Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Meni se juce u snu bog javio i rekao mi svoje misljenje. Da rezimiram: bog je licno istrazivao na nebesima i video u svetoj knjizi o hromozomu svetoga Pavla da vama lezbejkama fali hromozom i da nemate opravdanje pred bogom sto ste lezbejke. Pederi cak i imaju kaze Pavle u poslanici Koricanima zato sto imaju varijetet. A lezbejke nemaju, vec vole druge zene zato sto se tako manje osecaju same.

:molise:
By Çâðê_DUP
Isto tako po bogu zena muzu treba da pere noge. To je bozje misljenje, a i prirodno je.:lezkiss:
Korisnikov avatar
By tramp
bogohulnice! bog nema noge, pa to svi znaju
Korisnikov avatar
By gaylove
Originally posted by tramp
bogohulnice! bog nema noge, pa to svi znaju
Bog nema ni telo, on je ne materijalan :) ))
hahahahah
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By tramp
onda kad neko kazem jebem ti boga oni to govore o duhovnom sexu?
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by tramp
onda kad neko kazem jebem ti boga oni to govore o duhovnom sexu?
:smeh: :smeh: :smeh:

Pa da, najverovatnije se radi o tako necemu; mislim da je to jako slicno cyber sex-u: oba su apstraktna i intaktna.
By argentum_inf
angie,kad operes muzu noge,dodji da operes i meni,ako zabrljas poslacu te na popravni..:lol:
Korisnikov avatar
By EYA
ma bwee, govore o asexualnom sexu :D

iako mislite da je ono dostupno samo bogovima, kao nektar i ambrozija... ili eventualno samo ljudima koji stupe u sexualne odnose sa bogom (ili vise njih, nebitno) - e pa gresite, ako pronadjete boga u sebi mozete to raditi sami sa sobom, ili "ubijete boga" u nekome pa onda tako poluzivog (u smislu slomljenih predrasuda) naterate da vodi ljubav sa vama tj bogom u vama... eee to je onda pravi asexualni sex, sa svim beneficijama koje taj postupak ima na vasu auru, a samim tim i sposobnost produzenja asexualnog pristupa sexu :alexis:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA

eee to je onda pravi asexualni sex, sa svim beneficijama koje taj postupak ima na vasu auru, a samim tim i sposobnost produzenja asexualnog pristupa sexu :alexis:
Bog jeste aseksualan. On je i oplodio Devicu Mariju halogenim osvetljenjem. Uostalom, to i jeste vas jedini nacin da imate decu bez kojih je ovaj svet besmislen! Da se halogeno osvetljavate. Ja sam vec primetila da u onom vasem klubu svetlite u mraku.. Jeste li svesni koliko vam se sijaju oci? Znate li kako to deluje jednoj gradjanki koja udje u onaj vas gresni klub. U novine ovo treba da se stavi, das se upozori narod, da izadje na ulice s kukom i motikom da istera djavola iz vase proracunate seksualnosti. Kad deca to vide, drasticno ce se smanjiti prodaja sladoleda. A da, zaboravila sam da vi volite da lizete, pa se zapitajte da li vam to ide u prilog. Vi jednostavno nemate polne organe kooperativne za reprodukciju. Zna se da vagina i vagina daju nulu, da penis i penis daju minus beskonacnost. I mi se cudimo sto nas je sve manje. Sve vise ljudi i ide u crkvu zbog vas!Sram vas bilo!:molise:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Angelina777
Originally posted by EYA

eee to je onda pravi asexualni sex, sa svim beneficijama koje taj postupak ima na vasu auru, a samim tim i sposobnost produzenja asexualnog pristupa sexu :alexis:
Bog jeste aseksualan. On je i oplodio Devicu Mariju halogenim osvetljenjem. Uostalom, to i jeste vas jedini nacin da imate decu bez kojih je ovaj svet besmislen! Da se halogeno osvetljavate. Ja sam vec primetila da u onom vasem klubu svetlite u mraku.. Jeste li svesni koliko vam se sijaju oci? Znate li kako to deluje jednoj gradjanki koja udje u onaj vas gresni klub. U novine ovo treba da se stavi, das se upozori narod, da izadje na ulice s kukom i motikom da istera djavola iz vase proracunate seksualnosti. Kad deca to vide, drasticno ce se smanjiti prodaja sladoleda. A da, zaboravila sam da vi volite da lizete, pa se zapitajte da li vam to ide u prilog. Vi jednostavno nemate polne organe kooperativne za reprodukciju. Zna se da vagina i vagina daju nulu, da penis i penis daju minus beskonacnost. I mi se cudimo sto nas je sve manje. Sve vise ljudi i ide u crkvu zbog vas!Sram vas bilo! :molise:
p.s Iz milosrdja sam poklonila baba seri Ikonu Svete Bogorodice da je drzi u garderobi, kako bi se zastitila. Da li ste se zapitali kako je toj zeni dok vas gleda od sumraka do svitanja? Vampiri!!!!!
Korisnikov avatar
By Milos92
Pedercine bolesne sta lupate?! Ma ja bih vas sve ubio bre! Kolceve bih vam u cmar nabio! Bolestine! Izrodi!Koja je vasa uloga u drustvu, mamicu li vam je**m pedersku?! Sve vas treba poklati!

KROZ SRBIJU SVAK' CE PROCI, ALI PEDER NECE MOCI!
SMRT PEDERIMA! :)

:saint2:
Korisnikov avatar
By horus.
jaaaao, a777 i njeni postovi... :radosnice: :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
:wow: oću i ja da se igram :eya: ali sutra.

edit: angelina 777 :hail:
By dukkehjem
Sta vise koji kurac svirate i kukate da ste ugrozeni. Cigani imaju prava, crncuge imaju prava, pedercine imaju prava, debili imaju prava, samo ih mi normalni nemamo. Imam i ja muza i decu pa ne paradiram po ulicama. Sad je kao 21. vek, pa bismo mogli i kleptomanima da dozvolimo da imaju svoju paradu. Lecite se... Na ovu ekonomsku krizu i sve prave probleme kukate oko parada... Bolesnici, a ako ne mozete da se izlecite, trebalo bi vas uspavati. Ili u logore. Pa bi svi bili normalni kad bi malo radili. Svi bi vi bili normalni i pevali bi jos.
:cobanica:
Korisnikov avatar
By Madonna
ajde ne seri pederčiću znamo da bi lizao debelu kaaaru! ua pederi! uuuaaaah uh ah :drkanje:
By dukkehjem
Bezi bolesniche jedan ja sam udata zena!! I nedeljom u crkvu idem!
Imam dva deta, i to sina dva ljubi ih majka!
Jebo te otac, pederu jedan! A bila sam ranije dobra prema vama, djubradi jedna, dopustila bih vam da bogohulite u svojim budzacima, ali vise ne - upoznala sam Isusa, on ce oganj nebeski na sve vas, i svestenik mi je tako rekao! Ma u logore! A posleo u pakao. Pocrkali dabogda
By dukkehjem
:blush:
nisam detaljno citao uvod u temu...
al mi se cini da je poenta bila da vredjamo i ponasamo se sto debilnije mozemo il tako nesto? hehehe
pardoniram ukoliko je doslo do neke zabune :rofl:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!