Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Swanheart...a nije ni riba za baciti
bele koshulje
Originally posted by ultravioletJao, ja imam te glupe rupe i baš ih ne volim.
gleda se skroz nisko. rupice ove ovoono. smrz i brlj![]()
Originally posted by sofiaaha, i ja isto obozavam flamenko...
Flamenco -upravo skontah
Originally posted by ...Sitnicava...zar nemamo svi to? : l
Originally posted by ultravioletJao, ja imam te glupe rupe i baš ih ne volim.
gleda se skroz nisko. rupice ove ovoono. smrz i brlj![]()
![]()
Originally posted by Zen ChakraI meni je veš. Beo....
donji ves![]()
jos ako nije crn ili beo...![]()
![]()
Originally posted by Galateja+ žene koje tečno i dominantno govore nemački (kako li sam ovo zaboravila)
1. brushalteri i veš (regresija na predpubertetsku fazu i fascinaciju Helgom iz Alo, Alo)
2. ženske grudi
3. pazušne jame (intimnost)
4. žena polivena mlekom ili jogurtom (fiksacija nepoznatog porekla, traži se uzrok)
5. mišićna masa na ženstvenoj ženi (Gro i Samantica)
6. Skandinavke (regresija na pubertet i tadašnji 'oganj mojih prepona' gospođu Anu Sofrenović)
7. seksualno dominantne žene
Originally posted by OzirisHej, akcenat je bio na ženi koja dominantno priča nemački, a klip me ne uzbuđuje, već sam ga stavila kao parodiju tog mog afiniteta. Možda je trebalo da stavim odgovarajući smajli (što bi Dante rekao 'emotikon') pa da se to razume.
@ Galateja: Znas, nije humano ovoliko me nasmejati u ovo doba, kad treba da kupam psa za sutrasnju izlozbu!!!
Kako ovo moze da te lozi, pa ja upravo ZAISTA placem od smeha!![]()
Klip je SAVRSENO URNEBESAN!![]()
Originally posted by GalatejaMislim da na forumu treba patentirati moju izjavu: Nikada ne koristim emotikone, kao što je to Paris Hilton uradila.
Originally posted by OzirisHej, akcenat je bio na ženi koja dominantno priča nemački, a klip me ne uzbuđuje, već sam ga stavila kao parodiju tog mog afiniteta. Možda je trebalo da stavim odgovarajući smajli (što bi Dante rekao 'emotikon') pa da se to razume.
@ Galateja: Znas, nije humano ovoliko me nasmejati u ovo doba, kad treba da kupam psa za sutrasnju izlozbu!!!
Kako ovo moze da te lozi, pa ja upravo ZAISTA placem od smeha!![]()
Klip je SAVRSENO URNEBESAN!![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!