- 24 Maj 2010, 15:01
eto... vidim da je to hrvatima jedan od većih problema po forumima... može li malko pomoći? 
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Sa Wikipedie:Rat u Hrvatskoj (ili kako se ponekad naziva Rat u Krajini [3] ili u Hrvatskoj, Domovinski rat) je trajao od 1990. godine do 1995. godine. Za srpsku stranu u Hrvatskoj rat je izazvan secesijom Hrvatske protivnom tadašnjem važećem Ustavu SFR Jugoslavije, izglasavanjem novog Ustava Republike Hrvatske po kojem Hrvatska postaje država hrvatskog naroda i ostalih nacionalnih manjina, gde Srbi iz Hrvatske ostaju bez prava konstitutivnog naroda SFRJ i postaju nacionalna manjina u novoj državi.Procitaj vise ovde
Jedan od glavnih činilaca koji su doveli do rata u Hrvatskoj je nagli porast nacionalizma u Jugoslaviji tokom 1980-ih. U Jugoslaviji se počela javljati kriza sa slabljenjem levice u zemljama Istočne Evrope, a definitivno je nastupila okončanjem Hladnog rata, odnosno, simbolično, padom Berlinskog zida 1989. kada je komunizam u Jugoslaviji izgubio svoj ideološki potencijal.PA nadalje.....
Originally posted by SmallTownBoy_91malisa, umije on to i sam naci, samo ti ne kontas provokacije na ovom forumu.
A rat za hrvatsku TERITORIJU... PA tako reci...
Cek da nadjem... xD
Originally posted by ns.happyMace malo
za mene, domovinski rat je poceo onog dana kada me je cale pokupio iz skole, i kolima dovezao u srbiju, kod bake, uz pricu kako mi ferije pocinju ranije i da cu morati sam da naucim pisati cirilicu. posle mesec dana moja mama je bila u crnom jer mi je ujka poginuo, a tate nije bilo, jer je bio mobilisan.
inace, 2kune,smajli nije ni najmanje prikladan. da li se ti to mozda rugas, ili sta?
Originally posted by 2kuneNe razumijem. Zašto bismo mi ovdje ulazili u to kad je započeo "domovinski" rat?
eto... vidim da je to hrvatima jedan od većih problema po forumima... može li malko pomoći?![]()
Originally posted by Wilhelminajust for the record:
Po meni, poceo je na onoj utakmici, kada su se sukobili Dinamovi i Zvezdini navijaci, kada je jedan od fudbalera udario policajca
Originally posted by SmallTownBoy_91tko je spominjao teritoriju?
A rat za hrvatsku TERITORIJU... PA tako reci...
Cek da nadjem... xD
Originally posted by ns.happynisam pito kad je tebi počeo rat već kada je počeo Domovinski rat.
za mene, domovinski rat je poceo onog dana kada me je cale pokupio iz skole, i kolima dovezao u srbiju, kod bake, uz pricu kako mi ferije pocinju ranije i da cu morati sam da naucim pisati cirilicu. posle mesec dana moja mama je bila u crnom jer mi je ujka poginuo, a tate nije bilo, jer je bio mobilisan.
inace, 2kune,smajli nije ni najmanje prikladan. da li se ti to mozda rugas, ili sta?
Originally posted by bernpa ti nemoj ulaziti... slobodno izađi...
Ne razumijem. Zašto bismo mi ovdje ulazili u to kad je započeo "domovinski" rat?
Originally posted by Wilhelminae jebiga sad... jel se radi o ratu ili su se pošorala komšijska dječica?
Po meni, poceo je na onoj utakmici, kada su se sukobili Dinamovi i Zvezdini navijaci, kada je jedan od fudbalera udario policajca, kada su policajci stajali kao moroni dok huligani nisu sisli na teren kako bi se obracunali.
Iako je prvi oruzani sukob bio nesto kasnije, ovo je bio odlican pokazatelj sranja u drzavi i medjusobne 'ljubavi', barem izmedju tog, uslovno receno, neukog nizeg staleza Hr i Srb.
Originally posted by 2kune
Originally posted by bernpa ti nemoj ulaziti... slobodno izađi...
Ne razumijem. Zašto bismo mi ovdje ulazili u to kad je započeo "domovinski" rat?
![]()
Originally posted by bernda ponovim: pa ti nemoj ulaziti... slobodno izađi...
Da ponovim: zašto bi neko na ovom forumu ulazio u to kad je tačno počeo građanski rat u Hrvatskoj devedesetih? Ne vjerujem da većinu učesnika ovdje to zanima, niti barataju sa dovoljno podataka.
Ali barataju sa dovoljno politički naelektrisanih termina, kao i sa razlogom osjetljivim pitanjima. Čega si ti, vjerujem, svjestan.
Politički troluješ? "When did you stop beating your wife?" fora?
Pathetic.
Originally posted by Najbolji Prijateljnipošto! dapače, tada smo bili jako jaaako bliski i prijateljski...
taj rat je počeo dolaskom Slovena na ove prostore:)
Originally posted by bernajde... ajde... znam ja da ti nemaš ženu...
Over & out. Have fun trolling.
Originally posted by 2kuneZar nemate historijske udzbenike u Kroaciji?
eto... vidim da je to hrvatima jedan od većih problema po forumima... može li malko pomoći?![]()
Originally posted by 2kuneako ti treba tecaj iz povijesti onda plati nekom da ti odrzi lekciju.
Originally posted by ns.happynisam pito kad je tebi počeo rat već kada je počeo Domovinski rat.
napusti svoje hipertrofirano tijelo boli i izdigni se u sadašnji trenutak pa ti ni smajlići neće biti nejasni.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!