrtva je dete koje se eventualno rodi kao plod brata i sestre.
Originally posted by ...Sitnicava...OFC!
Originally posted by SmallTownBoy_91To je stav i to je dosledni karakter!
Kategoricno NE! No further questions.
Sa 19 godina naučiš SVE i toga se držiš do kraja života!
![]()
Originally posted by ingaPobrkala si sledeće -- ja tvrdim da u privatnoj sferi ne postoji diskriminacija na osnovu ličnog svojstva koje nam se ne dopada kod drugih ljudi (tj. da možemo, npr, legitimno odbiti sek sa nekim ko nam se ne dopada fizički), dok je označavanje tih fizičkih karakteristika u javnom prostoru kao nepovoljnih -- diskrimininacija.
Šta sam pobrkala?
Ovo ti je besmisleno i previše banalizuješ stvari.
Odmah sam napisala da je MENI incest odvratan i da sam JA protiv njegove legalizacije (a protiv sam najviše zbog pitanja potomstva). Ti insistiraš na različitosti javne i tajne diskriminacije. Razlika ne postoji. Ako vršim diskriminaciju, onda to radim javno, jer na postavljeno pitanje dajem odgovor. Ne mogu na postavljeno pitanje da blenem k'o tele u šarena vrata.
Originally posted by Mageiako se slazem s osnovnom porukom tvog posta, izdvajam ovo da kazem da ipak nije isto. evo, uz ostale chinjenice, zashto nije isto: u oba sluchaja tj. i u osudi homoseksualnosti (po antigejima "-izma" ) i u osudi (ili navodnoj, usiljenoj "osudi") incesta- konzervativni heteroseksualci su ti koji donose te drushtvene osude. nije incest van zakona zato shto su gejevi protiv incesta, vec zato shto konzerv. heteroseksualcima incest (navodno) smeta (iako najvishe incesta i jeste praktikovano po konzervativnim heteroseks. familijama (zato rekoh da im navodno smeta tj. sve dok se nekom drugom deshava i sl.....); no, to je sada malo druga tema.....).
Pa valjda je isto i sa nama pederima i lezbejkama. Ljudima je to čudno i ne mogu da razumeju pa nas mrze i osuđuju kako smo nemoralni i ne znam ti ja šta...
Originally posted by MageDa? Izvolte?
Naravno da sam protiv!
![]()
Originally posted by Simor
Meni je jedino neprirodno imati seks sa Vukom Jeremićem. Znači: Vuk Jeremić - da ili ne? Ne.
![]()
Svi ostali oblici seksualnih relacija van su mog moralnog prosuđivanja.
Originally posted by Dušan Maljković
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?
samo mislim da nekrofilija jeste diskutabilna.
(kao i zoofilija.)
Pa hajde, diskutuj ako misliš da je diskutabilno.![]()
Originally posted by ManToyhaha, pa ti rece da su mutant bebe razlog.......... zato sam pitao.
Originally posted by MageDa? Izvolte?
Naravno da sam protiv!
Zrtva je dete koje se eventualno rodi kao plod brata i sestre.
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!